Horoscop Capricorn mai 2012

Horoscopul Capricornului din luna mai 2012 faciliteaza o mare adaptabilitate la cerintele vietii zilnice si o perseverenta implicare in cariera.

In ziua de 6 mai, Luna plina din Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului (casa prieteniei si sperantei) favorizeaza amicitiile, asocierile si afirmarea locului tau ca individ in lume sau societate. Se anunta un ciclu lunar oportun pentru crearea de noi contacte, participarea la evenimente sociale, intalnirea unor persoane animate de idealuri comune.
Unele legaturi umane paguboase sunt pe cale de a se sfarsi iremediabil.

Patrunderea lui Mercur, pe 9 mai, in Taur si a cincea casa a Capricornului (casa dragostei si creativitatii) , este de bun augur exprimarii sinelui in orice fel de forma. Acest tranzit are darul de a-ti ilumina sufletul si a te inspira, facandu-te sa te bucuri de unicitatea persoanei tale. Ai la dispozitie toate resursele tale interioare, asa ca esti capabil sa iesi in fata si te impui in lume, dand adevarata masura a autenticitatii si talentelor tale.

Preocuparea pentru treburile marunte ale vietii de zi cu zi este accentuata din 15 mai, ca urmarea intrarii lui Venus in aspect retrograd in Gemeni si a sasea casa a Capricornului (casa sanatatii si muncii). Poti descoperi ca nu acorzi suficienta atentie sarcinilor si responsabilitatilor cotidiene, dar si ca te-ai lasat purtat de val, fara a te mai intreba ce iti doresti de fapt. Daca reusesti sa te concentrezi asupra necesitatilor si nazuintelor tale intime, ai ocazia de a-ti reimprospata existenta, satisfacand atat sinele cat si persoanele apropiate. La urma urmei nu ai decat o singura viata, si nu trebuie sa ti-o risipesti indepartandu-te de placerile si satisfactiile tale autentice.

Pe 16 mai, trigonul lui Marte cu Pluton iti alimenteaza pofta de a reusi in viata, a te autodepasi si a te controla, cu atat mai mult cu cat se intrevad niste succese notabile in viata profesionala si cea personala. Plin de determinare, esti gata sa te avanti cu toata vitalitatea spre noi si promitatoare proiecte.

Incepand cu 20 mai, tranzitul Soarelui in Gemeni continua sa te indrepte spre activitatile de zi cu zi, prefigurand o vreme anului excelenta pentru aplecarea asupra unor lucruri necesitand autodisciplina si dedicare. Sanatatea pare a deveni o orientare prioritara, asa ca nu este exclus sa te gandesti la o noua dieta alimentara.

Pe aceeasi data de 20 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din Gemeni continua tendintele de mai sus, acordand intaietate starii de sanatate si adaptarii la ritmurile altadata stresante ale cotidianului. Sunt incurajate schimbari ale stilului de viata, ale obisnuintelor si tabieturilor. Esti mai mult decat dornic sa faci ceva esential pentru oamenii din jurul tau, sa ii sprijini si sa le demonstrezi ca se pot baza pe tine.

Odata cu 24 mai, prezenta lui Mercur in aceleasi teritorii ale Gemenilor intensifica aspectele anterioare. Desi esti dispus pe mai departe sa iti sacrifici timpul si energia pentru persoane apropiate, pari a fi mult mai precaut fata de cei care incearca sa profite de tine.


Horoscopul dragostei Capricornului in mai 2012


Daca in cea dintai parte a acestei luni, o noua poveste de dragoste se poate ivi prin mijlocirea impartasirii unor vise sau idealuri comune, spre sfarsitul lui mai, ambitioasa implicare in existenta iti poate rapi apetitul pentru o intima conexiune afectiva.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in mai 2012


Calatoria Soarelui in cea de-a sasea casa a Capricornului iti furnizeaza din 20 mai o sporita energie in sfera profesionala. Esti pe punctul de a te ocupa mult mai metodic de sarcinile incredintate, fara a te da inapoi din fata unor responsabilitati dificile sau laborioase.

Eclipsa solara de pe 20 mai din a VI-a ta casa iti starneste nevoia de a aduce armonie in relatiile cu colegii si superiorii, si a gasi noi modalitati de a-ti mari productivitatea, punand astfel bazele unei viitoare avansari sau mariri de salariu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Capricorn aprilie 2012
Horoscop Capricorn mai 2012 Horoscop Capricorn mai 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 01, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.