Horoscop Pesti ianuarie 2012

In ianuarie 2012 , horoscopul Pestilor reflecta o fericita implicare in lume , nativii din aceasta zodie bucurandu-se atentia si aprecierea celor din jur si avand , cel putin pana spre sfarsitul lunii, ocazia si nazuinta de a gusta din cate mai multe placeri ale vietii.

Mintea iti devine alerta si efervescenta din 8 ianuarie , gratie tranzitului lui Mercur in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor (casa prieteniei si sperantelor) .Se deschide astfel un ciclu de-a lungul caruia ai putinta de a straluci prin idei si initiative inovatoare , iar impartasirea gandurilor tale pare a fi o prioritate.Oamenii se aduna in jurul tau , atrasi de vorbele tale, dar si datorita faptului ca esti capabil sa intuiesti intentiile lor ascunse.

Luna plina ivita pe 9 ianuarie in Rac iti starneste pofta de a te bucura de viata .Dorinta de a te simti bine poate eclipsa , o vreme, urmarirea perseverenta a telurilor tale inalte .Poate ca iti este greu sa faci chiar tot ce iti trece prin minte, insa, intr-un fel sau altul, trebuie sa iti eliberezi si rasfeti sinele.

Din 14 ianuarie, calatoria lui Venus in Pesti intensifica influentele selenare , provocandu-te sa te imbaiezi intr-o cascada de placeri si satisfactii. Receptivitatea si sensibilitatea fata de ceea ce te inconjoara ajunge la o culme arareori atinsa. Probabil ca esti ispitit sa iti creezi un nou look sau sa iti revizuiesti imaginea pe care o oferi lumii. Oricum, cei din jur te apreciaza si chiar te admira.

Atitudinea pozitiva nu are cum sa te paraseasca intrucat, in aceeasi zi de 14 ianuarie , Venus ajunge in sextil cu Jupiter , insuflandu-ti bucuria de a fi impreuna cu oamenii apropiati si a-ti impartasi sperantele si implinirile. Esti mult mai deschis fata de persoana iubita si prieteni, iar acestia iti raspund cu aceeasi moneda.

Soarele patrunde pe 20 ianuarie in Varsator si a douasprezecea casa a Pestilor , rapindu-te un timp din mijlocul lumii. Poti fi atras de singuratate , pentru a reflecta asupra lucrurilor si oamenilor ce iti sunt aproape, si a evalua ce anume te infraneaza in calea catre obiectivele dragi inimii tale.

Luna noua rasarita pe 23 ianuarie in cerurile Varsatorului nu face decat sa accentueze reverberatiile solare , orientandu-te catre o oarecare izolare , necesara reincarcarii bateriilor fiintei. Se marcheaza astfel finalul unui ciclu selenar, pe parcursul caruia , uneori, este bine sa faci un pas inapoi , astfel incat sa iti poti lua elan si sa te avanti cu indrazneala si entuziasm spre o noua etapa a existentei tale.

Dupa 23 ianuarie , Marte ajunge in aspect retrograd in Fecioara , dand ocazia unor confruntari si dispute in relatiile de parteneriat, fie ca este vorba despre viata personala , cea profesionala ori sociala. In acest context , ar trebui sa iti reamintesti ca , asemeni tie, cei din preajma ta au ambitiile si idealurile lor.

Din 27 ianuarie , Mercur paseste si el in sectorul Varsatorului si al celei de-a douasprezecea tale case , focalizandu-ti mintea catre universul personal si aspecte trecute ale vietii. Nu pari a mai fi dispus sa dezvalui ce anume te framanta vrand, mai curand, sa te adancesti in meditatie si explorarea felului in care te pliezi aspiratiilor tale. Incercarile de natura artistica par a fi prospere in acest interval , la fel ca si reinterpretarea felului cum te pozitionezi in lume. Discretia iti prinde bine intrucat acest aspect astral este asociat, uneori, cu dezvaluirea unor secrete bine pastrate.


Horoscopul dragostei Pestilor in ianuarie 2012


Prezenta Lunii pline , pe 9 ianuarie , in a cincea casa a Pestilor (casa calatoriilor, filozofiei si expansiunii orizonturilor fiintei) are potentialul de a-ti coplesi sufletul cu dorinta de a iti marturisi sentimentele persoanei iubite sau de a-ti inalta relatia de iubire pe un piedestal spiritual.

Tranzitul lui Venus in prima casa a Pestilor (casa aspectului exterior si a vietii personale ) te face, in continuare, dornic de a iubi , dar mai ales de a fi iubit. Chiar daca ti se pare esti in centrul universului, nu este bine sa crezi ca fiinta draga este doar un satelit ce se invarte in jurul tau …

Pe 23 ianuarie, Luna noua din a douasprezecea casa a Pestilor te poate insingura sau determina sa cauti, cu infrigurare, un suflet pereche, un partener perfect , ideal , si tocmai de aceea imposibil de aflat. Nu pretinde partenerului tau mai mult decat este capabil sa iti daruiasca !


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in ianuarie 2012


Pe 14 ianuarie, sextilul lui Venus cu Jupiter favorizeaza initiativele financiare atata timp cat acestea sunt realiste si sprijinite de perseverenta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:
Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Pesti 2012

Horoscop Pesti decembrie 2011
Horoscop Pesti ianuarie 2012 Horoscop Pesti ianuarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 01, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.