Horoscop Capricorn iunie 2012

Horoscopul Capricornului din luna iunie 2012 prefigureaza o benefica focalizare asupra zonei profesionale si a ameliorarii relatiilor cu oamenii, dar si o paguboasa nerabdare de a te implini si a-ti impune opiniile.

Incepand cu 4 iunie, Neptun ajunge in aspect retrograd in Pesti si a treia casa a Capricornului, dand nastere unor dificultati in relatiile conventionale cu rudele sau in chestiuni referitoare la transporturi ori calatorii. Trebuie sa fii foarte atent cum comunici cu ceilalti, intrucat exista posibilitatea sa fii adeseori prost inteles. Pe de alta parte, gandirea pare a-ti deveni mai spontana si ai sansa de a te exprima intr-un mod mult mai imaginativ.

O nevoie coplesitoare de a fi singur este pe cale sa apara ca urmare a Lunii pline si eclipsei de Luna aparute pe 4 iunie in cerurile Sagetatorului si a douasprezecea casa a Capricornului. Daca in ultimul timp ai fost acaparat de obligatiile cotidiene, a venit vremea sa compensezi acest lucru printr-o atenta aplecare asupra propriei tale fiinte. Ai astfel posibilitatea sa descoperi niste simtaminte care tind sa dea in clocot in oala sub presiune a sufletului tau. Un secret intim este pe punctul de a fi scos la lumina.

Tendinta de a tine prea mult cont de parerile si opiniile celorlalti pare a se instala in tine odata cu 7 iunie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Rac. Tocmai de aceea, nehotararea te poate impiedica sa iei niste hotarari care nu mai suporta amanare. In acelasi timp, te simti excelent printre oameni, iti place sa intarzii la discutii si dialoguri, pe parcursul carora ai inclinatia sa dezvalui fatete ascunse pana acum ale personalitatii tale.

Opozitia lui Mercur cu Pluton din 11 iunie poate atrage ostilitate din partea unor oameni din imediata ta apropiere. Ai inclinatia de a te lasa in voia subiectivismului, asa ca nu este indicat sa iei decizii importante. Totodata, pari a fi mereu gata sa initiezi o discutie, sa intervii intr-un dialog, sa faci observatii celorlalti sau chiar sa ii tachinezi. Nu te poti impiedica sa iti sustii cu tarie punctele de vedere si sa insisti mereu ca tu si numai tu ai dreptate, indiferent despre ce este vorba. Incearca sa fii cat mai discret cu putinta.

Din fericire, in aceeasi zi de 11 iunie, Jupiter patrunde in Gemeni, innabusind cat de cat tendintele anterioare. In timpul acestui ciclu se intrevad beneficii legate de sanatate, munca si activitatea de zi cu zi. In ciuda unui excelent tonus fizic si psihic, pot apare unele probleme asociate cu cresterea in greutate. Incearca sa iti mentii o dieta cat mai sanatoasa.

Pe 19 iunie, Luna noua din Rac te ajuta sa te integrezi cu succes in grupuri de oameni sau prieteni. Daca esti la cutite cu cineva, acum este momentul sa treci peste orgoliu si sa incerci sa pui capat disuputelor. In cazul in care simti ca cei din jur nu te sprijina indeajuns, ar trebui sa iti pui niste intrebari despre cat de sociabil esti ori incerci sa fii.

Soarele ivit pe 20 iunie in Rac continua sa te focalizeze asupra dorintei de a conlucra cu oamenii din mediul tau inconjurator. Ai nevoie de energiile, tovarasia si sprijinul celorlalti, iar acestia, la randul lor, par a avea nevoie de tine. Pe de alta parte, nu este bine sa te lasi intru totul la mana unei alte persoane, care ar putea astfel sa incerce sa profite de tine. Oricum , popularitatea ta tinde sa cresca, in special din cauza abilitatii tale de a coopera. Ai inclinatia de a te aprecia in functie de felul cum esti privit de cei de langa tine.

