Horoscop Capricorn 2013

Horoscopul Capricornului din  anul 2013 prefigureaza o profunda implicare in viata familiala, seninatate, armonie, uneori letargie in dragoste, dar si predispozitia adeseori paguboasa de impunere, cu orice pret, a personalitatii si credintelor personale.

Din 29 ianuarie 2013, Jupiter revine in aspect direct in Gemeni si a sasea casa a Capricornului. Imbogatit cu o mai patrunzatoare intelegere a sinelui si a lumii inconjuratoare, tinzi sa te deschizi catre oameni si oportunitatile vietii sociale si profesionale. Pari a deveni mai comunicativ, mai sigur pe tine si dornic de a-ti expune prietenilor parerile si opiniile personale.

Schimbarile bruste si graba de a duce pana la capat planurile tale ambitioase nu sunt de recomandat incepand cu 18 februarie 2013, ziua de debut a tranzitului retrograd al lui Saturn in Scorpion si a unsprezecea ta casa. Incearca sa evaluezi cat mai realist ceea ce se petrece in preajma ta si sa accepti cu inima impacata unele limitari ale aspiratiilor tale. Saturn te poate determina sa iti gestionezi cu grija existenta, sa iti restrangi aria activitatilor sau sa te simti obstructionat ori chiar pesimist. Unele persoane ce au putere asupra ta, cu precadere din familie, pot incerca sa iti impuna niste lucruri care nu iti convin sau nu ti se par a fi potrivite tie. Pentru a iesi invingator din astfel de conflicte, trebuie sa delimitezi clar sfera de influenta a altora asupra ta.
Poti simti ca soarta conspira impotriva ta ori a dorintelor tale, dar, de fapt, ceea ce se intampla cu adevarat este ca traiesti cu o sporita intensitate simtamintele de inhibitie sau persecutie care te urmaresc de mai multa vreme, fiind necesar, din acest motiv, sa le gasesti o grabnica rezolvare. Pastreaza-ti rabdarea si perseverenta, si vei castiga respectul celorlalti, reusind sa te remarci chiar si in acele aspecte ce pareau a fi punctele tale slabe.

Sextilul lui Saturn cu Pluton din 8 martie 2013 pune accentul pe dedicarea fata de munca / profesie si relatiile cu cei din jur. Cooperarea cu ceilalti iti aseaza in fata neasteptate si promitatoare perspective. In legatura de dragoste ajungi la un inalt nivel de apreciere si intelegere reciproca, sinceritatea si onestitatea impunandu-se de la sine. Intalnirile de afaceri par a decurge favorabil, gratie armonizarii unor puncte divergente pana acum. Seriozitatea si responsabilitatea iti sunt apreciate si o promovare ori o marire de salariu pare a fi pe aproape. Treci printr-o perioada pozitiva, cand oamenii se simt imbolditi sa te sprijine mereu in indeplinirea obiectivelor tale.

De pe 12 aprilie 2013, Pluton retrograd in Capricorn si prima ta casa te incarca cu indrazneala si siguranta. Simtaminte si dorinte refulate, pe care incercai sa le ascunzi fata de tine insuti, ies vrand-nevrand la suprafata. Ai ocazia, astfel, de a te purifica, a-ti vindeca vechi rani si a-ti lamuri indelungate incertitudini.
Daca unii nativi din Capricorn sunt inclinati sa ii domine pe cei din preajma, altii incearca sa puna zagaz acestui impuls, putand ajunge in acest fel sa fie ei manipulati de unele persoane apropiate. Oricum, acest eveniment astrologic te face sa te intrebi cat de motivat esti de nevoia de a obtine recunoastere, autoritate si bani.

Atat pe 20 mai, cat si pe 1 noiembrie 2013, cuadratul dintre Uranus si Pluton este frecvent insotit de puseuri de nerabdare si nemultumire fata de viata prezenta. Se anunta un interval de timp dificil, imprevizibil. Uneori, lucrurile din imediata ta apropiere par a se misca cu incetinitorul si poti fi stapanit de dorinta de a le forta in mod artificial evolutia. Alteori, existenta pare a deveni atat de agitata incat ai dori sa ii incetinesti ritmurile. Numeroase evenimente de cotitura iti pun la incercare adaptabilitatea. Transformarile pot fi iscate chiar de tine insuti, de nazuinta de a-ti schimba radical traiul. Daca actuala slujba nu se potriveste aspiratiilor tale, poti renunta la ea fara menajamente, chiar daca nu ai perspective despre un alt job. Poti fi lipsit de tact si stapanire, gata mereu sa erupi in explozii de nervozitate. Controleza-ti predispozitia catre fanatism si evita sa iti impui cu de-a sila ideile si opiniile. Atentie la deciziile importante si la noile initiative din afaceri!

Visarea sau idealismul in comunicarea cu oamenii te pandesc la fiecare pas din 7 iunie 2013, ca efect al tranzitului retrograd al lui Neptun in Pesti si treia casa a Capricornului. Este necesar sa fii cat se poate de atent la felul cum te exprimi, intrucat poti fi cu usurinta gresit inteles. Gandirea capata o (prea) mare flexibilitate si tinzi sa te lasi intru totul in voia imaginatiei.

