Horoscop Gemeni iunie 2013

Horoscopul Gemeni iunie 2013 marturiseste despre un inceput abrupt, dezamagitor sau conflictual al acestei luni, ce lasa loc, odata cu timpul, unei covarsitoare preocupari pentru viata profesionala si cea financiara, avand potentialul de a-ti rasplati straduintele cu realizari pe masura.

Cuadratul dintre Marte si Neptun din 8 iunie lasa cale libera unor simtaminte de indoiala si inadecvare la realitatile mediului tau inconjurator.
Marte te indruma spre actiune, in vreme ce Neptun iti incetoseaza obiectivele imediate.
Te poti confrunta cu consecinte ale unor evenimente din trecut, pe care sperai ca le-ai depasit de mult.
Nu este indicat sa te increzi in toti cei din preajma ta, pentru a nu cade in plasa unor uneltiri mestesugit tesute. Pentru a iesi cu fruntea sus din aceasta perioada este necesar sa iti infrunti temerile, sa iti controlezi impulsivitatea si sa iti cheltuiesti cu socoteala scazutulul aflux energetic pe care il ai la dispozitie.

O parte din problemele generate de aspectul astral anterior pot fi solutionate cu usurinta sau chiar cu aplomb, gratie Lunii noi rasarite in Gemeni si intaia ta casa pe aceeasi data de 8 iunie.
Aceasta Luna noua semnaleaza inceperea unui nou ciclu lunar, avand potentialul de a-ti darui o proaspata modalitate de a aborda viata.
Sunt favorizate mai ales schimbari ale felului cum te infatisezi lumii si ale unor obisnuinte neproductive sau chiar paguboase.

Pe 15 iunie, cuadratul lui Marte cu Pluton are putinta de a te plasa intre doua extreme, intre inversunate lupte pentru putere si dispute, pe de o parte, si oportunitatea de a transforma in favoarea ta lumea din jur.
Pari a poseda o inalta energie, ce te sprijina in ducerea la bun sfarsit a unor notabile obiective, atata timp cat nu ai de luptat cu precumpanitoare opozitii din partea unor dusmani declarati ori nu.
Totodata, marea ambitie ce te caracterizeaza are doua taisuri, putand conduce spre impliniri, dar si catre conflicte.
Lectia transmisa de aceasta conjunctura astrala iti sugereaza sa iti finalizezi proiecte mult amanate si sa te lepezi de orice iti stanjeneste dezvoltarea.

Situatia ta materiala, nivelul de trai si o viata cat mai comoda din punct de vedere financiar sunt principalele orientari inspirate din 21 iunie, de tranzitul Soarelui in sectorul Racului.
Nu este un interval de timp presarat de mari evenimente.
Prudenta materiala si afectiva te indeamna sa stai in banca ta si sa nu te avanti in incitante, cat de putin riscante aventuri.

Din 27 iunie, Venus isi face intrarea in Leu si a treia casa a Gemenilor, inlesnindu-ti o fericita apropiere de oamenii din cercul tau social.
Tovarasia ta devine din ce in ce mai apreciata, iar dialogurile cu amicii si cunostiintele au darul de a-ti releva noi cai de a evolua si a-ti materializa visurile.
Adeseori, acest tranzit daruieste beneficii asociate cu comunicareea, rudele, si scurte calatorii.
Simtul tau diplomatic isi arata roadele si iti netezeste drumul spre nesperate succese.

Horoscop Gemeni iunie 2013 – Dragoste

Sub influenta calatoriei lui Venus in a doua ta casa poti avea posibilitatea, din 3 iunie,de a-ti directiona niste bani catre viata amoroasa.
Pari a avea la indemana oportunitatea de a face un cadou mult dorit persoanei iubite sau a redescoperi, impreuna cu ea, deliciile iubirii intr-o scurta calatorie, intr-un loc mai mult sau mai putin exotic, pe care nu l-ati mai vizitat vreodata.

Pe 23 iunie, Luna plina din Capricorn si a opta casa a Gemenilor pune accentul asupra despartirii de cineva apropiat, in unele cazuri, de un partener de cuplu.
Este vorba despre o relatie epuizata, de multa vreme mentinuta datorita inertiei ori obisnuintei, al carei sfarsit era mai mult decat previzibil.

Horoscop Gemeni iunie 2013 - Bani si munca

Din 3 iunie, Venus isi incepe tranzitul in Rac si a doua casa a Gemenilor, focalizandu-te, cu precadere, asupra aspectului financiar al existentei.
Daca te straduiesti sa iti pastrezi o atitudine practica, poti castiga o importanta suma de bani, poti finaliza in avantajul tau niste indelungate negocieri financiare sau o promitatoare investitie.
Evita tentatia de a cheltui peste masura.
O improspatare a garderobei poate reprezenta o cale potrivita de a-ti transforma in bine imaginea oferita lumii.

Neptun trece in aspect retrograd in Pesti si a zecea ta casa odata cu 7 iunie, silindu-te sa constientizezi tot ceea ce este conventional ori ipocrit in viata profesionala, de la felul cum te achiti de sarcini si responsabilitati, pana la modul cum te implici in relatiile cu colegii si superiorii.
In acelasi timp, poti fi atentionat asupra pericolului de a te identifica intr-o prea mare masura cu jobul si ambitiile tale legate de cariera.
Pentru a intelege si a depasi cu bine dificultatile izvodite de Neptun este necesar sa te inarmezi cu o constanta perspectiva pozitiva asupra existentei.

Incepand cu 21 iunie, Soarele isi croieste drum prin a doua casa a Gemenilor, inaugurand o perioada marcata de nevoia de a-ti asigura siguranta financiara si a acumula cat mai multe avantaje financiare.
De fapt, interesul tau pentru latura financiara si materiala a vietii pare a ajunge la cele mai inalte cote din acest an.
Capata, asadar, intaietate preocuparea fata de ceea ce posezi si ceea ce nazuiesti a stapani.
Daca esti destul de persevent in sfera profesionala ori cea de afaceri, ai sansa de a-ti mari contul din banca. Desi poti fi cutreierat de imboldul de a face numeroase cumparaturi, avand scopul de a-ti pune la dispozitie noi si imbietoare placeri, ar trebui sa distingi intre ceea ce iti este cu adevarat necesar si ceea ce nu iti serveste la nimic.

Luna plina aparuta pe 23 iunie in a opta ta casa aduce in prim plan resursele materiale ori financiare impartasite cu altcineva.
O circumstanta imprevizibila este pe punctul de a provoca o destramare a unui parteneriat profesional sau de afaceri.

Odata cu 26 iunie, gratie vizitei lui Jupiter in Rac si a doua casa a Gemenilor, pari a fi inconjurat de o sumedenie de oportunitati de a face un ban in plus.
Totul este sa recunosti norocul atunci cand iti intretaie calea si sa nu stai mult pe ganduri in a trece la actiune. Mai mult decat atat, daca afacerile ori cariera te pun in contact cu o mare diversitate de oameni, este de asteptat sa fii antrenat intr-o neasteptata si magica poveste de dragoste.

Mercur, ajuns in turnura retrograda in aceeasi zi de 26 iunie, iti atrage totusi atentia asupra unor riscuri ce pot apare atunci cand te asociezi cu persoane de mare incredere la prima vedere, care incearca sa te atraga in paguboase speculatii financiare.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al  Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Gemeni mai 2013
Horoscop Gemeni iunie 2013 Horoscop Gemeni iunie 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 23, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.