Horoscop Varsator iunie 2012

Horoscopul Varsatorului din luna iunie 2012 anticipeaza o etapa a vietii tale strabatuta de creativitate, buna dispozitie, placere de a trai, si o preocupare benefica fata de cariera si sanatate.

Pe 4 iunie, Luna plina si eclipsa de Luna din Sagetator iti deschide drumul catre o perioada dedicata placerilor, distractiei, si hobby-urilor. Incerci sa iti reconfirmi valoarea personala din perspectiva prietenilor si a grupurilor la care ai aderat. Esti mereu gata sa dai o mana de ajutor unui amic aflat la ananghie.

Un interval de timp excelent pentru sortarea lucrurilor de detaliu din viata cotidiana se intrevede odata cu 7 iunie, gratie tranzitului lui Mercur in Rac. Esti inclinat sa iti faci liste cu tot ce ai de facut in urmatoarele zile, si sa pui la punct diverse mici indatoriri pe care le-ai tot amanat sau trecut cu vederea pana acum. Starea de sanatate reprezinta o alta preocupare prioritara, asa ca nu este exclus sa te gandesti sa iti faci o programare la medic in vederea unor analize sau teste.

Patrunderea lui Jupiter pe teritoriile Gemenilor te aduce din nou , odata cu 11 iunie, in preajma bucuriei de a trai fara a mai fi ingradit de conformisme, a eliberarii unei impresionante imaginatii si creativitati. Orice activitate presupunand abilitati creatoare este binevenita si pare a fi in masura sa iti aduca aprecieri si chiar beneficii materiale. Te simti eliberat intru totul de responsabilitati, fiind gata sa te avanti fara nici un complex spre deliciile ispititoare ale vietii. Este o perioada nemaipomenita pentru a pleca in vacanta sau a-ti lua concediu.

Luna noua ivita pe 19 iunie in cerurile Racului vesteste o vreme prielnica initierii unor noi diete, stiluri de viata sanatoase, sau organizari ale lucrului. Este un ciclu oportun pentru a avea grija de afaceri, a te apleca asupra detaliilor, si a da dovada de o mai mare eficienta in tot ce intreprinzi. Gandirea critica ajunge la un maximum, asa ca te poti apuca cu succes de orice fel de sortare a unor lucruri exterioare ori preocupari interioare.

Din 20 iunie, vizita Soarelui in Rac accentueza tendintele anterioare. Continui sa cauti noi metode de a-ti imbunatati tonusul fizic si psihic, de a-ti elimina din viata tot ceea ce te trage inapoi ori iti stanjeneste evolutia personala.

Reintoarcerea planetei Saturn in aspect direct in Balanta si a noua casa a Varsatorului (casa filozofiei si explorarii) prilejuieste din 25 iunie o focalizare spre autoperfectionarea sinelui. Daca la inceput, poti simti impulsul de a-ti examina optimismul ori credinta cumva oarba in tine insuti, catre sfarsitul acestui tranzit ai putinta de a iti fundamenta cu realism atitudinea pozitiva, putand astfel descoperi ceea ce trebuie sa faci pentru a-ti implini aspiratiile. Prudenta exagerata fata de incercarile si testele existentei tinde sa se risipeasca, facand loc unui sanatos spirit de aventura si dorintei de a infrunta necunoscutul.

Odata cu aceeasi zi de 25 iunie, Mercur isi croieste drum in regatul Leului, facandu-te mult mai constient de individualitatea si opiniile oamenilor. Daca te lasi prea mult purtat de aceasta predispozitie, risti sa iti pierzi increderea in tine insuti si in credintele tale interioare. Pe de alta parte, acest aspect astral este oportun discutiilor deschise, compromisurilor si negocierilor cu ceilalti.

Un relativ blocaj al efluviilor creative este pe punctul de a dispare din 27 iunie, datorita iesirii lui Venus din turnura retrograda din Gemeni si a cincea casa a Varsatorului. Spontaneitatea si inspiratia iti deschid calea spre afirmare. In acest fel, poti fi strabatut de o viguroasa incredere in propriile forte, fiind gata sa te relansezi in promitatoare intiative si aventuri ale vietii.


Horoscopul dragostei Varsatorului in iunie 2012


Eclipsa lunara de pe 4 iunie din a unsprezecea casa a Varsatorului (casa prieteniei si sperantei) anunta un eveniment fericit in dragoste, un fel de incununare a relatiei de pana acum cu persoana iubita.

Din 11 iunie, Jupiter aflat in a cincea casa a Varsatorului (casa dragostei si creativitatii) ofera iubirii ocazia sa intre in viata ta in mod spontan, incarcata de buna dispozitie si caldura afectiva. Cei singuri au mari sanse de a intalni o persoana de sex opus foarte, foarte speciala.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in iunie 2012


Incepand cu 4 iunie, trecerea planetei Neptun in aspect retrograd in Pesti si a doua casa a Varsatorului submineaza tot ce este artificial sau fals legat de bani sau valorile finaciare. Esti pe cale sa iti transformi atitudinea fata de posesiunile materiale. Poti incepe sa consideri intr-o mai mare masura ca banii nu reprezinta decat un mijloc pentru implinirea unor aspiratii mai curand spirituale.

Ca efect al calatoriei lui Mercur in a sasea casa a Varsatorului, de pe 7 iunie, munca de zi cu zi pare a te acapara in mod placut. Te gandesti, poate, sa inveti noi lucruri, utile in activitatea ta. Este de asteptat sa ai o multime de contacte, dialoguri si schimburi de idei cu colegii ori colaboratorii. Sarcinile laborioase sunt la ordinea zilei. Fereste-te sa te angrenezi in discutii frivole cu cei din preajma.

Atat Luna noua, cat si Soarele din a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te sprijina sa ai mai mult randament la serviciu, sa iti organizezi locul de munca, sa te perfectionezi in sarcinile tale obisnuite, si sa colaborezi din plin cu oamenii din jurul tau.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2012 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Varsator mai 2012
Horoscop Varsator iunie 2012 Horoscop Varsator iunie 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 30, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.