Incepand cu 26 iunie 2013, Jupiter patrunde in Rac si a saptea ta casa, facilitandu-ti intelegerea relatiei tale cu lumea, in special cu persoanele apropiate. Este o vreme oportuna parteneriatelor de tot felul, inclusiv a celor de dragoste sau din cadrul unui mariaj. Jupiter prilejuieste adeseori aparitia unor beneficii reciproce intre oameni. Singuratatea nu te mai atrage deloc, cu atat mai mult cu cat sprijinul acordat de ceilalti pare a fi inepuizabil. Singura precautie intr-un astfel de ciclu al existentei este sa nu te lasi in meaja aparentelor si sa nu treci cu vederea detalii importante ale traiului cotidian. Daca esti tentat sa crezi ca totul merge bine de la sine, te poti trezi in niste grave impasuri atunci cand iti este lumea mai draga.

Saturn revine in turnura directa in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului pe 8 iulie 2013. Eliberat de pripa, indoieli si iluzii, ai sansa de a te implica din tot sufletul intr-un grup, o miscare sociala sau politica cu care te identifici ca ideal si scopuri. Atasamentul sau loialitatea fata de prieteni iti poate dicta sa faci mai multe lucruri pentru ei si sa iti asumi sporite responsabilitati. In acelasi timp, pari a te simti ceva mai putin sociabil, incercand sa eviti oameni sau evenimente sociale ce nu se aliniaza nazuintelor tale cele mai adanci.

O metamorfoza importanta in relatia cu familia se intrevede din 17 iulie 2013, atunci cand Uranus devine retrograd in Berbec si a patra ta casa. Este posibil sa observi un aspect de rau augur si sa iti arogi o postura critica, primita cu mai multa sau mai putina bunavointa de catre familie. Constient de soliditatea legaturii afective cu cei dragi, pari a fi imboldit de nazuinta de a te muta intr-o alta casa ori de a aduce modificari consistente actualei locuinte.

Pe 7 august 2013, sub influenta opozitiei lui Jupiter cu Pluton, esti pe punctul de a ajunge la neintelegeri cu cei din jurul tau, in ciuda convingerii nestramutate ca adevarul este mereu de partea ta. Daca faci vreo tentativa de a-ti impune prin forta o convingere, este de asteptat sa intampini o rezistenta deloc negliijabila. Mentine-ti calmul si permite celorlalti sa aiba propriile opinii. Convingerile tale pot fi infailibile, insa un strop de diplomatie este adeseori ingredientul esential al implinirii visurilor tale. Chiar daca esti nevoit sa faci compromisuri, pastreaza-ti standardele si credintele tale intime.

Un benefic echilibru interior in afirmarea personalitatii tale se instaleaza odata cu 20 septembrie 2013, gratie intrarii planetei Pluton in tranzit direct in Capricorn si intaia ta casa. In acest context, abilitatile tale de lider pot fi recunoscute nemijlocit de catre altii, fara a mai trebui sa iti impui cu orice pret o pozitie de dominanta. Esti capabil sa te mobilizezi intru totul pentru materializarea telurilor tale financiare si profesionale.

Tot pe 20 septembrie 2013, Saturn in sextil cu Pluton furnizeaza o intensa energie, prielnica unei transformari profunde a viziunii despre viata. Te poti focaliza cu succes asupra principalelor tale probleme, descoperindu-le solutii pe termen lung. Nu este exclusa reorientare insemnata a destinului tau. O atitudine mai matura te ajuta in ameliorarea relatiilor cu parintii sau cu persoane avand o mare autoritate asupra ta. Posezi clarviziunea si curajul de a aborda cu seriozitate aspectele deficitare ale existentei tale.

Jupiter retrograd in Rac si a saptea casa a Carpicornului incepand cu 7 noiembrie 2013 aduce oportunitati in schimbarea unui job, conditii mai bune de munca si succes in competitiile profesionale. Te paste o promovare ori acordarea unor sporite responsabilitati. Atentie, astfel de responsabilitati pot ascunde o capcana imprevizibila! Se intrezareste un considerabil avantaj financiar sau o favorabila renegociere a unui imprumut.  Nu este o perioada propice initierii unei noi povesti de dragoste. Dezamagirile ori deceptiile sentimentale sunt frecvent asociate cu aceasta conjunctura astrala.

Imaginatia face casa buna cu realitatea din 13 noiembrie 2013, ziua in care Neptun isi reia tranzitul direct in Pesti si a treia ta casa. Inventivitatea este un atu al nativilor din Capricorn, in special a celor ce isi desfasoara activitatea in domenii artistice.

Viata familiala se armonizeaza, si chiar daca este nitel agitata, majoritatea evenimentelor ce o traverseaza sunt fericite. In acest fel se manifesta, din 17 decembrie 2013, influenta lui Uranus reajuns in tranzit direct in Berbec si a patra casa a Capricornului. Nu te mai lasa acaparat de obligatii ori sarcini ce nu te privesc direct. Concentreza-te, in schimb, asupra sigurantei tale si a celor dragi. Conexiunea cu persoana iubita este pe cale sa ajunga erfevescenta, cu precadere in cuplurile casatorite.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88 . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop Sagetator 2013

Barbatul Capricorn - Dragoste si cucerire

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013
Horoscop Capricorn 2013 Horoscop Capricorn 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 17, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.