Horoscop Pesti ianuarie 2013

Horoscopul Pestilor ianuarie 2013 marturiseste despre o fericita implinire in mijlocul oamenilor, in special al prietenilor, dar si despre o necesara retragere din valtoarea ametitoare a lumii in scopul reevaluarii sinelui si a lumii inconjuratoare.

Prietenia se strecoara sub lumina reflectoarelor odata cu 9 ianuarie, gratie calatoriei lui Venus in teritoriile Capricornului. Ai sansa de a inchega noi amicitii, a adera la noi si atractive grupuri de oameni, a-ti impartasi cele mai scumpe si mai secrete idealuri si aspiratii unor persoane capabile sa te inteleaga cu adevarat. Sfera artistica isi face cumva loc in existenta ta, intr-o forma mai mult sau mai putin deghizata.

Luna noua aparuta pe 11 ianuarie in Capricorn si a zecea ta casa tinde a sublinia influentele anterioare, insistand asupra crearii de noi contacte, inchegarii de proaspete prietenii si aderarii la colectivitati ce iti impartasesc obiectivele. Este vremea sa iti convertesti neastamparul interior in fructuoase relatii cu altii. Te poti simti tentat sa iti apreciezi personalitatea nu atat prin realizarile personale, cat prin impactul pe care il au acestea asupra oamenilor din imediata ta apropiere.

Din 19 ianuarie, Mercur in tranzit in Varsator si a douasprezecea casa a Pestilor te indeamna sa iti pastrezi gandurile pentru tine insuti si sa nu te aventurezi prea mult in viata sociala. Este un interval de timp potrivit investigarii propriei fiinte si a lumii inconjuratoare. Fereste-te de pesimism si o atitudine negativista fata de existenta. De asemeni, incearca sa nu scoti la iveala secrete intime despre tine.

Incepand cu aceeasi data de 19 ianuarie, Soarele paseste si el in Varsator si a XII-a casa a Pestilor, punand accentul asupra subconstientului, a singuratatii, constientizarii impulsurilor interioare, a inamicilor secreti si a tainelor sinelui. Ai nevoie sa te regenerezi fizic si spiritual, astfel incat sa fii pregatit pentru o viguroasa patrundere intr-un nou si promitator ciclu solar incepand cu viitoarea luna (februarie).

Pe 27 ianuarie, Luna plina din cerurile Leului si a sasea casa a Pestilor tinde sa iti impuna sa renunti la cai nefaste si batatorite ale existentei tale. In acest context astral, poti renunta la fumat, la alte obiceiuri nesanatoase, sau esti pe cale sa ii acuzi pe altii pentru nereusitele tale. Incearca sa realizezi ce vina ai tu insuti pentru niste lucruri care nu merg cum trebuie in viata ta, inclusiv in plan profesional. Poate ca nu incerci deloc sa creezi o atmosfera cordiala, de colaborare la locul de munca, sau poate ca trebuie sa faci ceva pentru a te desprinde de monotonia zilnica de la serviciu. Daca te gandesti bine, in mod sigur vei gasi ceva ce poate fi ameliorat prin propriile-ti eforturi!

Daruri materiale si spirituale te asteapta odata cu 30 ianuarie din partea familiei, caminului sau a vietii de acasa, ca urmare a tranzitului planetei Jupiter in Gemeni si a patra casa a Pestilor. Locuinta si cei dragi par a-ti furniza siguranta si stabilitate in acesta lume mereu nesigura. Poti avea oportunitatea de a vinde sau cumpara cu profit o proprietate ori un lucru de mare valoare, inclusiv o casa. Simti nevoia sa iti imbunatatesti confortul locuintei. In acelasi timp, vechi probleme din familie sunt pe punctul de a-si gasi rezolvarea. Relatiile cu parintii si rudele se imbunatatesc si nu este deloc exclus sa participi la o reuniune familiala.

Horoscop Pesti ianuarie 2013 - Dragoste

Odata cu 9 ianuarie, Venus isi face simtita prezenta in cea de-a unsprezecea casa a Pestilor, fiind gata sa impleteasca dragostea in prietenie, si prietenia in dragoste. Poate ca viata amoroasa va fi mai putin intensa pasional, dar impartasirea sincera a unor sentimente va suplini din plin acest lucru.

Horoscop Pesti ianuarie 2013 - Cariera si bani

Pe 11 ianuarie, Luna noua din a X-a casa a Pestilor mijloceste profituri in afaceri si cariera prin intermediul unor prieteni sau a unor persoane carora le esti pe plac. Incerca totusi sa mentii o granita stricta intre viata personala si cea profesionala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna ianuarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : ianuarie 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88. 2012- 2013

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

2013 – Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Pesti decembrie 2012
Horoscop Pesti ianuarie 2013 Horoscop Pesti ianuarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 30, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.