xmlns:og=' Cu tatuajul Nokia, telefonul iti da apeluri sub piele - diane.ro

Cu tatuajul Nokia, telefonul iti da apeluri sub piele

data-ad-client="ca-pub-6771638871447803" data-ad-slot="8585804058"> Vrei sa nu mai atragi atentia celui din jur atunci cand esti sunat si sa nu mai fii nevoit sa pastrezi telefonul  lipit de corp pentru a-i simti vibratiile? Nimic mai simplu! Tatuajul magnetic Nokia iti da de veste ca esti apelat printr-o usoara senzatie de gadilat sau de mancarime. 

Nokia a achizionat recent patentul unei noi tehnologii, ce foloseste un tatuaj magnetic aplicat pe brat, care vibreaza ca raspuns la semnalele trimise de un telefon mobil, furnizand o alerta discreta, dar imposibil de ignorat. Acest tatuaj poate, de asemeni, transmite o alarma, aducandu-ti aminte de o viitoare intalnire sau un iminent eveniment.
Potrivit oficialilor Nokia, “ inainte de atasarea cernelii magnetice pe pielea umana, materialul va fi expus unor inalte temperaturi pentru a fi demagnetizat. O astfel de cerneala demagnetizata este folosita pentru crearea unei imagini prin dispersarea materialului colorant pe sau sub piele , dand nastere unei imagini sau unui desen asemeni unui tatuaj. Dupa ce telefonul este setat si pielea se vindeca, utilizatorul poate folosi magneti permanenti pentru a magnetiza din nou imaginea tatuata de pe piele.”
Aceasta tehnologie va fi dependenta de telefoane mobile capabile sa transmita impulsurile magnetice catre tatuajul utilizatorului.


 Copyright © diane.ro . 2012Cupidon la telefon | Primii pasi in dragoste 

Tonul de apel al telefonului si personalitatea 

Dictionarul tatuajelor (simboluri si semnificatii) de la A la Z
Cu tatuajul Nokia, telefonul iti da apeluri sub piele Cu tatuajul Nokia, telefonul iti da apeluri sub piele Reviewed by Diana Popescu on martie 20, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.