Horoscop Fecioara august 2012

Horoscopul Fecioarei din luna august 2012 prefigureaza o vreme de incapatanata afirmare a personalitatii, dar si ocazia de a fructifica noi oportunitati prin conlucrarea cu persoanele din imediata ta apropiere. Ai grija ca ambitiile sa nu iti incalce in picioare principiile si sentimentele, si ca nu cumva mandria sa ti se preschimbe in desarta vanitate!

Luna plina ivita pe 2 august in Varsator iti indreapta atentia spre sanatate si ajutorarea oamenilor apropiati de tine, asa ca ar trebui sa faci niste pasi hotarati in aceste directii. Poti avea, de asemeni, tendinta de a te simti ranit ori neglijat de lumea din preajma ta. Concentreaza-te pe detalii, organizare si obligatiile zilnice, si nu vei avea ce regreta!

Din 7 august, Venus isi face intrarea in Rac si a unsprezecea casa a Fecioarei (casa prieteniei si sperantelor), asezandu-ti inainte o perioada prielnica integrarii in colectivitati si grupuri de oameni. Noi idei si sugestii ce par a ti se potrivi ca o manusa sunt pe cale sa iti fie inspirate de persoane ce iti impartasesc credintele. Nativii din Fecioara care sunt parinti au sansa de a-si armoniza relatia cu copiii.

Finalizarea unui ciclu selenar al vietii tale este anuntata din 17 august, de Luna noua rasarita in Leu si a douasprezecea casa a Fecioarei. Ai la dispozitie un interval de timp numai bun pentru a renunta la piedicile interioare si exterioare din existenta ta, astfel incat sa te poti metamorfoza, peste o luna, intr-o noua, indrazneata si promitatoare forma. Cea de-a XII-a casa guverneaza taramurile subconstientului, asa ca poti sa te reconectezi cu impulsurile tale profunde, regasindu-ti autentica esenta a fiintei.

Framantari legate de identitatea personala, felul cum te infatisezi celorlalti, si modul cum iti exprimi arzatoarele nazuinte sunt pe cale sa te traverseze odata cu 22 august, ziua de debut a calatoriei Soarelui in Fecioara si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior). Se subliniaza astfel un varf al ciclului tau solar, cand ai oportunitatea de a face impresie asupra celorlalti, sprijinit de spontaneitate si eliberat de lanturile unui impovarator trecut. Increderea in tine insuti tinde sa se maximizeze, iar energiile ce te strabat iti daruiesc sansa de a face ceva cu totul nou si cu adevarat important in viata ta. Nu mai ai cum sa ratezi oportunitatile ce trec pe langa tine, iar dificultatile ivite acum in calea ta pot fi depasite fara mari eforturi. Lucrul in echipa are darul de a-ti releva neasteptate avantaje.

Predispozitia de a-ti incarca cu expresivitate cuvintele si a-ti pune cat mai mult la treaba mintea in comunicarea cu cei din jur se vadeste din 23 august, ca urmare a vizitei lui Marte in Scorpion si a treia casa a Fecioarei (casa influentelor de mediu). Ai parte, asadar, de o perioada extrem de oportuna in ceea ce priveste examenele, testele, sau orice forma de interactiune centrandu-se pe iscusinta comunicarii. Cu toate acestea, se intrevad dispute cu rudele ori vecinii, precum si probleme legate de mijloacele de transport.

Incepand cu 31 august, tranzitul planetei Mercur in Fecioara si prima ta casa iti inlesneste afirmarea punctelor de vedere si fundamentarea aspiratiilor dragi tie. Focalizarea pe propria-ti persoana te face, insa, mai putin rabdator cu oamenii din preajma, mai ales atunci cand se opun opiniilor tale.


Horoscopul dragostei Fecioarei in august 2012


In aceasta luna, orientarea frenetica spre sinele tau pare a te indeparta de dragoste sau de o reala comuniune cu partenerul tau de cuplu. Cu atat mai mult, este necesar sa iti pastrezi obiectivitatea si dorinta de a fi alaturi de persoana iubita. In caz contrar, poti ajunge la o distantare de rau augur, ce adeseori preveste o despartire sau un conflict greu de aplanat.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in august 2012


Ai mare grija ce spui la locul de munca in ziua de 2 august! Luna plina din a sasea casa a Fecioarei (casa muncii si sanatatii) favorizeaza iesirea la lumina a unor secrete cumva stanjenitoare si tradarea din partea unor colegi carora le-ai acordat o prea mare incredere. Barfele roiesc ca niste muste in zona carierei tale. Da-le peste nas cu un plici si straduieste-te sa te concentrezi numai pe responsabilitatile tale profesionale.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire

Horoscop Fecioara iulie 2012

Horoscop Fecioara august 2012 Horoscop Fecioara august 2012 Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. O sa incerc sa tin cont de aceste lucruri!

    RăspundețiȘtergere
  2. destul de ambigua luna august ...ma asteptam sa fie mai multe detalii legate de cariera , nu stiu de ce dar ma asteptam la o schimbare ...care se pare intarzie sa apara:(. Implinirea din orice punct pare intarziata , acum doar mobilizare si rabdare ..Cu bine , A.

    RăspundețiȘtergere
  3. horoscopul ptr septemberie?! Multumesc:)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.