Barbatul Balanta - Dragoste si cucerire

Viata barbatului Balanta este o continua explorare, in cautarea armoniei sufletesti si a dragostei. Simbolul zodiei Balantei  marturiseste aproape tot despre acest reprezentant al sexului tare. El are mereu tendinta de a cantari, a judeca, a incerca sa gaseasca un echilibru perfect intr-o lume imperfecta.

Iubitul tau din Balanta stie ca viata este mult mai savuroasa atunci cand o imparti cu un partener, asa ca pare a fi strabatut de o dorinta cotropitoare de a-si descoperi perechea ideala, jumatatea sa veritabila, inca din frageda tinerete. Din cauza profundei lor naturi romantice, astfel de barbati sunt predispusi sa se indragosteasca total, nebuneste. Acesta este motivul pentru care baietii din Balanta au inclinatia, intr-o mai mare masura decat celelalte zodii, sa se casatoreasca chiar inainte de a stapani cum trebuie arta de a se barbieri...



Guvernat de Venus, planeta dragostei si a frumusetii, partenerul tau din aceasta zodie arata, probabil, mult mai bine decat majoritatea barbatilor. De fapt, de la maniere si pana la stiul de a se imbraca, aproape toata fiinta lui emana farmec si bun gust. Mama partenerei sale il adora, iar sotia sefului isi pune adeseori in minte sa ii faca cunostiinta cu nepoata-sa. Da, nativii de sex masculin ai acestui semn zodiacal stiu cum sa dreseze chiar si o fioroasa scorpie, atunci cand este cazul.

Dorinta de a fi placut de ceilalti este o trasatura distinctiva a barbatului Balanta. El poate renunta la lucrurile dupa care tanjeste adanc in sfuletul sau, la ceea ce gandeste ca este bine sau rau, numai pentru a-si mentine reputatia de tip "ca lumea".

Pe de alta parte, desi pare la fel de simplu si viteaz ca si Fat Frumos, cateva din marele personalitati complexe, sau chiar intunecate ale istoriei, au facut parte din zodia Balantei. Intre acestea, este de ajuns sa ii amintesc pe Hitler, Musollini si Eisenhower. Asadar, atentie fetelor! Sub aparenta de matase a unor astfel de masculi se poate ascunde un caracter de otel!

Ce ii place barbatului Balanta?

Toti urmasii lui Adam, indiferent de zodie, adora sa fie admirati, dar nici unul la fel de mult precum narcisistul barbat din Balanta. Drept urmare, primul pas in cucerirea unui astfel de exemplar masculin ar fi sa il faci sa stie cat de mult esti impresionata de el.
Avand in vedere ca partenerii din Balanta sunt foarte apropiati de mama, un al doilea pas ar fi sa ii intri in gratie posibilei tale soacre. Intrucat relatia unui iubit din Balanta cu femeia care i-a dat nastere este foarte complexa, se poate intampla ca el sa se certe cu ea, cautand apoi alinare pe umarul tau tandru. Intr-un astfel de caz, el ti se va plange despre cat de mult il enerveaza vrajitoarea de maica-sa, astfel incat ai putea fi ispitita sa ii tii isonul si sa iti eliberezi frustrarile pe aceeasi tema. Nici sa nu te gandesti sa faci asa ceva! Nu pica niciodata in greseala de a-i vorbi de rau mamica! Mai devreme sau mai tarziu, fiul ratacitor va reveni la sanul matern si, ca un baietel paracios, te va descrie pe tine ca pe o vrajitoare!

Nu este niciodata rau sa fii, intr-un fel sau altul, indrazneata cu un astfel de iubit. Chiar daca este indragostit de iubire, un barbat Balanta este prea, de multe ori, prea pasiv in jocurile dragostei si ale seductiei, fiind necesar sa mai arunci tu insuti, cu manutele tale, niste lemne in soba promitatoare a dragostei.

Ce nu ii place barbatului Balanta?

Ofera-i acestui barbat o femeie rea de gura, gata oricand sa ii dea o replica usturatoare, in orice disputa, cat de mica, si il vei vedea luand-o la sanatoasa, fara a se mai uita in urma. Iubitul din acest semn zodiacal are nevoie de o atmosfera senina si plina de armonie. Daca esti prinsa intr-o conjunctura incarcata de vibratii negative, sentimentul sau de disconfort il poate aduce chiar si in preajma unei boli, cat se poate de trupesti.

