Horoscop Pesti noiembrie 2012

Horoscopul Pestilor din luna noiembrie 2012 anticipeaza o benefica revitalizare a simtului individualitatii si a resurselor personale, precum si o evidenta lipsa de apetit fata de monotonele ritmuri ale existentei cotidiene.

Deruta si indoielile despre personalitatea ori identitatea ta se destrama din 11 noiembrie, ca efect al reintoarcerii lui Neptun in aspect direct in Pesti si intaia ta casa. Daca ca te-ai jucat prea mult cu imaginatia, punandu-te in diverse si naucitoare ipostaze, acum stii cu certitudine cine esti si ce iti doresti de la viata. Ai, astfel, ocazia de a-ti pune in evidenta individualitatea neechivoca printr-o benefica transformare a imaginii pe care o oferi lumii. Siguranta ce te guverneaza iti deschide in fata noi si promitatoare inceputuri.

Luna noua si eclipsa de Soare ivite pe 14 noiembrie in Scorpion si a noua casa a Pestilor iti inlesnesc accesul la resursele tale interioare. Poti fi tentat sa iti reversi spiritualitatea in viata de zi cu zi, limpezindu-ti astfel credintele si valorile interioare. Pe de alta parte, chiar daca pari a fi bantuit de senzatia ca trebuie sa te eliberezi de cenusiul existentei cotidiene, comoditatea tinde a te opri sa iei masuri radicale. Ai sansa de a pune capat acestei dileme incepand sa te dedici studiului unui subiect care iti provoaca de mult timp curiozitatea.

Din 17 noiembrie, gratie prezentei lui Marte in Capricorn, cea mai buna ori rapida cale de a-ti atinge obiectivele consta in activitatile de grup sau in munca de echipa. Poti fi cutreierat de numeroase idei pe care ti-ai dori sa le pui in practica. Rolul pe care il joci in viata altor oameni poate deveni o preocupare constanta. Evita sa ii domini pe cei din jur cu orice pret. Daca tii neaparat sa ajungi in postura de lider, exista alte metode, ce nu presupun sa ii calci pe ceilalti pe bataturi. In acelasi timp, se poate intampla sa ai programul zilnic supraincarcat de indatoriri ori obligatii, cu precadere fata de altii.

Tot pe 17 noiembrie, sextilul dintre Marte si Neptun pare a-ti reduce totusi impulsurile de dominare, inzestrandu-te, in schimb, cu o mare sensibilitate emotionala. Pari a te apleca asupra visurilor tale cele mai intime, incercand sa le deslusesti viabilitatea si incarcatura spirituala.

Vizita planetei Venus in Scorpion iti poate trezi, incepand cu 22 noiembrie, atractia arzatoare fata de taramuri indepartate, spre culturi straine incarcate de exotism sau catre oameni diferiti de cei intalniti in fiecare zi. Motonia cotidianului este cumva respinsa, in favoarea deliciilor misterului si necunoscutului. Treci printr-o perioada excelenta pentru a-ti lua o vacanta sau a vizita locuri in care nu ai fost niciodata.

Mercur reajuns in turnura directa in Scorpion si a noua casa a Pestilor iti daruieste, din 27 noiembrie, posibilitatea de a capata o imagine de perspectiva asupra existentei si a rolului tau in lumea inconjuratoare. Ceea ce pui la punct sau planuiesti acum va avea efecte indelungate asupra felului cum vei fi vazut de oameni si a modului cum te vei implica in cariera. Poti avea o foarte mare influenta asupra celor din preajma ta, mai mult decat ai crezut ca se poate sau ti-ai dorit vreodata.

Pe 28 noiembrie, Luna plina din Gemeni si a patra ta casa iti indreapta gandurile si preocuparile, cu precadere, catre viata personala. Este necesar sa ajungi la un echilibru intre timpul si energia dedicate profesiunii pe de o parte, si familiei ori fiintei indragite, pe de alta parte. O problema sau o chestiune asociata cu casa, familia sau o proprietate pare a-ti intra in centrul atentiei.


Horoscopul dragostei Pestilor in noiembrie 2012


O aventura romantica departe de casa sau o evadare a dragostei din rutina de zi cu zi se intrevede odata cu 22 noiembrie, ca urmare a tranzitului lui Venus in  a noua ta casa. Fericirea este mereu pe aproape in cuplurile casatorite, iar unii Pesti par a-si oficializa legatura de iubire peste hotare sau impreuna cu o persoana dintr-o regiune indepartata de casa. Nativii singuri din Pesti au frecvent, in aceasta conjunctura astrala, sansa de a-si intalni sufletul pereche!


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in noiembrie 2012


Chiar atunci cand credeai ca esti pe culmile succesului in cariera, se pare ca trebuie sa o iei de la capat si sa pui umarul la treba fara nici un fel de menajament! Cam in acest fel se poate manifesta, odata cu 7 noiembrie, tranzitul retrograd al lui Mercur in Sagetator si a zecea casa a Pestilor! Poate ca lucrurile nu se vor petrece chiar ca in exemplu de mai inainte, insa este posibil ca prestigiul tau din zona profesionala sa dea nastere unor dispute si sa fii nevoit sa iti reconfirmi meritele si competentele. Nu te lasa furat de imaginea de ansamblu de la serviciu si acorda o cat mai mare importanta detaliilor. In acest fel , nu vei da nici un rateu si vei fi apreciat asa cum se cuvine.

Cariera si reputatia profesionala ajung din nou in capul listei de prioritati din 21 noiembrie, sub impactul calatoriei Soarelui in Sagetator si a zecea ta casa. Este perioada anului cand te poti mobiliza si concentra cel mai mult asupra asupra slujbei sau a relatiilor de afaceri. Intrucat Soarele scoate la iveala orice aspect al existentei, el va pne accentul pe tot ce ai facut in ultimul timp, indiferent daca este vorba despre succese ori esecuri. In acelasi timp, nazuinta inspirata de Marte de a te afirma ca lider capata mai multi sorti de izbanda. Ai oportunitatea de a te impune in fata celorlalti in mod natural, fara a forta nota.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013

Horoscop Pesti octombrie 2012
Horoscop Pesti noiembrie 2012 Horoscop Pesti noiembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.