Horoscop Taur mai 2012

Horoscopul Taurului din luna mai 2012 prefigureaza o reala constientizare a importantei sinelui si a locului tau in lume, dar si o inlantuire de conjuncturi centrate pe valoarea banului in viata.

Pe 5 mai, cuadratul dintre Mercur si Saturn anunta o influenta clar nefasta. Comunicarea cu oamenii apropiati poate fi blocata sau perturbata, iar gandirea tinde sa se investamanteze in negativism ori pesimism. Persoanele din preajma te pot surprinde printr-o atitudine rece, critica sau chiar sarcastica. Intr-o astfel de perioada este de recomandat sa te increzi cat mai putin in ceilalti sau in promisiuni extrem de atractive la prima vedere.



Luna plina ivita pe 6 mai in Scorpion marcheaza un timp al indepartarii de egoism ori egocentrism, si de focalizare asupra altora. Ai ocazia de a reinsufleti relatia cu un partener de afaceri, din sfera profesionala sau cea personala.

O reinvigorare a importantei pe care o acorzi fiintei tale se intrevede din 9 mai, ca urmare a patrunderii lui Mercur in Taur si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior). In acest context, pari a fi predispus sa iti aperi cu inversunare punctele de vedere si sa iti demonstrezi, cu mare putere de convingere, opiniile cele mai dragi sufletului tau. Mai mult decat atat, poti fi extrem de iritat de parerile si interesele contrare ale celorlalti. Nu mai ai deloc de gand  sa te supui prejudecatilor si vrei sa faci numai ceea ce iti doresti si te defineste cu adevarat.

Incepand cu 20 mai, sub impactul tranzitului Soarelui in Gemeni, ai inclinatia sa privesti lumea dintr-o perspectiva foarte practica si sa pui in aplicare noi decizii si planuri, configurate in timpul cand Soarele a strabatut intaia ta casa. Totodata, pari a fi mult mai preocupat de dezvoltarea personalitatii tale si de modul cum aceasta este receptata de cei din jur. Intr-un fel sau altul, trebuie sa te smulgi din lanturile inertiei, si sa traiesti in acord cu valorile personale.

Conjunctia lui Mercur cu Jupiter din 22 mai te ajuta sa te inalti deasupra detaliilor de zi cu zi, si sa iti descoperi destinul dintr-o perspectiva de ansamblu. In aceaste conditii, nu ar fi de mirare sa fii imboldit de o dorinta arzatoare de a-ti expune ideile si idealurile. Sunt de asteptat oportunitati pentru o calatorie. Optimismul care te insufleteste acum favorizeaza aparitia unor conjuncturi norocoase. Este o perioada oportuna pentru a depune o cerere, un CV, sau a solicita niste drepturi care crezi ca ti se cuvin.


Horoscopul dragostei Taurului in mai 2012


Acomodarea la cerintele partenerului de cuplu sau straduinta de a-i indeplini dorintele cele mai fierbinti sunt orientarile cele mai probabile odata cu data de 6 mai, gratie aparitiei Lunii pline in cea de-a saptea casa a Taurului (casa parteneriatului si relatiilor interumane). In acelasi timp, acest aspect selenar are de a face cu incheierea unui ciclu din viata, asa ca unele legaturi de iubire ajung la un final inevitabil, pe cand altele pot fi marcate de sfarsitul unei etape si inaltarea pe o alta treapta de impartasire si afectiune.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in mai 2012


Din 15 mai, Venus trece in aspect retrograd in Gemeni si a doua casa a Taurului (casa resurselor si banilor), un eveniment manifestat prin nemultumirea fata de ceea ce posezi din punct de vedere material sau financiar. Intr-o astfel de circumstanta, ar trebui sa analizezi ce iti doresti cu adevarat si resursele (interioare) pe care le ai la dispozitie pentru a-ti atinge telurile. Este posibil ca cineva sa se aseze de-a curmezisul planurilor tale legate de castigarea mai multor bani, ori ca tu insuti, prin atitudinea fata de existenta, sa iti pui in cale niste piedici. Oricum, este necesar sa evaluezi cu realism propria-ti persoana si lumea inconjuratoare.

Sub influenta calatoriei Soarelui in a doua ta casa, din 20 mai, ai sansa de a constientiza implicatiile financiare ale actiunilor tale din ultima vreme. Nu este exclus sa trebuiasca sa aduci niste ajustari ori modificari obiectivelor tale legate de achizitionarea unui bun de indelungata folosinta sau de o proiectata vacanta de vara.

Banii sunt asezati pe un inalt piedestal, indeosebi prin prisma pozitiei tale in societate, ca efect al Lunii noi si eclipsei de Soare ivite in Gemeni in aceeasi zi de 20 mai. In acest caz, nativii din Taur sunt pe cale de a se manifesta oarecum contradictoriu. Daca unii dintre ei sunt gata sa cheltuie fara masura ori a fi prea generosi pentru a-si satisface vanitatea, altii se straduie sa isi mobilizeze toate talentele pentru a-si umple buzunarele sau conturile din banca.

Incepand cu 24 mai, Mercur isi croieste drum in Gemeni si a doua casa a Taurului, intensificand focalizarea catre bani, venituri si posesiuni. Cumpararea unui mobilier sau a unor bunuri asociate cu casa pare a fi o tendinta prioritara.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro . 2012

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Berbec -Taur : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Taur aprilie 2012
Horoscop Taur mai 2012 Horoscop Taur mai 2012 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 23, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.