 Barbatul Balanta are instinctele si gusturile unui aristocrat. El stie, in mod intuitiv, sa isi aleaga cravata potrivita pentru camasa potrivita unui costum. Tocmai de aceea, ar trebuie sa te examinezi intr-o oglinda cat mai cuprinzatoare si mai obiectiva inainte de a te intalni cu el. Isi cere cumva bluza ta preferata dreptul de a iesi la pensie? Pantofii tai Stiletto par a sa se fi scofalcit iremediabil? Unghiile astea neingrijite sunt cu adevarat ale tale? Of, Doamne, de ce nu ti-a spus nimeni ca ai urme de ruj pe dinti? Daca vreuna dintre aceste parti mai putin atractive ale tale nu sunt de urgenta rectificate, te asteapta mari necazuri! Barbatului tau din Balanta nu ii scapa nimic, asa ca ar trebui, ca fata, sa fii cel putin la fel de vigilenta ca si el.



Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:

Psihologia barbatului in dragoste si viata de cuplu

Cum iti alegi un sot ? | O vizita la magazinul de barbati

Zodia Balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase 
Barbatul Balanta - Dragoste si cucerire Barbatul Balanta - Dragoste si cucerire Reviewed by Diana Popescu on mai 09, 2012 Rating: 5

20 de comentarii:

  1. Este perfecta descrierea..asa ca fetelor pregatitiva sa fiti respectate si iubite dar comportativa ca niste doamne nu ca niste sorcove :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este perfectă descrierea, o spun şi eu , săraca de mine, care am dat numai peste balanţe în viaţa asta!! şi tare aş vrea să ştiu de ce, ptr că mă feresc de ei ca dracu de tămâie..să fie oare din cauză că am fost crescută incă de la vârsta de 1 an de bunica mea care era balanţă şi care mi'a inoculat în felul meu de 'a fi tot ceea ce le place şi m'a făcut să nu fiu cum nu le place?! tare aş vrea să ştiu, cert este că atrag NUMAI nativi din această zodie şi deja m'am săturat..mie nu mi se par chiar aşa de buni În primul rând mi se par foarte superficiali,,,dar îi atrag ca un magnet.nu există bărbat în zodia balanţei pe care să îl cunosc şi să nu i se aprindă călcâiele după mine!! de ce?! aştept un răspuns serios, chiar dacă postarea mea pare o glumă :)

      Ștergere
    2. Bărbatul balanța este cel mai narcisist , misogin. Cere dar nu oferă .

      Ștergere
    3. Idealizeaza relatiile si oamenii, de aici si pretentiile! Asa este cer mai mult decat ofera!

      Ștergere
    4. Daca arăți bine sau mai ești și geamăna nu o să scapi,doar căsătorindu-te..

      Ștergere
  2. hitler era Taur si Musolini era leu.NU mai aberati...

    RăspundețiȘtergere
  3. SI DESCRIEREA PENTRU "BARBATUL SCORPION SI DRADOSTEA" UNDE E?

    RăspundețiȘtergere
  4. eu stiam ca hitler era berbec :)

    RăspundețiȘtergere
  5. si Hitler si Musolini aveau ascendent in balanta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hitler era nascut in zodia Berbec.

    RăspundețiȘtergere
  7. In general barbatii berbeci sunt extremisti,paranoici,dezvolta obsesii,autoritari,Daca sunt la conducerea unei institutii,tari,etc.sunt in stare sa provoace razboaie,pt.orgoliul lor,pt.suprematie,pt.putere dovedita,pt.obsesia a ceva.Sunt oameni inteligenti,creativi,originali,dar in partea negativa,sunt periculosi.Sunt si posesivi,gelosi.Daca este o stare moderata este ok.daca iarasi...duc la extrema sentimentele sunt in stare de crima!Eu ,am avut o relatie cu un berbec,stiu ce zic,normal nu se adreseaza tuturor,dar in mare parte..da!

    RăspundețiȘtergere
  8. E adevarat ca balantele sunt f agresivi, trantesc cu obiecte? Nu isi stapanesc nervii....

    RăspundețiȘtergere
  9. Si Puțin trebuia trecut

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.