Horoscop Berbec august 2012

Horoscopul Berbecului din luna august 2012 anticipeaza o dramatica oscilare intre o stare de armonie interioara si impartasire afectiva, pe de o parte, si o aproape incontrolabila emotivitate ori impulsivitate, pe de alta parte.

Luna plina ivita pe 2 august in Varsator si a unsprezecea casa a Berbecului (casa prieteniei si sperantelor) iti ofera momente de intensa comunicare cu amicii si oamenii ce iti impartasesc interesele. De fapt, efluviile lunare par a deschide inima persoanelor apropiate, dandu-ti prilejul de a le marturisi cat de mult inseamna ele pentru tine.
Ai, de asemeni, ocazia de a-ti trece in revista telurile si a intelege daca te reprezinta cu adevarat in acest stadiu al vietii tale.

O perioasa de calma, senina acceptare a existentei se intrezareste odata cu 7 iulie, gratie tranzitului lui Venus in Rac. Pari a fi dornic sa faci pace cu tine insuti si sa lasi deoparte incrancenarea ambitiilor materiale si sociale. Simti nevoia sa reinchegi relatiile cu cei din familie, in special, poate, cu mama. In acelasi timp, se poate manifesta o puternica nazuinta de a-ti infrumutesa ori a-ti dota cu mai multe utilitati casa.

Revenirea lui Mercur in aspect direct in Leu te indeparteaza de o vreme de capricii sau bruste schimbari ale dispozitiei interioare. Ai posibilitatea sa distingi care sunt optiunile tale corecte si sa te avanti catre actiuni aflate pana acum in stadiul de proiect. Chiar daca este necesar sa lasi deoparte unele idei, ar fi indicat sa nu le arunci cu totul in uitare si sa fii pregatit a le exploata atunci cand noi oportunitati le vor face mai lesne de aplicat.

Cuadratul dintre Mercur si Uranus din 18 august iti poate da peste cap, dintr-o data, fara nici un aparent motiv, scara de valori. Atractia catre noi lucruri si oameni, precum si reactiile emotionale nestapanite iti pot crea dificultati in sfera sociala si in relatiile cu vechi prieteni.

Pe 17 august, Luna noua din Leu te imboldeste sa iti deschizi intru totul fiinta in afara si sa stralucesti prin tot ceea ce ai mai bun in tine. Este o conjunctura extrem de prielnica initierii unui proiect necesitand o neingradita creativitate. Aceasta Luna noua stimuleaza energia copilului tau interior, dorinta de a te distra si a-ti pune in miscare atat mintea , cat si trupul.

Trigonul lui Mercur cu Uranus din 18 august vesteste o vreme oportuna intalnirilor cu prietenii, activitatii intr-un grup de oameni, comunicarii si interactiunii pe internet. Intuitia iti este un aliat de nadejde, iar starea de inspiratie te sprijina atat in gandire cat si in dialogul cu ceilalti.

Din 22 august, calatoria Soarelui in Fecioara si a sasea casa a Berbecului este favorabila incadrarii intr-o rutina benefica din punct de vedere al sanatatii si al muncii. Esti in stare sa sortezi lucrurile bune de cele rele petrecute in ultimul timp, sa te organizezi, sa te apleci asupra detaliilor existentei si sa renunti la tot ceea ce iti stanjeneste evolutia. Adeseori, acest ciclu solar este caraterizat de deviza "Mens sana in corpore sano".

O acuta sensibilitate emotionala pare a-ti da tarcoale odata cu 23 august, ziua patrunderii lui Marte pe teritoriile Scorpionului. Vointa ori puterea de stapanire tind a te parasi, lasandu-te prada sentimentelor si facandu-te vulnerabil la atacurile venite din exterior. In aceasta conjunctura, ai inclinatia sa raspunzi cu manie si chiar agresivitate oricarei imixtiuni in viata ta.

Odata cu trigonul dintre Marte si Venus din 26 august, poti avea predispozitia de a-ti asuma mai multe riscuri pentru a inlesni o transformare notabila a destinului tau. Simtamantul independentei iti da aripi si te impulsioneaza sa iti impui cu orice pret unicitatea fiintei. Esti framantat de nevoia de a demonstra ca te deosebesti profund de cei din preajma ta.

O cu totul alta tendinta se face simtita din 31 august, ca urmare a tranzitului planetei Mercur in Fecioara si a sasea ta casa. Mintea pare a-ti scoate in evidenta toate greselile si stangaciile din ultima vreme, inclusiv cele asociate cu munca si sanatatea. Daca nu iei urgent masuri pentru a-ti remedia inclinatiile paguboase, poti fi coplesit de responsabilitatile si obligatiile zilnice, ajungand astfel in pragul unei stari de pesimism ori chiar depresie.


Horoscopul dragostei Berbecului in august 2012


Iesirea lui Mercur din turnura retrograda in cea de-a cincea casa a Berbecului (casa dragostei si creativitatii) are potentialul, odata cu 8 august, de a risipi neintelegerile si disputele cu persoana iubita. Esti mult mai capabil sa iti exprimi sentimentele cu sinceritate si fara a fi impovarat de vreo inhibitie.

Pe 16 august, cuadratul lui Venus cu Uranus pare a da frau liber unei majore sensibilitati si unor transformari bruste in legaturile de dragoste. Se poate intampla sa te simti dezamagit de partenerul de cuplu din cauza unor evenimente recente, sau poate ca acesta se simte coplesit de iubirea ta ori tendintele tale posesive, si isi doreste o mai mare libertate...

Luna noua din a cincea ta casa iti starneste din 17 august apetitul pentru frumusete si placere. Vrei sa degusti si sa imparti bucuria de a trai impreuna cu o persoana draga. Nativii din Berbec deja aflati intr-o relatie de cuplu sunt in masura sa traiasca dragostea cu efervescenta, in timp ce acei singuri sunt pe cale sa se avante fara nici o opreliste spre o magica poveste de iubire.

Incepand cu 23 august, vizita lui Marte in cea de-a opta casa a Berbecului nu este deloc amicala. Conflictele dintre suflet si minte se intetesc pe neasteptate, fiind gata in orice moment sa dea nastere unor reprosuri amare si unor explozii temperamentale in relatia de cuplu. Cu atat mai mult, ar trebui sa iti constientizezi pornirile si sa te fortezi sa le treci prin prisma obiectivitatii.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in august 2012


Din 7 august, tranzitul planetei Venus in cea de-a patra casa a Berbecului te inzestreaza cu o atitudine pozitiva, de bun augur in tranzactiile de vanzare si cumparare. Nu este de neglijat nici tendinta de a investi mai multi bani in locuinta.

In timpul unui cuadrat precum cel dintre Venus si Uranus din 16 august, se recomanda sa it stapanesti cu grija impulsurile de a face cheltuieli necugetate!

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Barbatul Berbec - Dragoste si seductie

Zodia Berbecului - Legenda si semnificatie

Horoscop Berbec iulie 2012
Horoscop Berbec august 2012 Horoscop Berbec august 2012 Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.