Horoscop Scorpion iulie 2012

In luna iulie 2012, horoscopul Scorpionului prevesteste o perioada de redescoperire si prioritizare a resurselor si obiectivelor autentice ale fiintei interioare, dar si de proiectare a acestora pe ecranul involburat al realitatii exterioare.

Pe 3 iulie, intrarea lui Marte in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului inaugureaza o vreme de reflectie si dezbatere interioara despre telurile tale esentiale. Unele evenimente din trecut iti trimit, dintr-o data, noi mesaje, iar acest lucru pe poate ajuta sa iti reevaluezi prezentul.
Intr-un fel sau altul, preferi sa te ascunzi de lume si sa te concentrezi asupra problemelor personale. Oricum, cel mai mare randament il poti avea acum in lucrul individual. Unii nativi din Scorpion, avand tendinta de a nu isi asculta chemarile interioare, pot fi afectati de insomnie, in timp ce altii par a se lasa in voia unei visari cu ochii deschisi, incantati de mirajele unor marete castele de nisip.

Luna plina rasarita pe 3 iulie in Capricorn si a treia ta casa (casa comunicarii si influentelor de mediu) iti pune la dispozitie o intensa si inspiratoare energie. In acest fel, ai sansa de aprofunda influenta lui Marte si a descifra intelesuri semnificative ale existentei tale de zi cu zi. Luna plina din a treia casa a Scorpionului poate insemna ca felul cum comunici cu cei din preajma tinde sa devina subiectiv, sau ca iti este greu sa ramai obiectiv din cauza clocotitoarelor simtaminte interioare. Nu este exclus sa fii imboldit sa dezvalui oamenilor emotii si sentimente pe care le-ai ascuns cu grija pana acum.

Chiar atunci cand credeai ca toata lumea este gata sa iti aplaude cu entuziasm performantele de pe scena vietii, poti descoperi, cu uimire, ca mai ai multe de facut pentru a-i impresiona pe ceilalti. In acest mod, se manifesta, de multe ori, tranzitul retrograd al lui Mercur in Leu si a zecea casa a Scorpionului (casa carierei si dezvoltarii exterioare). Este necesar sa mai lucrezi la imaginea ta personala si sa imprastii diferentele de opinie despre statutul tau social ori profesional. Poate ca te-ai ocupat prea mult de detalii, uitand sa privesti totul dintr-o larga perspectiva.

Pe 19 iulie, Luna noua din Rac si a noua casa a Scorpionului (casa filozofiei si explorarii) da startul un interval de timp prielnic investigarii resurselor tale interioare si inceperii unui eventual demers de aducere a vietii tale spirituale in activitatea ta de zi cu zi. Examinarea lucida a convingerilor tale te poate ajuta sa desparti graul de neghina existentei cotidiene. Ai vrea, parca, sa te desprinzi de realitatea inconjuratoare, insa numai pentru scurta vreme. Este un timp oportun inceperii unor studii sau cercetari pe cont propriu, capabile sa iti largeasca orizonturile interioare si exterioare.


Horoscopul dragostei Scorpionului in iulie 2012


Din 13 iulie, intrarea lui Uranus in turnura retrograda in Berbec si a sasea casa a Scorpionului  indica, uneori, probleme sau framantari legate de impartasirea senzuala cu un persoana iubita. Poate apare o tensiune deloc neglijabila, din cauza faptului ca doi parteneri in iubire gandesc diferit despre erotismul din relatia lor.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in iulie 2012


Tranzitul retrograd initiat pe 13 iulie de Uranus in a sasea ta casa poate da nastere unor nesteptate probleme legate de banii impartasiti cu un partener ori de cei asociati cu imprumuturi, taxe si impozite. Nu este exclus ca balanta ta de venituri si cheltuieli sa ajunga intr-un punct critic. Sprijinul material al celor din jur se lasa asteptat sau nu te satisface.

Cariera si reputatia sunt pe cale sa devina orientari prioritare odata cu 22 iulie, sub impactul calatoriei Soarelui in Leu si a zecea casa a Scorpionului. Mai mult decat in orice alta perioada a anului, esti interesat sa realizezi ceva important, care sa te scoata in evidenta si sa atraga asupra ta privirile colegilor si superiorilor. Vrei sa vezi cat mai repede rezultatele eforturilor tale, si, desi lucrul asta nu se va lasa mult asteptat, va fi insotiti de sporite responsabilitati si sarcini.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Scorpion - Dragoste si cucerire

Horoscop Scorpion iunie 2012
Horoscop Scorpion iulie 2012 Horoscop Scorpion iulie 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. da, cam asa ma simt si eu, ca scorpion nelinistit ce sunt.... vreau sa ma gandesc la ale mele...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.