Cum sa vindeci raul din lume- via La la la!- Naughty Boy

Daca vrei sa stii cum sa vindeci raul din lume, trebuie sa urmaresti videoclipul La La La al celor de la Naughty Boy, un videoclip care se bazeaza pe o legenda populara boliviana, in care raul, dupa cum stii, are multe fete si este intotdeauna infrant de inocenta si puritate.

Povestea incepe cu un baietel surd ce locuieste cu un  parinte abuziv si care fuge de acasa ...
El gaseste un catel si impreuna traiesc o bucata de vreme pe strazi.. Baietelul descopera ca are un dar special, acela de a vindeca raul prin tipat ( in videoclip el canta: Lalala). In legenda populara, tipatul copilului are o putere nemaipomenita asociata cu zgomotele produse de un cutremur sau o tornada.

Ceva mai tarziu, intr-un orasel, copilul descopera un batranel ce murise de durere pentru ca tinerii il ridiculizau si batjocoreau!
Copilul incepe sa cante|strige- Lalala, ii cumpara batranelului o inima noua si acesta invie...!

Impreuna pleaca si descopera  un alt om, cu o alta poveste.
Nevrand sa-si vanda sufletul unui demon de prin acele locuri, omul- profet  devine un fel de paria al societatii in care traieste, (vezi masca si costumul  in care apare).
Demonul acela, El Tio, il blestemase si conducea acea lume, iar oamenii  care il venerau erau foarte puternici si foarte rai.
Ca sa-l gaseasca pe demon , oamenii si catelul, pornesc spre pestera unde salasuia acesta, undeva, departe in desert, intr-un  loc blestemat, in care cei care il venerasera odata pe El Tio, sfarsisera prin a se omori unul pe celalalt.
Copilul  ce avea ca har sa vindece lumea de rau, intra in pestera si incepe sa tipe in fata lui El Tio, pana la sfarsitul acestuia.
Astfel lumea este vindecata de rau!



N.B - LaLaLa ft. S. Smith


Copyright © diane.ro. 2013

Invidie -Dictionar de epitete online
Ispitele diavolului interior
Complexul de inferioritate




Cum sa vindeci raul din lume- via La la la!- Naughty Boy Cum sa vindeci raul din lume- via La la la!- Naughty Boy Reviewed by Diana Popescu on iulie 10, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Am citit si eu pe extern cateva detalii, e foarte frumos ce se regaseste in spatele acestei povesti.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.