Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013

Previziunile horoscopului pentru 2013 nu sunt deloc incurajatoare sau pline de fagaduinte. Potrivit evenimentelor astrologice din urmatorul an, norii intunecati ai crizei si recesiunii vor continua sa poposeasca deasupra noastra, lasand sa se intrevada nu atat o adancire a problemelor globale, cat o stare de stagnare economica. Apasatoarele si complexele probleme financiare si alimentare din plan global si, mai ales, zonal, au potentialul de a da cale libera unor acerbe proteste si revolte, care, adaugate la ample tulburari politice, vor putea instaura un climat de nesiguranta si vor prilejui importante  si imprevizibile transformari ale lumii.

Pluton isi continua calatoria in Capricorn, inceputa in anul 2008, si finalizata abia in 2023. Nu trebuie neglijat faptul ca 2008 a fost anul de inceput al crizei economice ce continua sa ne marcheze si isi va arata si pe mai departe efectele, intensificate uneori de decizii neinspirate sau interesate ale unor lideri mondiali si regionali. Da, Pluton are tendinta de a distruge tot ce este artificial construit, indiferent daca este vorba despre structuri sociale ori economice.
Aparent malefic, tranzitul lui Pluton in Capricorn are scopul de a ne cali, a ne intari si a ne pregati sa infruntam cu mai mari sanse de succes existenta. Asadar, in 2013, influentele plutoniene vor face pe mai departe pagube si victime, mai ales in sectoarele vietii unde coruptia, amatorismul, neprofesionalismul si ambitiile personale ori politice se vor opune mersului firesc si onest al istoriei. Ciclul retrograd al lui Pluton, desfasurat intre 12 aprilie 2013 ai 20 septembrie 2013, pare a da nastere unor violente eliberari ale presiunii maselor. Timpul pare a nu a mai avea rabdare cu guvernari paguboase si tergiversari financiare aparent interminabile. Structuri invechite si naravuri inveterate sunt pe punctul de a fi eliminate sau, cel putin, amenintate.

Inceputa in 2012, vizita planetei Neptun in sectorul Pestilor se va incheia in anul 2025. Orientarea spre zona intunecata, salvatoare ori devastatoare a subconstientului colectiv, initiata anul trecut, se va accentua pe nesimtite. In acest context, unele colectivitati si natiuni vor exacerba iluzia rolului mesianic al unor lideri nationali ori religiosi, in vreme ce altele, probabil mai putine, vor avea sansa de a-si regasi identitatea spirituala, reusind sa se focalizeze asupra valorilor autentice si a obiectivelor comune. De pe 7 iunie 2013 si pana pe 13 noiembrie 2013, Neptun retrograd in Pesti semnifica, de obicei, o preponderenta a minciunii si iluzoriului asupra adevararului si obiectivitatii. In astfel de conditii, ipocrizia politica are castig de cauza, dar numai pentru scurta vreme, intrucat, dureroasele efecte ale unor optiuni electorale eronate nu se vor lasa mult timp asteptate.

Transformarile lente, insidioase, cu efecte majore si imprevizibile, provocate de tranzitul lui Uranus in Berbec (2011-2018) sunt de natura a ne stapani si in 2013. Este ca si cum am rataci printr-o ceata (emanata, desigur, si de Neptun) pentru a ne trezi, deodata, in fata unei cu totul altei realitati, pe care nu avem cum o mai schimba in favoarea noastra. Tot ce putem face este sa mergem mai departe, cu pasi mici si fermi, atenti la orice lucru ce tinde sa reconfigureze jocul de puzzle al cotidianului. Este vorba si despre necesitatea de a ne smulge din tiparele obisnuintei si a ne adapta cu o sporita flexibilitate la metamorfozele implacabile ale realitatii.
Incepand cu 17 iulie 2013 si terminand cu 17 decembrie 2013, Uranus isi asuma o turnura retrograda in Berbec. In acest interval, sunt de asteptat cataclisme sociale sau naturale de mare anvergura, capabile a reconfigura fata lumii.

Saturn in Scorpion intre 2011 si 2014 nu inceteaza a ne atrage atentia asupra chestiunilor financiare si a lucrurilor bine ascunse sub stratul superficial al aparentelor. Saturn accentueaza presiunile financiare ale lui Pluton, atat la nivel personal cat si global. Acest impact se intensifica in intervalul 18 februarie 2013 - 8 iulie 2013, atunci cand Saturn tranziteaza retrograd teritoriile Scorpionului. In aceasta perioada nu sunt de recomandat transformari de amploare si nici decizii grabite in sfera financiara, cu atat mai mult cu cat sunt de asteptat blocaje ori limitari serioase sub aspect material. Astfel de impedimente se pot ivi cu precadere in ceea ce priveste pretul alimentelor si combustibililor. Fanatismul sau egocentrismul unor conducatori sau factori responsabili la nivel macroeconomic si politic nu face decat sa adanceasca problemele deja existente.

Atmosfera de haos si comunicare confuza creata de tranzitul planetei Jupiter in Gemeni continua sa ne afecteze in prima jumatate a anului 2013. Actiunile grabite, deciziile pripite, incercarile lumii de a face cat mai multe lucruri deodata pentru a preintampina valurile de instabilitate economica si sociala nu ne-au daruit multe beneficii de-a lungul acestui aspect astral. Din fericire, odata cu 26 iunie 2013, intrarea lui Jupiter in Rac este asociata cu optimismul bine fondat, o filozofie si o politica sanatoasa in privinta gestionarii resurselor si planificarii telurilor prioritare. De asemeni, acest tranzit este legat de o dezvoltare si o abordare judicioasa a chestiunilor economice.

Pe 20 mai 2013 si 1 noiembrie 2013, cele doua cuadrate dintre Uranus si Pluton anticipeaza cutremure sociale de proportii, miscari extremiste, revolte sau revolutii ce pot pune capat unor indelungate regimuri dictatoriale sau semidictatoriale. Probabil, in special in Asia va avea loc o schimbare regionala decisiva, cu sau fara interventia Natiunilor Unite sau a fortelor NATO. Totodata, pot apare corectii drastice pe pietele financiare internationale, ori proteste violente in tari supuse unor masuri economice extrem de austere, posibil sub presiunea FMI.


In curand pe Blogul Dianei: Horoscop 2013 - Toate zodiile


Copyright ©diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Diana 2012 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile

Evenimente astrologice in 2013


Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013 Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 04, 2012 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Diana, ar fi foarte interesant daca ai scrie ceva despre harta natala! cum se citeste, compatibilitati....etc...
    merci frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant dar trist totusi ,sunt caine in '58 am obosit sa astept "ceva bun", din 2006

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania-Atlantida-Eden-Ouranus si Saturn

    RăspundețiȘtergere
  4. Lumi 64-Indiferent ce ne ofera astrele si ne prezic astrologii,SPERANTA SI INCREDERE INAINTE!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.