Horoscop Varsator mai 2012

Horoscopul Varsatorului din luna mai 2012 anticipeaza o perioda de izolare si introspectie, urmata de un frenetica integrare in lume, marcata de o autentica bucurie de a trai.

Din 9 mai, atunci cand Mercur isi croieste drum in regiunile Taurului si a patra casa a Varsatorului (casa radacinilor si caminului) pari a fi inclinat sa privesti mai adanc inlauntrul tau si sa te retragi cumva din involburarea lumii. In acest fel, ai sansa de a deveni mult mai constient, fara a fi neaparat satisfacut de asta, de problemele ce si-au facut loc in spatiul tau domestic sau familial.
In acest interval, mama poate deveni sursa unor sporite ingrijorari.

Patrunderea planetei Venus in aspect retrograd in Gemeni si a cincea casa a Varsatorului (casa dragostei si creativitatii) are capacitatea de a-ti refocaliza talentele creative si a redefini ce anume te satisface cu adevarat in viata. Apetitul de a te arunca in valurile placerilor poate fi stimulat de constatarea ca ai fost prea aspru sau neglijent pana acum cu tine insuti. Intr-un fel sau altu,l ti-ai ingustat perspectiva asupra existentei, ingradind in acest fel exprimarea unor resurse interioare.

Optimismul si vitalitatea tind sa te inalte deasupra cenusiului trairii cotidiene odata cu 15 mai, gratie calatoriei Soarelui in Gemeni si a cincea ta casa. Dupa o perioada de relativa izolare, esti cuprins de neastampar si vrei sa te bucuri de forta vietii care iti strabate venele, dar si de confirmarea valorii personalitatii tale din partea celor care te inconjoara. Este o vreme excelenta pentru debutul unor proiecte inedite si intrarea in contact cu energia jucausa a copilului din tine.

In aceeasi zi de 20 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din cerurile Gemenilor dau frau liber exprimarii navalnice a sinelui, maririi increderii in propriile forte si imbaierii in placerile pure ale vietii. Esti calauzit spre activitati si aspecte ale lumii avand potentialul de a te face fericit si a zburda pe aripile optimismului.

Incepand cu 24 mai, tranzitul planetei Mercur in aceleasi regiuni ale Gemenilor nu face decat sa intensifice aspectele anterioare. Ingaduie-i inspiratiei sa iasa la iveala in tot cea ce faci si spui si lasa sa vina spre deliciile simple si curate ale trairii.


Horoscopul dragostei Varsatorului in mai 2012


Din 20 mai, aspectele solare, lunare si mercuriene concura spre o fericita delectare in jocurile dragostei si flirtului. Mai vechile relatii de cuplu sunt pe punctul de a se improspata si a atinge efervescenta de altadata. Nativii singuri din Varsator au oportunitatea de a fi orbiti de flacarile unei pasionale povesti de dragoste.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in mai 2012


Pe 6 mai, Luna plina din Scorpion si a zecea casa a Varsatorului (casa carierei si dezvoltarii exterioare) se focalizeaza asupra obiectivelor din sfera profesionala, mai ales a planurilor pe termen lung. Este de asteptat sa te intrebi cat de mult te-ai dedicat telurilor tale si castigarii unei veritabile reputatii in cariera. Unele detalii nesemnificative dar deranjante de la serviciu sunt pe cale sa dispara.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Varsator aprilie 2012
Horoscop Varsator mai 2012 Horoscop Varsator mai 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 01, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.