Horoscop Scorpion august 2012

Horoscopul Scorpionului din luna august 2012 sta sub semnul unei cutezatoare afirmari in lumea sociala si profesionala, si a unei imperioase nevoi de promovare a valorilor unice ale personalitatii.

Pe 2 august, Luna plina din Varsator si a patra casa a Scorpionului (casa radacinilor si caminului) iti indreapta atentia spre casa si familie. Asigura-te ca faci tot ce poti pentru a conlucra cu cei apropiati in atingerea unui tel comun, mai ales atunci cand este vorba despre parinti, copii sau partenerul de viata. Ai tendinta de a fugi din lume pentru a te regasi in atmosfera calda a caminului. Nu este deloc exclus sa fii stimulat in a aduce schimbari notabile locuintei tale.

Predispozitia de a fi atras spre noi experiente si cai ale existentei, in special prin prisma dragostei de frumos, se intrezareste odata cu 7 august, gratie tranzitului planetei Venus in Rac si a noua casa a Scorpionului (casa filozofiei si explorarii). Arta sau traditiile altor civilizatii, exotismul ispititor al unor taramuri indepartate par a te fascina, starnindu-ti imaginatia si setea de cunoastere. Este o vreme nemaipomenita pentru a pleca intr-o calatorie, intrucat mintea iti este larg deschisa spre tot ce este nou si iesit din comun. Adeseori, intr-o astfel de conjunctura, poti castiga o proaspata si inspirata perspectiva asupra lumii.
Totodata, calatoria lui Venus in Rac da ghes nazuintei de a te indeparta de oameni sau asocieri care iti fac viata amara si complicata, afectandu-ti astfel autenticitatea sinelui.

Luna noua rasarita pe 17 august in cerurile Leului reprezinta imaginea ta publica, statutul tau social si cariera ta. Din cauza intensificarii sensibilitatii, poti avea parte de o scurta perioada favorabila oricarei activitati asociate cu relatiile cu publicul.

O atitudine de optimism si o fericita integrare in lume se intrevede odata cu 22 august, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Fecioara si a unsprezecea casa a Scorpionului (casa preteniei si sperantei). Unele contacte sociale mai vechi isi arata acum eficienta, iar noi cunostiinte sau apartenente la grupuri de oameni iti faciliteaza exprimarea deplina a aspiratiilor si ideilor dragi tie. De fapt, in acest interval de timp, pare a fi foarte important pentru tine sa fii in mijlocul prietenilor si a unor persoane care te apreciaza. Ai inclinatia de a te lasa in voia spontaneitatii si a gandi liber, neconventional si inspirat. Este vremea sa iti urmezi ambitioasele teluri si sa iti deschizi noi oportunitati pentru viitor.

Din 23 august, prezenta lui Marte in Scoprion si intaia ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) te incarca cu o energie impetuoasa, cu indrazneala si o intensa incredere in propriile-ti forte. Ai vointa de a te afirma si a-ti urmari cu incapatanare interesele materiale, facand apel pentru asta la toate resursele personalitatii tale. Nu mai esti dispus la nici un fel de compromis sau aranjament, Deviza ta intr-o astfel de perioada pare a fi "Totul sau nimic!".

Trigonul dintre Marte si Uranus din 26 august te imboldeste sa iti asumi si mai multe riscuri pentru a aduce o transformare de proportii a destinului tau. Vrei sa iti demonstrezi in tot ceea ce faci independenta si curajul de a urma impulsurile autentice ale lumii tale interioare. Esti mobilizat de dorinta de a te deosebi de ceilalti si a-ti afirma unicitatea.

Comunicarea, schimbul de idei, discutiile stimulatoare reprezinta orientari cheie odata cu 31 august, ca urmare a calatoriei lui Mercur in Fecioara si a unsprezecea casa a Scorpionului. Prietenii, colectivitatile de oameni asemeni tie ajung din nou in primul plan al existentei tale.


Horoscopul dragostei Scorpionului in august 2012


In aceasta luna, nevoia de a iesi cu orice pret evidenta in plan social si profesional pare a-ti lasa prea putin timp pentru o reala impartasire afectiva cu partenerul tau de cuplu. Straduieste-te sa iti alaturi persona iubita in actiunile tale ambitioase si nu vei avea de ce regreta! In acest fel, vei avea mai multi sorti de izbanda in materializarea aspiratiilor tale si vei reusi sa reinnozi, la alte niveluri, mai profunde, legatura ta de iubire.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in august 2012


Marile planuri din sfera profesionala ti-au fost poate zadarnicite in ultimul timp, insa revenirea lui Mercur in aspect direct in Leu si a zecea casa a Scorpionului (casa carierei si dezvoltarii exterioare) tinde a pune capat unor majore dificultati in drumul tau spre afirmare. Poti profita de acest aspect astral pentru a corecta impresia gresita a unor sefi ori colegi despre potentialul tau. Este necesar sa risipesti indoielile legate de tine, si sa te arati celorlalti in adevarata ta lumina.

Pe 17 iulie pari a ajunge dintr-o data sub luminile reflectoarelor gratie efluviilor Lunii noi din a zecea casa a Scorpionului. Obiectivele legate de cariera devin prioritare si ai sansa de a iesi in evidenta prin felul cum te descurci in multitudinea de obligatii profesionale ce dau navala peste tine. Viata ta personala pare a interfera cu cea de la serviciu, asa ca ar fi de dorit sa iti pastrezi cat mai mult discretia si sa te concentrezi exclusiv asupra chestiunilor profesionale.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Scorpion - Dragoste si cucerire

Horoscop Scorpion iulie 2012
Horoscop Scorpion august 2012 Horoscop Scorpion august 2012 Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.