Ceasul smart Google | Smart Watch Google

Google lucreza din greu la crearea propriului sau ceas smart (Smart Watch), un dispozitiv ce poate lua repede locul smartphone-ului.

Recent Google a achizitionat patentul pentru un ceas smart cu un display flip-up. Asa cum este descris in patent, acest ceas poate fi capabil sa iti indice directia in care te indrepti, sa iti obtina informatii despre un produs gasit pe rafturile unui supermarket, sau sa iti arate notificarile de pe e-mail.

Google a facut deja mari pasi in crearea unui spatiu computerizat portabil cu proiectul sau Google Glass. Apple lucreaza la un ceas (watch) dotat cu iOs, cu un ecran de 1,5 inch. Pebble, compania care a dat recent o lovitura de 10 milioane de dolari cu Kickstarter, este gata sa livreze ceasurile sale smart catre 69.000 de oameni.

Multe alte companii lucreaza la punerea la punct a unui smart watch, inclusiv Cookoo si I'm Watch.

Potrivit unor specialisti in domeniu, dispozitivile computerizate portabile pot eventual lua locul iPhone-ului si altor smartphone-uri in urmatorii zece ani.

Daca Google reuseste sa realizeze un ceas de mana "destept", acesta ar putea foarte bine sa se incadreze in strategia acestei companii de a-ti da informatii chiar inainte de a le cere, furnizandu-ti aceste informatii extrem de repede. Spre exemplu, app-ul Google's Field Trip iti furnizeaza informatii in timp real despre punctele tale de interes chiar in clipele cand treci pe langa ele. Google ar putea implementa cu usurinta asa ceva intr-un ceas smart!

Copyright © diane.ro.2013

Articole asemanatoare din Blogul Dianei:

Ceasul solar | O poveste cu talc

AuthorRank, un nou instrument Google

Cum stii daca ceasul pe care il cumperi e veritabil?
Ceasul smart Google | Smart Watch Google Ceasul smart Google | Smart Watch Google Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 24, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.