Tonul de apel al telefonului si personalitatea

Tonul de apel sau "ringtonul" telefonului tau mobil poate sa marturiseasca cateva lucruri neasteptate despre personalitatea ta intima, dar si despre felul in care vrei sa fii vazut de ceilalti oameni, intrucat, nu-i asa, ar trebui sa te gandesti si la felul cum iti suna celularul atunci cand esti in metrou, la un eveniment social, intr-o biblioteca sau intr-o sedinta.

Un ton de apel traditional, pe care l-ai gasit in memoria telefonului atunci cand l-ai cumparat, pare a sugera celorlalti ca esti prea ocupat pentru a mai tine cont de niste bagatele precum un ringtone individualizat.Daca esti o astfel de persoana, probabil ca treci foarte grabit prin viata, si ar trebui sa iti acorzi mai mult timp pentru a te bucura de placerile clipei.

Daca folosesti un ton de apel din muzica clasica, se poate spune ca esti cumva conservator sau rezervat. Aceasta optiune ii poate indreptati pe unii sa te considere nitel sofisticat sau afisand o atitudine pretentioasa.

Sunetele si cantecele caraghioase ori hazlii folosite ca tonuri de apel par a dovedi ca esti posesorul unui sanatos simt al umorului.

Daca telefonul mobil iti suna in ritmurile unui cantec popular dintr-un show TV, acest lucru poate fi un indiciu al faptului ca petreci cam mult timp in fata televizorului.

Cei care isi aleg ca tonuri de apel ale telefonului cantece cu o mare popularitate, aflate la moda sau in primele locuri ale topurilor par a fi mereu in pas cu timpul si a dezvalui ca sunt tineri in suflet, indiferent de varsta lor reala.

Probabil ca ti s-a intamplat, uneori, sa auzi un ton de apel al unui mobil constand dintr-un latrat, un mieunat sau mugetul unei vaci. Ei bine, se zice ca cei ce isi aleg un astfel de ringtone sunt iubitori de animale, desi tare ma indoiesc de lucrul asta. Mai curand, astfel de oameni vor sa socheze pe cei din jur si sa se remarce cu orice pret.

Persoanele ce folosesc tonuri de apel silentioase isi pun in evidenta atitudinea respectuoasa fata de cei din preajma sau o personalitate rezervata, ce nu doreste sa atraga atentia asupra sa. In general, astfel de oameni pot fi tacuti si puternici, fara a dori insa sa dovedeasca oricui taria lor de caracter.


Copyright © diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Telefonul mobil iti da de gol personalitatea

Cupidon la telefon | Primii pasi in dragoste

Felul cum mergi iti dezvaluie personalitatea
Tonul de apel al telefonului si personalitatea Tonul de apel al telefonului si personalitatea Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 15, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Daca nu are niciun ton de apel cand suna telefonul, ci doar vibreaza, asta inseamna ca:
    1. posesorul este timid
    2. a furat telefonul si nu vrea sa fie recunoscut de proprietarul de drept
    3. foloseste des obiectele care vibreaza: vibrator, ciocan rotopercutor, pickhammer
    4. e prea zgarcit sa isi cumpere un telefon la care sa ii functioneze difuzorul

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred eu ca telefonul iti arata personalitatea. nu cred...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.