Horoscop Balanta august 2012

Horoscopul Balantei din luna august 2012 marturiseste despre dorinta de a te bucura de viata si nazuinta de a descoperi cine iti sunt adevaratii prieteni sau oamenii apropiati avand potentialul de a te sprijini spre implinirea obiectivelor tale cele mai ambitioase.

Pe 2 august, Luna plina din Varsator te imboldeste sa iti traiesti din plin viata si sa te lasi vrajit de cantecele sirenelor, incarcate de irezistibile ispite, insa unii oameni din preajma ta par a se opune unor planuri de-ale tale. Incerca sa te eliberezi de toate obligatiile, astfel incat sa iti traiesti cu fervoare fiecare clipa. De asemeni, energia clocotitoare ce te strabate acum poate fi convertita cu succes in proiecte necesitand o mare creativitate.

Inevitabile intrebari despre realul atasament al amicilor tai se isca odata cu 8 august, ca urmare a iesirii lui Mercur din aspectul sau retrograd in Leu si a unsprezecea casa a Balantei (casa prieteniei si sperantelor). Daca te straduiesti sa separi graul de neghina, ai sansa de a te desparti de persoane ipocrite, care incearca sa profite de tine sau sa te improaste, invidioase, cu noroiul calomniei. Este necesar sa stii in cine te poti increde fara nici un fel de rezerve!

Conjunctia dintre Marte si Saturn din 15 august pare a-ti sublinia piedicile, intarzierile si limitarile din existenta. Ai nazuinta de a-ti pune viata in ordine si a-i da un sens autentic. Nu te mai agata de lucruri sau situatii existentiale paguboase!

Initierea de noi contacte, inchegarea de proaspete amicitii si integrarea in noi colectivitati sunt orientarile prioritare furnizate de Luna noua ivita pe 17 august in Leu si a unsprezecea ta casa. Ai sansa de a te regasi in preajma unor oameni asemeni tie, capabili sa te inspire catre niste promitatoare proiecte, legate poate si de actiuni caritabile sau umanitariste. Aceasta conjunctura astrala semnifica nevoia de a-ti depasi granitele individualitatii si de a ralia unui tel colectiv. In acest fel, poti sa iti reevaluezi modul cum interactionezi intr-un grup de persoane.

Incepand cu 22 august, Soarele calatoreste pe taramurile Fecioarei si in a douasprezecea ta casa, marcand un interval de timp consacrat retragerii din ametitorul valatug al lumii si regenerarii fizice si spirituale. Din nou, pari a fi preocupat de persoanele si lucrurile care te trag in jos, incercand cumva sa te instraineze de idealurile tale cele mai dragi. Ai de a face cu un final de ciclu solar, de-a lungul caruia este bine sa te scuturi de orice balast, astfel incat sa te poti reavanta cat mai cutezator in viata.

Interesele si obiectivele personale tind sa fie invaluite intr-o deasa pacla de deruta ori dezorientare odata cu 31 august, ziua in care Mercur isi anunta prezenta in Fecioara si a douasprezecea casa a Balantei. Acest lucru poate fi provocat fie de probleme obiective, fie de constientizarea unei noi perspective despre viata. Daca reusesti sa te ridici deasupra dificultatilor, ai sansa de a culege pretioase informatii despre realitatea inconjuratoare si universul tau interior.


Horoscopul dragostei Balantei in august 2012


Emotivitatea starnita pe 2 august, de Luna plina din a cincea casa a Balantei (casa dragostei si creativitatii) te poate determina sa fii prea grijuliu fata de partenerul tau de cuplu. Incerca sa nu il sacai printr-o excesiva posesivitate si dorinta de a-i verifica fiecare pas din existenta.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in august 2012


Niste evenimente fericite in viata profesionala se intrevad din 7 august, sub impactul tranzitului planetei Venus in a Rac si a zecea casa a Balantei (casa carierei si dezvoltarii exterioare). Sefii si colegii par a-ti aprecia eforturile si initiativele, dandu-ti ghes ambitiilor tale cele mai secrete. Daca nu ai inca un job, te poti astepta la niste avantaje prin intermediul carierei partenerului tau de cuplu.

O perioada in cursul careia este de asteptat sa apara niste presiuni asupra resurselor tale, in general, a resurselor financiare, in particular, este inaugurata din 23 august, ca efect al tranzitului lui Marte in Scorpion si a doua casa a Balantei. Drept urmare, trebuie sa urmaresti cu grija cum iti cheltuiesti timpul, energia si banii in noile conjuncturi ale existentei. Poate ca ar fi indicat sa iti schimbi cumva stilul de viata…

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Barbatul Balanta | Dragoste si cucerire

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Balanta iulie 2012

Horoscop Balanta august 2012 Horoscop Balanta august 2012 Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.