Cuadratul dintre Uranus si Pluton din 24 iunie este in masura sa iti nervii la grea incercare. Intr-un fel sau altul, esti lipsit de satisfactie fata de ceea ce petrece in preajma ta sau cu tine insuti. Nu mai ai rabdare sa ai mereu de a face cu mediocritatea, indiferenta sau motonia care te inconjoara, asa ca poti sa ii iei prin surprindere pe ceilalti prin izbucniri neasteptate de furie ori exasperare. In aceste conditii, esti tentat sa aduci transformari radicale in viata ta. Pastreaza-ti pe cat poti calmul si nu lua hotarari pripite, pe care s-ar putea sa le regreti amarnic mai tarziu.

Din 25 iunie, reintoarcerea lui Saturn in tranzit direct in Balanta iti atenueaza intr-o oarecare masura pornirile temperamentale, indreptandu-ti atentia asupra ambitiei de a-ti consolida reusitele de pana acum din sfera sociala si profesionala.

Calatoria lui Mercur in Leu si a opta casa a Capricornului te readuce pe taramurile unei emotivitati exacerbate. Comunicarea cu oamenii pare a se baza mai putin pe argumente logice, cat pe descatusari ale emotiilor si sentimentelor. Incearca sa trasezi niste limite clare intre tine si persoanele din jurul tau. Nu este cea mai buna perioada pentru a te concentra asupra unor lucruri de detaliu.

Pe 27 iunie, revenirea planetei Venus in turnura directa in Gemeni si a sasea ta casa iti pune in fata necesitatea de a te desprinde de inertia existentei cotidiene, astfel incat sa poti sa iti redefinesti telurile si sa te indrept catre ele fara a mai fi la indemana unor influente care nu te reprezinta si tind sa te inroleze in masa amorfa a oamenilor care traiesc de azi pe maine.


Horoscopul dragostei Capricornului in iunie 2012


Din 7 iunie, prezenta lui Mercur in saptea ta casa (casa parteneriatului si a relatiilor interumane) te indeamna sa asculti mai atent punctele de vedere ale persoanei iubite. Predispozitia de a comunica cu sinceritate si onestitate poate duce la o benefica apropiere intre voi doi.

Gratie Lunii noi rasarite pe 19 iunie in a VII-a casa a Capricornului, ai oportunitatea de a incepe o noua poveste de dragoste sau de a reimprospatat una ceva mai veche. Esti strabatut de nazuinta de a avea langa tine pe cineva pe care sa te poti baza si care sa te poata intelege. Aceasta influenta este invigorata din 20 iunie, datorita tranzitului Soarelui in aceeasi casa.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in iunie 2012


Gratie calatoriei lui Mercur in a saptea casa a Capricornului, din 7 iunie sunt favorizati nativii avand profesiuni asociate cu relatiile cu publicul, consilierea, vanzarea sau arbitrajul.

Ca efect al tranzitului lui Jupiter in a sasea casa a Capricornului, odata cu 11 iunie pari a te simti in elementul tau la serviciu. Ai mai multa rabdare cu detaliile altadata plicitisitoare ale sarcinilor tale, iar acest lucru nu are cum sa nu fie remarcat. Exista sansa sa obtii niste avantaje in actualul job, sau sa iti gasesti un alt loc de munca, mult mai bun. Cinstea si onestitatea te sprijina cu prisosinta, asigurandu-ti aprecierea colegilor si superiorilor.

Odata cu 25 iunie, iesirea lui Saturn din aspect retrograd in cea de-a zecea casa a Capricornului, te imboldeste sa te concentrezi asupra slujbei si sa te conformezi cat mai atent responsabilitatilor si sarcinilor tale. Devii constient de reusitele si esecurile tale si esti stimulat sa iei masuri grabnice pentru a-ti indrepta greselile.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2012 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Capricorn mai 2012
Horoscop Capricorn iunie 2012 Horoscop Capricorn iunie 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 30, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.