Horoscop chinezesc 2013 - Cal

In 2013, Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa, Calul trece printr-o dramatica oscilare intre succese si esecuri. Tocmai de aceea, este nevoie sa isi impuna mereu, indiferent de cea ce i se intampla, o atitudine cat mai calma si mai echilibrata, capabila sa ii asigure luciditate in abordarea provocarilor existentei cotidiene.

Horoscopul dragostei Calului in 2013

In noul an, nativii din semnul zodiacal chinezesc al Calului par a fi mai putin populari decat de obicei. Potrivit unei vechi zicale chinezesti, dragostea este predestinata, si nu poti face altceva decat sa astepti ca ea sa iti rasara in cale. Caii au, totusi, sansa de a castiga la loteria iubirii, dar norocul nu le este un aliat fidel in 2013. Ei nu trebuie sa forteze nota in apropierea de o persoana ce ii atrage, ci sa lase ca o eventuala poveste amoroasa sa vina de la sine, intr-un mod cat se poate mai natural cu putinta.

Horoscopul carierei si banilor Calului in 2013

Desi au de infruntat obstacole deloc neglijabile in viata profesionala, persoanele nascute in zodia Calului le pot infrange prin perseverenta, avandu-si astfel netezit drumul catre dezvoltarea carierei. Ambitia lor trebuie sa fie insotita de o cat mai mare deschidere catre nou si o sporita cooperare cu colegii. Situatia financiara a Calului se anunta a fi stabila in Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa. Castiguri banesti importante pot fi obtinute prin intermediul unor investitii inspirate, mai ales in cea de-a doua jumatate a anului.

Horoscopul sanatatii Calului in 2013

Pe parcursul anului 2013, atat nativii din Cal, cat si oamenii apropiati acestora, sunt predispusi unor accidente. Mare atentie la sofat, la activitati si sporturi asociate cu riscuri majore. Membrii ai familiei nascuti sub semnul chinezesc al Maimutei par a fi expusi unor grave afectiuni ale sanatatii.

Zodia Calului - Repere astrologice si numerologice in 2013

Element primar: foc (huo)

Forta primordiala: Yang

Directii auspicioase: nord-est, sud-vest, nord-vest

Culori norocoase: galben, maro, violet. A se evita: alb, albastru, auriu

Numere norocoase: 2, 3, 7. A se evita: 1, 5, 6

Flori norocoase: cala, iasomia, filimica

Compatibilitate in dragoste:

- Cele mai bune potriviri: Tigru, Oaie, Caine

- Cele mai incompatibile zodii: Sobolan, Bivol, Iepure


Nota. Anul chinezesc al sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se termina pe 30 ianuarie 2014. Pentru a afla mai multe detalii despre traditiile si obiceiurile prilejuite de aceste eveniment acceseaza articolul Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in 2013 in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blog:

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop chinezesc 2012 - Cal
Horoscop chinezesc 2013 - Cal Horoscop chinezesc 2013 - Cal Reviewed by Diana Popescu on decembrie 10, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.