Horoscop Rac februarie 2013

Horoscopul Racului februarie 2013 anticipeaza o puternica tendinta de detasare fata de lumea cotidiana, necesara regasirii eului autentic si reconfigurarii destinului personal.

Neastamparul si vitalitatea infuzate de tranzitul lui Marte in Pesti si si a noua casa a Racului iti stimuleaza din 2 februarie setea de aventura si dorinta de a te darui pe deplin unor lucruri ce iti reprezinta veritabila fiinta interioara. Ai tendinta de a-ti extinde aria preocuparilor si a te implica in studii ori calatorii. Pe de alta parte, poti fi extrem de impulsiv, mereu gata sa iti aperi cu infocare opiniile si punctele de vedere.

Din 5 februarie, prezenta lui Mercur in Pesti si a opta ta casa te indeparteaza de cenusiul existentei, imboldindu-te catre mari viziuni si idealuri. Ai astfel, predispozitia de a privi totul dintr-o ampla perspectiva si a-ti inchega o atotcuprinzatoare filozofie de viata. Tocmai de aceea, este posibil sa neglijezi detalii importante ale traiului de zi cu zi. Poti primi o veste neasteptata de la cineva aflat pe alte meleaguri.

Luna noua rasarita pe 10 februarie in Varsator iti intensifica perceperea individualitatii celor din jur si a propriilor interese. Ai parte de o vreme a invigorarii personalitatii si motivatiilor interioare.

Incepand cu 18 februarie, tranzitul Soarelui in Pesti si a noua casa a Racului reia, la un alt nivel, influentele lui Marte si Mercur. Telurile ambitioase sunt trase pe dreapta pentru o vreme, lasand loc nazuintei de a-ti reevalua semnificatia destinului si a te a te angrena in placerile simple, dar atat de dulci, ale vietii. Pari a fi ispitit de noi experiente, capabile a-ti deschide promitatoare orizonturi. In aceste conditii, ar fi indicat sa iti iei o mica vacanta sau sa aloci mai mult timp pasiunilor tale cele mai cutezatoare. Din nou, trebuie sa iti supraveghezi cu grija tendinta de a trece cu vederea aspecte marunte ale sferei profesionale ori sociale.

Avand in vedere orientarile anterioare, intrarea lui Mercur in aspect retrograd in Pesti si a noua ta casa pare a furniza un trend benefic, deghizat in straiele unei conjuncturi cumva negative. Ti se poate impune sa iti revezi lucrurile de amanunt care iti infraneaza in mod imperceptibil evolutia. Trebuie sa tii cont intr-o sporita masura de resurse interioare si talente insuficient sau nepotrivit exploatate pana acum.

O atractie nemijlocita fata de persoane, colectivitati ori locuri cu totul diferite de cele cu care esti obisnuit te poate cuprinde odata cu 25 februarie, sub impactul tranzitului planetei Venus in teritoriile Pestilor. Necunoscutul, ineditul, neobisnuitul par a reprezenta surse de inspiratie si implinire in aceasta conjunctura astrala. Inca o data, ti se vesteste un interval de timp prielnic unei calatorii, in special in regiuni pe care nu le-ai vizitat vreodata.

Dupa un ciclu existential traversat de o oarecare detasare fata de cotidian, Luna plina rasarita pe 25 februarie in Fecioara si a treia casa a Racului iti pune in fata, cu persistenta, dezideratul de a te ocupa de obligatiile si responsabilitatile zilnice. Dintr-o data, poti descoperi ca ai o multime de drumuri de facut, numeroase sarcini si probleme de rezolvat. Este probabil ca un document important sa iti parvina sau sa fii nevoit sa pleci intr-o calatorie scurta in interes de serviciu. Ocupa-te cu constiinciozitate de tot ce ai de facut, astfel incat sa te reintorci cat mai repede la prioritatile vietii personale.

Horoscop Rac februarie 2013 - Dragoste

O aprofundare a conexiunii si intimitatii cu persoana iubita este de asteptat sa apara din 2 ianuarie, ca urmare a tranzitului lui Venus in Varsator si a opta casa a Racului. Ai inclinatia de a trece peste dispute ori diferente de opinie, astfel incat sa te poti bucura de o adevarata armonie in relatia de cuplu.

Din 10 februarie, Luna noua din a VIII-a ta casa accentueaza influentele de mai sus, insistand asupra adancirii intimitatii cu partenerul de viata si a unei desfatatoare comuniuni cu acesta.

Comunicarea si impartasirea spirituala, legate de o credinta, o religie sau o perspectiva filozofica asupra existentei par a fi la ordinea zilei in relatia de cuplu, ca efect al tranzitului initiat de planeta dragostei, odata cu 25 februarie, in a noua casa a Racului. Venus prilejuieste astfel explorarea a unei noi dimensiuni a conexiunii cu fiinta indragita.

Horoscop Rac februarie 2013 - Bani si cariera

Din 2 februarie, vizita lui Venus in a noua ta casa face posibila o sensibila imbunatatire a situatiei materiale, cu precadere prin mijlocirea unui parteneriat din viata personala ori profesioanla. Asocierea cu o persoana ce iti impartaseste interesele iti poate aduce nesperate avantaje.

Oportunitatea lansarii unor proiecte financiare ambitioase si restituirii ori renegocierii unor vechi datorii se iveste, gratie Lunii noi, din 2 februarie.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : februarie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Dragonului Negru de Apa

Horoscop Rac 2013

Horoscop Rac ianuarie 2013
Horoscop Rac februarie 2013 Horoscop Rac februarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 25, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.