Compatibilitate Taur - Rac

Taurul si Racul sunt la fel de prudenti in dragoste ca si in viata. De obicei, au nevoie de un timp destul de indelungat pentru a se cunoaste si a se familiariza unul cu celalalt. Aspirand catre lucruri sigure, bine fundamentate, nu se avanta orbeste in iubire. Ambii sunt caracterizati de un extrem de mare potential de a darui in dragoste si a se atasa de caminul familial. Compatibilitatea dintre ei este netezita de a fericita evolutie in relatia de cuplu.

Taurul se delecteaza in placeri senzuale, nu in ultimul rand culinare, iar Racul pare a fi mereu dornic de a i se alatura. Dupa numeroase intalniri de tatonare si punere la incercare, se poate tese intre ei panza unei subtile, dar viguroase inchegari afective. Dupa ce portile simtamintelor le sunt larg deschise nu isi mai are rostul nici o ezitare si fiecare dintre ei tinde a se bucura din plin de compania celuilalt, indepartandu-se de invoburarile efemere ale lumii si nazuind a se retrage intr-un camin cat mai bine pus la punct.

Taurul pare a fi obsedat de siguranta materiala, iar Racul de cea emotionala, cel dintai avand inclinatia de a fi posesiv, cel de-al doilea nefiind deranjat de acest lucru, considerandu-l chiar, in secret, o dovada a unei incontestabile iubiri. Natura stabila, loiala a Taurului are potentialul de a indeplini nazuintele Racului catre o durabila legatura sentimentala.

Reprezentantii celor doua zodii sunt deopotriva atasati de viata domestica si dornici de a-si gasi un spatiu numai al lor, a-si intemeia o familie, a incepe sa acumuleze lucruri, copii si amintiri. Tot ceea ce este adunat in casa lor este ales cu mare grija, astfel incat sa creeze o ambianta cat mai placuta si mai comoda. Prietenii unei astfel de perechi le descriu frecvent locuinta drept un loc aproape magic, un fel de sanctuar, ce te imbie a adasta si a-ti deschide sufletul.

Odata cu scurgerea timpului, casa lor ajunge sa fie o parte din ei, ca si cum Taurului i-ar creste radacini in fundatia acesteia, iar Racul si-ar sapa sub pamant o fantana ce ii furnizeaza apa vie a implinirii afective.

Ritualul pregatirii si impartasirii meselor poate constitui un aspect important al relatiei lor de dragoste. Ei beneficiaza si de o fericita compatiblitate in dormitor de vreme ce senzualitatea cotropitoare a Taurului se imbina cat se poate de armonios cu profunzimea emotionala a Racului. Acest cuplu poate avea un start lent in dragoste, dar are oportunitatea de a se consolida continuu si a se mentine indeajuns de mult pentru a acoperi o viata de om.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Taur - Taur: Compatibilitate in dragoste

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Femeia Taur - Iubita, prietena, sotie si mama
Compatibilitate Taur - Rac Compatibilitate Taur - Rac Reviewed by Diana Popescu on august 09, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.