Horoscop Scorpion martie 2012


In luna martie 2012, horoscopul Scorpionului lasa sa se intrevada o perioada de cautare a unei autentice armonii intre nevoile si aspiratiile individuale, si necesitatea adaptarii la cerintele existentei cotidiene.

Predispozitia de a deveni critic si a cauta nod in papura atat celorlalti,  cat si tie insuti se inastaleaza in tine incepand cu 2 martie, ca efect al calatoriei lui Mercur in Berbec si a sasea casa a Scorpionului (casa sanatatii si muncii). Drept, urmare, poti fi coplesit de senzatia ca esti neputincios sa schimbi aspectele negative din viata ta pana in preajma zilei de 20 martie, atunci cand Soarele, ajuns si el in a VI-a ta casa, este gata sa te sprijine in a-ti face ordine in mansardele existentei.

Din 5 martie, ca efect al calatoriei lui Venus in Taur, pari a te deschide fara nici o ezitare fata de ceilalti, a le accepta si chiar adopta cu usurinta sugestiile si opiniile. Impulsul de a le face pe plac altora iti poate rapi insa autonomia si autenticitatea personalitatii.

Luna plina din cerurile Fecioarei si ale celei de-a unsprezecea case a Scorpionului (casa prieteniei si sperantei) pune accentul, in ziua de 8 martie, pe amicitii, asocieri si regasirea adevaratului tau loc in lume. Aceasta Luna plina este ideala pentru initierea de contacte si participarea activa la evenimente sociale. Este de asteptat sa intalnesti oameni asemeni tie, capabili sa iti impartaseasca telurile si idealurile. In acelasi timp, Luna plina este de natura a aduce sfarsituri, asa ca se poate intampla sa rupi legatura cu persoane de care erai foarte atasat altadata.

Incepand cu 12 martie, trecerea lui Mercur in aspect retrograd in Berbec te scoate, in repetate randuri, din ritmurile consacrate ale cotidianului. Ai oportunitatea de a scapa de niste lucruri care te plicitsesc de ceva vreme, dar care isi vor face, cu siguranta, simtita din nou prezenta peste cateva saptamani.

Sanatatea, munca, integrarea in rutina zilnica si atentia fata de detalii sunt numai cateva aspecte asupra carora insista, din 20 martie, Soarele aflat in tranzit in sectorul Berbecului. Poti fi patruns, pe neasteptate, de necesitatea de a aduce transformari notabile in stilul de viata si modul cum iti intretii sanatatea. Totodata, pari a fi inclinat sa te desprinzi, intr-o oarecare masura, de propriile-ti interese si sa le acorzi sprijin unor oameni apropiati care, pur si simplu, nu se pot descurca fara tine.

Luna noua, rasarita pe 22 martie, in Berbec , iti inspira dorinta de a te descotorosi de superficialitate si impulsuri care nu te reprezinta deloc asa cum esti in realitate. Aceasta Luna noua anunta cel mai oportun ciclu de a-ti ingriji sanatatea, cand pari a avea foarte putine dificultati in adoptarea unui nou regim alimentar sau a unui program de mentinere a tonusului fizic.


Horoscopul dragostei Scorpionului in martie 2012


Strabatut de nazuinta de fi mereu aproape de persoana iubita, esti gata sa ii indeplinesti orice dorinta si sa fii de acord cu ea in toate cele. In acest fel se manifesta prezenta planetei Venus in cea de-a saptea casa a Scorpionului (casa parteneriatelor si relatiilor interumane), odata cu 5 martie. Scorpionii singuri par a resimti dureros lipsa unui partner si sunt dispusi sa faca mari eforturi pentru a se implica intr-o magica relatie de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in martie 2012


Turnura retrograda asumata de Mercur in cea de-a sasea casa a Fecioarei, odata cu 12 martie, configureaza o tendinta catre instabilitate in sfera profesionala. In aceste conditii, ar fi intelept sa nu te avanti in actiuni de anvergura ci sa ramai in banca ta, asteptand atent momentul potrivit pentru a te afirma.

Un interval de aglomerare a sarcinilor si responsabilitatilor de la serviciu se intrezareste din 20 martie, ca urmare a patrunderii Soarelui in cea de-a sasea ta casa. Atentie la colaboratorii care, sub aparenta amabilitatii, sunt mereu pe punctul de a-ti submina prestigiul sau eforturile creatoare. 

Copyright © diane.ro . 2012


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2012 - Toate zodiile


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Scorpion februarie 2012
Horoscop Scorpion martie 2012 Horoscop Scorpion martie 2012 Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.