Horoscop Capricorn februarie 2013

Horoscopul Capricornului februarie 2013 evidentiaza rolul benefic al comunicarii in materializarea nazuintelor din plan social, fianaciar si personal. Atentie la discernamantul de a face cele mai bune alegeri si la capacitatea de adaptare la schimbarile neprevazute ale lumii!

Comunicare cu lumea tinde sa fie mai cutezatoare,mai ambitioasa si mai personala odata cu 2 februarie, ziua de inceput a tranzitului lui Marte in Pesti si a treia casa a Capricornului. Multimea de idei si proiecte care iti trec prin minte te poate face totusi sa iti risipesti fara mari rezultate energia. Daca reusesti sa iti canalizezi cum trebuie afluxul energetic ai sansa de a te afirma pe plan social ori profesional. Pe de alta parte, Marte te poate determina sa iti aperi cu o mare infocare opiniile, fiind uneori pe punctul de a ajunge la dispute si certuri. Stapaneste-ti cu grija nerabdarea, cu atat mai mult cu cat ea favorizeaza accidente atat in munci manuale cat si in timpul sofatului.

Cuadratul dintre Mercur si Neptun din 4 februarie te poate pune in fata a numeroase alegeri in viata, inspirandu-ti o stare de deruta fata de drumul pe care ar trebui sa o apuci. In aceste conditii, este mai bine sa iti lasi imaginatia libera si sa eviti sa te angajezi in vreo decizie ori responsabilitate importanta. Onestitatea fata de tine si oamenii din imediata ta apropiere iti va oferi in cele din urma solutiile cele mai bune.

Predispozitia de a iscodi lumea din jur, a te folosi cu mestesug de cuvinte si a face mai multe lucruri deodata apare incepand cu 5 februarie, gratie calatoriei lui Mercur in Pesti si a III-a casa a Capricornului. Pari a fi antrenat intr-o sumedenie de activitati, in frecvente convorbiri telefonice, vizite, discutii, sarcini profesionale, sau scurte calatorii. Adeseori, poti descoperi ca acorzi o prea mare importanta unor lucruri marunte. Toata lumea pare a trage de tine, si ai vrea sa faci prea multe, asa nu este cea mai buna perioada pentru a te ocupa de ceva necesitand o mare concentrare. Acorda-ti mai mult timp pentru relaxare, intrucat agitatia si tensiunile cotidianului te pot aduce in pragul stresului.

Luna noua ivita pe 10 februarie in Varsator te stimuleaza sa te bucuri intr-o sporita masura de placerile simple ale vietii. Poti descoperi in jur numeroase surse de placere pe care le-ai ignorat pana acum. In acelasi timp, pari a fi inclinat sa iti pui la punct existenta, astfel incat sa iti oferi un nou inceput, marcat de lucrurile cu adevarat importante pentru tine.

Un interval de timp extrem de aglomerat este vestit inca o data, din 18 februarie, sub impactul tranzitului Soarelui in teritoriile Pestilor. Pari a fi iarasi imboldit sa explorezi lumea exterioara, sa faci noi contacte, si sa te angajezi, plin de avant, in viata sociala. Ai ocazia de a-ti invigora relatiile cu oamenii cu atat mai mult cu cat esti dispus a le acorda mai multa atentie si a-i sprijini in demersurile lor. Rudele, prietenii, cunostiintele tind a juca un rol foarte important in existenta ta cotidiana. Capacitatea de a te exprima clar, elocvent, reprezinta o prioritate.

Din 23 februarie, trecerea lui Mercur in aspect retrograd in Pesti si a treia casa a Capricornului poate genera o multime de transformari in mediul tau inconjurator. Straduieste-te sa iti depasesti deruta si nu incerca sa te opui orientarilor generale. Mai curand, lasa-te purtat de curent, pana deslusesti noile trenduri si te aliniezi acestora. Programul zilnic iti poate fi dat peste cap, asa ca e necesar sa dai dovada de cat mai multa flexibilitate.

Recreerea sau aspiratiile asociate cu arta ori cultura sunt la ordinea zilei odata cu 25 februarie, ca urmare a vizitei lui Venus in regatul Pestilor. Ai la indemana o vreme oportuna comunicarii cu rudele si prietenii, scurtelor calatorii, activitatilor sociale. Modul tau de exprimare pare a fi foarte sugestiv si convingator.

Pe aceeasi data de 25 februarie, Luna plina rasare in cerurile Fecioarei, indepartandu-te cumva de ambitioasele tale teluri, starnindu-ti dorinta de a fi mai putin serios, si a-ti face cadou mai multe placeri si distractii. Partea aventuroasa a sufletului tau isi cere drepturile si nu prea ai cum sa i te impotrivesti!

Horoscop Capricorn februarie 2013 - Dragoste

Din 2 februarie, tranzitul lui Venus in Varsator si a doua ta casa confera stabilitate in dragoste si relatiile cu oamenii apropiati. Pari a pretui intr-o sporita masura un partener ce isi dovedeste constant loialitatea si iti cunoaste preferintele, asa ca nu iti doresti sa ciuntesti in vreun armonia din relatia de cuplu.

Planeta dragostei patrunde pe 25 ianuarie in a treia casa a Capricornului, si iti acorda tot sprijinul intr-o promitatoare relansare a comunicarii cu persoana iubita, atat la nivel intelectual, cat si afectiv. Ai astfel prilejul de a-ti revitaliza conexiunea in dragoste.

Horoscop Capricorn februarie 2013 - Bani si cariera

Venus se simte bine in cea de-a doua casa a Capricornului incepand cu 2 februarie, si este gata sa iti ofere niste favoruri, desi poti fi inclinat sa risipesti cam multi bani pentru a-ti astampara setea de a te inconjura cu noi lucruri. Abilitatea de a relationa cu cei din jurul tau pare a te ajuta sa iti imbunatatesti situatia financiara. De fapt acest aspect al existentei tale este pe cale a se impleti cu viata sociala sau publica.

Chestiunile financiare revin in prim plan pe 10 februarie, sub efluviile Lunii noi din a treia ta casa. Poti fi tentat sa iti asumi proaspete teluri materiale, dintr-o perspectiva foarte realista. Noi idei de a face un ban in plus tind a-ti da tarcoale.


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : februarie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Capricorn 2013

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn ianuarie 2013
Horoscop Capricorn februarie 2013 Horoscop Capricorn februarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.