Horoscop Sagetator iulie 2012

In luna iulie 2012, horoscopul Sagetatorului pune accentul pe autenticitatea personalitatii, conlucrarea cu oamenii din preajma, grija pentru detalii si nevoia de reinventare a trairii cotidiene.

Activitatile de grup si cele necesitand colaborarea cu altii sunt secretele succesului incepand cu 3 iulie, gratie tranzitului lui Marte in Balanta. Incearca sa nu te lasi prada tentatiei de a-i domina pe ceilalti.
Daca iti doresti neaparat sa ajungi in postura de lider, straduieste-te cel putin sa nu ii calci pe bataturi pe oameni. Oricum, rolul pe care il joci in viata altora pare a deveni o prioritate. Nu prea mai ai timp pentru tine insuti, in special din cauza lucrurilor pe care vrei sa le faci pentru altii.

Luna plina aparuta pe 3 iulie in Capricorn pune accentul pe valoarea fiintei tale si pe lucrurile pe care le pretuiesti cu adevarat. Tocmai de aceea, este probabil sa fii strabatut intr-o mare masura de nevoia de a face distinctie intre ceea ce este si ceea ce nu este esential pentru tine.

Creativitatea si spontaneitatea par a-ti fi blocate sau calauzite pe neasteptate spre directii neproductive odata cu 13 iulie, sub impactul tranzitului retrograd al lui Uranus in Berbec si a cincea casa a Sagetatorului (casa dragostei si a creativitatii). Inhibitii din trecut sunt pe cale sa puna din nou stapanire asupra ta, punandu-ti stavila liberei exprimari. Incearca sa deslusesti ce se intampla in universul tau interior, sa te focalizezi pe autentica cale a sinelui, si vei reusi sa depasesti cu bine aceasta etapa.

Din 14 iulie, intrarea lui Mercur in turnura retrograda in Leu si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) iti atrage atentia asupra unor semnificative detalii pe care le-ai neglijat sau le-ai trecut cu vederea. Este timpul sa te apleci asupra lucrurilor aparent marunte, schimbandu-le in asa fel incat sa se potriveasca ca intr-un puzzle in ansamblul ambitioaselor tale proiecte.

Grijile vietii personale din ultimele luni par a se evapora din 22 iulie, sub influenta calatoriei Soarelui in Leu si a noua ta casa. Poti fi predispus sa lasi deoparte, pentru un timp, ambitiile si preocuparile tale serioase, pentru a te avanta intr-o inedita aventura. Daca o parte din nativii din Sagetator par a se dedica descoperirii unui mai inalt inteles al vietii lor, altii tind sa fie in cautarea unor experiente de viata menite a-i indeparta de cenusiul existentei zilnice. In acest context, nu ar fi rau sa iti programezi o mica vacanta sau o iesire din oras, avand capacitatea de a te scoate din rutina cotidiana.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in iulie 2012


Relatiile de cuplu sunt cat pe aci sa se impotmoleasca in monotonia si inertia vietii cotidiene. In acest mod se manifesta de obicei trecerea lui Uranus in aspect retrograd in a cincea ta casa, eveniment ce debuteaza pe 13 iulie. Unii nativi din Sagetator pot fi victimele unor surprize neplacute legate de fiinta iubita, in vreme ce altii par a se implica in povesti de dragoste alaturi de persoane nepotrivite ori care nu ii merita.

Din fericire, pe 19 iulie, Luna noua rasarita in cerurile Racului si a opta casa a Sagetatorului (casa sexualitatii si transformarii) te aduce in contact cu emotiile si sentimentele tale autentice, ajutandu-te sa regasesti o reala conexiune cu persoana draga. Cu toate acestea, ar trebui sa fii atent la tendinta de a fi prea posesiv.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in iulie 2012


Din 3 iulie, prezenta planetei Marte in a unsprezecea casa a Sagetatorului (casa prieteniei si sperantei) iti recomanda sa te dedici muncii in echipa. Individualismul tinde sa iti atraga dusmani si sa te indeparteze de telurile tale profesionale.

Tot pe 3 iulie, Luna plina din a doua ta casa (casa banilor si resurselor) incearca sa te determine sa te identifici cu ceea ce posezi, si sa te atasezi poate exagerat de mult de posesiuni si obiecte materiale. Pe de alta parte, un ideal prost inteles ii poate face pe unii Sagetatori sa se avante in cheltuieli pagubos de mari.

Excelente oportunitati de a incepe un promitator proiect financiar se intrevad odata cu 19 iulie, ca urmare a Lunii noi din a opta casa a Sagetatorului. Initiativele din aceasta perioada vor incepe sa dea roade cel mai devreme peste trei luni.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Sagetator iunie 2012
Horoscop Sagetator iulie 2012 Horoscop Sagetator iulie 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.