Horoscop Gemeni septembrie 2012

Horoscopul Gemenilor din luna septembrie 2012 prefigureaza o placuta si utila integrare in societate, o regasire a autenticitatii fiintei in mijlocul prietenilor, prin relevarea catre exterior a originalitatii universului tau interior.

Comunicarea cu cei din jur te bucura si iti creaza oportunitati neasteptate din 6 septembrie, gratie tranzitului lui Venus in regatul Leului si a treia casa a Gemenilor. Lumea iti cauta tovarasia, iar schimbul de idei cu prietenii este pe cale sa iti deschida noi cai ale destinului. Norocul iti este aproape mai ales in calatorii si contacte cu rudele si oamenii apropiati. Diplomatia ce te caracterizeaza acum iti este un aliat de nadejde in tot ceea ce vrei sa faci.

Cuadratul dintre Mercur si Jupiter din 8 septembrie are tendinta de a-ti indeparta atentia fata de detalii importante ale traiului de zi cu zi. Poti fi inclinat sa iti exagerezi meritele sau influenta in societate. Materializarea proiectelor tale se loveste de majore obstacole, mai ales daca aspiratiile iti sunt prea inalte sau excesiv de ambitioase.

Odata cu 16 septembrie, calatoria planetei Mercur in Balanta te reconecteaza cu profundele resurse ale creativitatii. Pari a te impauna cu opiniile si credintele tale intime, cu atat mai mult cu cat aproape toate persoanele imediata ta apropiere iti dau dreptate si te incurajeaza. Desigur, acest lucru se petrece si din pricina efervescentei tale verbale, a talentului de a-i convinge si inspira pe ceilalti. Incearca sa profiti de darurile nepretuite pe care ti le ofera spontaneitatea in aceasta perioada.

Pe aceeasi data de 16 septembrie, Luna noua ivita in Fecioara si a patra casa a Gemenilor te focalizeaza asupra casei si familiei. Poate ca doresti sa aduci o schimbare semnificativa mediului tau ambiant. Poate fi vorba despre o reamenajare a locuintei sau chiar despre mutarea intr-o noua casa. De asemeni, aceasta Luna noua semnifica nevoia de a-ti infrumutesa "casa" interioara a sufletului. Uneori, ajungem sa ne dam seama cat de mult ne-am neglijat lumea interioara, facand prea multe concesii aparentelor si responsabilitatilor care nu ne reprezinta cu adevarat. Parintii ori cel putin unul dintre ei necesita o atentie speciala.

O perioada de suprasensibilizare emotionala, de iesire violenta la lumina a impulsurilor subconstiente este depasita din 18 septembrie, sub impactul revenirii lui Pluton in aspect direct in Capricorn. Daca, in ultima vreme, nu ti-ai inteles pornirile sau ai fost surprins de manifestarile, uneori autodistructive, ale propriului eu, ai sansa de a te reimpaca cu tine insuti, a-ti intelege fiinta interioara si a instaura armonia intre sufletul, spiritul si trupul tau.

Din 22 septembrie, prezenta Soarelui in Balanta te sprijina sa iesi din carapacea conventiilor si obisnuintelor, si sa iti exprimi cu vigoare  forta personalitatii. A sosit timpul sa iti pui in valoare unicitatea fiintei, sa lasi sa iasa la lumina talentele specifice tie si numai tie. Copilul din interiorul tau simte nevoia sa se bucure de libertate, sa zburde si sa se bucure de lumea din jurul sau. Placerea de a trai clipa pare a deveni contagioasa, asa ca nu ar fi de mirare ca prietenii si cunostiintele sa iti caute mai mult decat de obicei compania.

Luna plina rasarita pe 30 septembrie in cerurile Berbecului si a saptea casa a Gemenilor insista asupra prieteniilor si inchegarii de noi contacte umane. Amicii par a fi mult mai aproape de tine decat altadata, asa ca te poti simti ispitit sa te increzi mai mult in ei si sa le destainui niste secrete bine ascunse pana acum. Este o conjunctura astrala propice reevaluarii telurilor tale si a felului cum acestea se potrivesc stadiului actual al vietii tale.


Horoscopul dragostei Gemenilor in septembrie 2012


Tranzitul initiat de Mercur, pe 16 septembrie, in cea de-a cincea casa a Gemenilor te face sa vezi dragostea dintr-o perspectiva mai putin obisnuita. Febrila activitate mentala iti cere sa te alaturi unui partener capabil sa te sustina si sa te incite in demersurile tale intelectuale. Pari a fi atras nu atat de frumusetea fizica, cat de cea, mai pura si mai rece, a mintii unui suflet pereche.

O conjunctura nu tocmai placuta a vietii amoroase tinde sa dispara odata cu 18 septembrie, ziua iesirii planetei Pluton din turnura retrograda in a opta casa a Gemenilor. Poate ca a venit timpul sa regasesti un benefic echilibru intre senzualitate si sentimente. Fascinatia simturilor trebuie sa cedeze in favoarea unei autentice impartasiri in dragoste. Gemenii care nu se simt apreciati pentru adevarata lor fiinta au astfel ocazia de a pune capat unei legaturi de cuplu contraproductive sau dureroase.

Incepand cu 22 septembrie, tranzitul Soarelui in a cincea casa a Gemenilor prilejuieste o renastere a dragostei in cuplurile apasate de monotonia existentei. Gemenii singuri sunt gata sa isi asume mai multe riscuri pentru a-si aduce aproape partenerul mult visat. Chiar daca nu li se intampla asta, jocurile flirturilor si ale dragostei le pun la dispozitie spumoase delicii si promisiuni.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2012 - Toate zodiile

Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in septembrie 2012


In aceasta luna situatia profesionala si financiara pare a stagna. Daca apare totusi la orizont vreo sansa nesperata, aceasta este asociata cu seva creativitatii sau talentelor tale, ori cu sprijinul acordat de niste persoane apropiate.


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire

Horoscop Gemeni august 2012

Horoscop Gemeni septembrie 2012 Horoscop Gemeni septembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.