Horoscop Berbec ianuarie 2013

Horoscopul Berbecului din ianuarie 2013 pune accentul pe o placuta si profitabila interactiune cu prietenii, pe aspiratia de implinire a personalitatii si concentrarea pe obiectivele majore din plan personal si profesional.

Cuadratul lui Mercur cu Saturn din 3 ianuarie mijloceste instalarea unui ritm alert, chiar infernal, al activitatii cotidiene. Poti deveni extrem de iritabil, asa ca fereste-te sa iei decizii grabite. Mai curand, implica-te in mici dar eficiente detalii. Nevoia de a explora ceva nou se intalneste cu ocazia de a fi angrenat intr-un lucru total diferit de ceea ce iti furnizeaza educatia sau invatatura de pana acum. O vizita, nu neaparat placuta, te poate lua prin surprindere.

Pe 11 ianuarie, Luna noua din Capricorn te imboldeste sa iei masuri concrete pentru inaltarea statutului tau social si grabirea atingerii unor teluri avand de a face cu evolutia ta personala. Autodisciplina se impune a fi o prioritate.

O analiza si o revizuire atat a planurilor pe termen lung, cat si a celor pe termen scurt, este pe punctul de a se impune odata cu 19 ianuarie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Varsator si a unsprezecea casa a Berbecului. Se intrevad numeroase dialoguri cu prietenii, in cadrul carora te poti simti indemnat sa dai glas unor ganduri care te framanta in ultima vreme. Poti fi antrenat in atractive proiecte ori activitati de grup.

In aceeasi zi de 19 ianuarie, Soarele patrunde si el in Varsator si a XI-a ta casa, punand pe primul plan relatiile cu amicii si integrarea intr-o colectivitate cuprinzand oameni asemeni tie. Este de asteptat ca agenda sa iti fie supraincarcata cu evenimente sociale, petreceri, intalniri cu prietenii ori partenerii de afaceri. Farmecul personal iti inlesneste crearea de noi contacte si afirmarea punctelor forte ale personalitatii tale.

Inversunarea in materializarea obiectivelor tale pare a se domoli cat de cat sub impactul Lunii pline ivite pe 27 ianuarie in Leu. Simti nevoia sa iti acorzi o mica pauza, dedicata relaxarii, placerii si distractiilor. Ai la dispozitie un timp prielnic eliberarii creativitatii si exprimarii plenare a fiintei tale.

Iesirea lui Jupiter din aspect retrograd in Gemeni iti ofera prilejul de a pune in practica lucrurile pe care le-ai examinat pe toate partile in mintea ta in ultimul timp. Este vorba, cu precadere, de noi metode de a-ti perfectiona fiinta si a-ti extinde abilitatile. Norocul iti este un bun tovaras in tot ceea ce tine de comunicare si educatie. Ai capacitatea de a intelege nemijlocit miezul unor probleme ce iti dadeau de furca in trecut, dar si de a lamuri, cu claritate, chestiunile care ii pun la incercare pe oamenii apropiati. Poti culege neasteptate beneficii prin intermediul unor vizite, scurte calatorii, mesaje, contacte cu prietenii si rudele. Oricum, exista o mare probabilitate sa primesti o veste buna.


Horoscop Berbec ianuarie 2013 - Dragoste


Din 9 ianuarie, tranzitul lui Venus in Capricorn te poate apropia de o persoana de sex opus asociata cu zona ta profesionala. Unii Berbeci sunt pe cale de a-si oficializa legatura de cuplu, cautand in acest fel sa isi intareasca prestigiul social.

Cuadratul dintre Venus si Uranus din 13 ianuarie are potentialul de a da nastere unei lupte intre nevoia de independenta si dorinta de a inchega legatura cu persoana iubita. Aceasta tendinta poate pune stapanire atat pe tine, cat si pe partenerul tau, provocand o criza in conexiunea afectiva. Un astfel de eveniment astral poate genera o despartire, dar si inceperea unei noi povesti de dragoste.

Un simtamant coplesitor de a-ti deschide intru totul sufletul in fata fiintei indragite tinde a te invalui sub efluviile Lunii pline aparute pe 27 ianuarie in cea de-a cincea casa a Berbecului. Adeseori, aceasta conjunctura astrala transforma dragostea intr-un magic ritual.


Horoscop Berbec ianuarie 2013 - Bani si cariera


Odata cu 9 ianuarie, calatoria lui Venus in cea de-a zecea casa a Berbecului stimuleaza creativitatea, in special talentele artistice ce pot fi valorificate in profesie. Exista posibilitatea sa te remarci pe plan social sau sa iti imbunatatesti situatia financiara gratie partenerului tau de cuplu.

Luna noua, rasarita pe 11 ianuarie, in cea de-a zecea ta casa intensifica influentele anterioare si iti asterne in fata o vreme oportuna dezvoltarii unor ambitioase planuri legate de afaceri si munca. Este timpul sa te focalizezi asupra acelor trasaturi ale personalitatii avand darul de a te sprijini in viata profesionala. Se anunta o perioada aglomerata de sarcini si responsabilitati la serviciu ori in viata publica.

Din 30 ianuarie, revenirea lui Jupiter in aspect direct in a treia casa a Berbecului este in masura a aduce mari profituri in afaceri sau vanzari. Informatiile oferite de o persoana din imediata ta apropiere faciliteaza obtinerea unui consistent castig financiar.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscopul dragostei Berbecului 2013

Horoscop Berbec 2013
Horoscop Berbec ianuarie 2013 Horoscop Berbec ianuarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 14, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.