Blugii Wrangler 2013 contra celulitei

Blugii stransi pe corp flateaza femeile, si ii incita pe barbati. Celulita sau straturile adipoase de pe pulpe pot fi ascunse de blugi, dar ce ar fi daca o pereche de veritabili jeansi Wrangler ar vindeca femeile de o conditie de nehidratare a picioarelor, mai ales in sezonul rece? Ei bine, firma Wrangler pare a fi gasit solutia pentru acest inconvenient, punand la dispozitie blugii numiti Wrangler's Denim Spa Jeans.

Materialul acestor blugi stransi pe picior sunt tratati cu substante hidratante, precum uleiul din miez de caisa, untul din fructul pasiunii (Passiflora edulis), untul de shea, si cel de fructe de trandafir, avand capacitatea de a invinge in lupta contra celulitei. Acesti blugi sunt livrati in 3 variante, Aloe Vera, Olive Extract (Extract de masline) si Smooth Legs (Picioare fine), la un pret de circa 136 de dolari americani potrivit site-ului Asos.com. Deocamdata jeansii de acest fel vor fi comercializati in America, dar vor putea fi gasiti, in mod sigur, pe retele de vanzare online, precum e-Bay.


Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei :

Blugi fete cu imprimeuri florale - Moda vara 2012
Blugii Wrangler 2013 contra celulitei Blugii Wrangler 2013 contra celulitei Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.