Horoscop Rac februarie 2012

In luna februarie 2012, horoscopul Racului releva nevoia de implinire prin mijlocirea unor trasee spirituale sau inedite ale vietii, precum si nazuinta de modelare a unui destin statornic si ambitios.

Din 3 februarie, tranzitul de circa 11 ani a lui Neptun in Pesti te face mult mai deschis catre zonele ce transced realitatea cotidiana si mult mai impresionabil decat de obicei. Pari a fi interesat de idei ori credinte neobisnuite, spirituale, chiar mistice. Fiinta ti se invaluie intr-o aura de atractiv mister si fermecatoare delicatete. Este posibil sa te apropii, intr-o mai mare masura, de arta, in special de acele aspecte ale ei capabile sa iti rascoleasca emotivitatea.

Aspectul retrograd in care intra Saturn in Balanta si a patra casa a Racului (casa caminului si radacinilor) incepand cu 7 februarie pare a te avertiza asupra unor puncte slabe din relatia cu familia sau a unor evenimente din copilarie ce continua a te marca intr-un mod negativ. In unele cazuri, este necesar sa depui eforturi pentru a cladi o fundatie mai solida a existentei tale.

Daca in ultima vreme, valtoarea lumii exterioare te-a indepartat de tarmurile vietii personale, Luna plina, rasarita pe 7 februarie in Leu, te indeamna sa te bucuri din plin de viata, fara a trece insa cu vederea nevoile si dorintele oamenilor apropiati.

Din 13 februarie, calatoria lui Mercur in Pesti si a noua casa a Racului (casa filozofiei si explorarii) iti daruieste o perspectiva mai cuprinzatoare asupra destinului tau. In acest fel, ai sansa de a intrezari solutiile unor probleme tinand de responsabilitati materiale si implicari sentimentale. Iti creste receptivitatea fata de noi idei si influente, putand astfel constientiza mai clar directia spre care ar trebui sa te indrepti in viata.

Soarele isi face si el aparitia, din 19 februarie, in teritoriile Pestilor, incarcandu-te cu energia purificatoare a luminii. In acest context, barierele unei prudente exagerate pot dispare ca prin farmec, lasand loc unui fertil simt a aventurii si eliberandu-te de sub sclavia unor simtaminte paguboase.
Este de asteptat sa cauti a te angaja in lucruri noi, pentru a-ti reimprospata fiinta si a-ti alunga din minte niste griji obsedante. Unii nativi din Rac par a fi atrasi de ideea unei calatorii inedite, in timp ce altii par a se dedica unor parcursuri mai curand spirituale. In acest interval, ai oportunitatea de a te simti foarte puternic si a-ti lua, fara nici o ezitare, viata in propriile maini.

Luna noua din Pesti si a noua ta casa intensifica tendintele anterioare, starnindu-ti ambitia si perseverenta de a da un sens coerent existentei tale. Luna noua iti poate scadea apetenta pentru ritmurile trairii cotidiene, asa ca poti initia un proiect sau o activitate avand capacitatea de a-ti largi orizonturile, a-ti alimenta setea de aventura si a-ti extinde granitele imaginatiei.


Horoscopul dragostei Racului in februarie 2012


Indelungata calatorie a lui Neptun in a noua casa a Racului este in masura sa iti destepte nazuinta de a te apropia de o dragoste caracterizata de o totala compatibilitate spirituala si erotica, ce se poate implini numai prin descoperirea unui suflet pereche.

Luna plina, ivita pe 7 februarie in cerurile celei de-a doua casa a Racului atrage atentia asupra unui necesar echilbru in relatia de cuplu. Reciprocitatea afectiva si situarea pe o pozitie de egalitate cu persoana iubita devin prioritati pe care nu le mai poti ignora.


Horoscopul carierei si banilor Racului in februarie 2012


Mai ales in cea de-a doua parte a lunii februarie, nativii din zodia Racului nu au cum sa nu cedeze nazuintei de -asi trece in revista si a-si analiza activitatea profesionala in contextul de ansamblu al vietii lor. Aspiratia de a da existentei o orientare clara se poate manifesta prin configurarea unor ambitioase proiecte si obiective in cariera.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2012 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : februarie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro . 2011

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Rac ianuarie 2012
Horoscop Rac februarie 2012 Horoscop Rac februarie 2012 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 21, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.