Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Plin de vigoare, incapatanare si senzualitate, Barbatul Taur este guvernat de Venus, planeta dragostei si a frumusetii, asa ca este de asteptat sa il gasim, de cele mai multe ori, intr-o intrupare mai atragatoare sau mai cuceritoare fata de reprezentantii altor semne zodiacale.

Se spune ca Rudolph Valentino a fost cel mai reprezentativ exemplar al erotismului Taurului. Filmele vechi, in ciuda sau tocmai din cauza patinei asezate peste ele, au un farmec aparte, iar magnetismul lui Valentino se mentine nealterat, ajutandu-te sa iti faci o idee despre cat de fantastic poate fi un iubit din zodia Taurului. Uneori, zeita Venus ii inzestreaza pe barbatii din aceasta zodie cu gropite in obraji, oferindu-le astfel un avantaj in plus in jocurile flirtului si cuceririi.

Intrucat Taurul este un semn de pamant, sunt multe sanse ca barbatul din aceasta zodie sa fie bine infipt cu picioarele in pamant. Singura problema este ca, uneori, el se poate inteleni cu totul in glie, lasandu-se indepartat cu greu de la conceptiile si opiniile sale. Daca iti doresti o relatie amoroasa condimentata cu multe surprize, n-ar trebui in nici un caz sa te apropii de un barbat Taur. Taurii urmeaza niste trasee prestabilite ale rutinei, si poate fi nevoie de o multime de manevre si strategii, daca nu cumva si de putina dinamita, pentru a-i face sa isi schimbe directia.

Ca aspect pozitiv, nu trebuie uitat ca barbatul Taur este sub stapanirea lui Venus si, ca atare, este pur si simplu indragostit de arta de a face dragoste. El poseda o dorinta erotica aproape nemarginita si te poate atrage intr-un adevarat maraton al dragostei senzuale. Daca nu ai avut nevoie pana acum de un surplus de vitamine, relatia intima cu un astfel de barbat este in masura sa te aduca mai des pe la farmacie !

Barbatul Taur este stapanit de un covarsitor simt practic. Inainte de a cumpara, el simte nevoia sa colinde prin toate magazinele. Nu isi doreste un chilipir, ci femeia de cea mai buna calitate care poate fi gasita pe piata. In afara de asta, el are de gand sa isi serbeze cea de-a cincizecea aniversare a casatoriei, asa ca vrea sa fie sigur ca a facut cea mai buna investitie sentimentala posibila.

Intrucat prietenia reprezinta o componenta importanta a vietii sale, este posibil sa fii prietena cu un barbat Taur cu mult inainte de a-i fi iubita, o cale minunata de a incepe o relatie de cuplu.
Odata ce ai ajuns sa fii intr-o legatura de dragoste cu un barbat Taur, este de dorit sa-l atragi in cateva incitante experiente erotice. Daca nu vrei sa contemplezi tavanul, cu plictis, in urmatorii zece ani, ar fi indicat sa preiei initiativa inca de la inceput si sa iti scoti iubitul Taur de pe cararile batatorite care ii plac atat de mult.

Ce ii place barbatului Taur ?

Taurii sunt grijulii si protectori. Ei aspira spre un univers perfect, in care o sotie adorabila, niste copii cat mai ascultatori, cativa prieteni de nadejde si un catelus dragut (dar care nu isi face niciodata treburile pe covor) il inconjoara intr-o sublima armonie. Tocmai de aceea, ar trebui sa-ti faci timp pentru a face frumoasa mereu atat propria-ti persoana, cat si locuinta, un cuibusor caldut, sigur si confortabil, unde barbatul Taur poate ajunge la certitudinea ca va gasi pace si afectiune. Cea mai oportuna ocazie de a-i arata casuta ta ar fi sa il inviti la o cina. Daca ai habar despre arta gatitului doar din auzite, ar fi cazul sa iti cumperi cat mai multe carti de bucate si sa incepi a exersa cu sarguinta. Ultimul lucru pe care si-l doreste un barbat Taur este o femeie care ia masa numai in oras sau care poseda o impresionanta experienta de gurmand in mancarurile de tip fast food.

Uneori, barbatul Taur are tendinta de tine cate o mica predica, iar asumarea unei atitudini atente sau chiar captivate fata de spusele lui te poate ajuta sa castigi niste puncte in plus in inima sa.
Nu trebuie neglijat faptul ca un iubit Taur nu isi pastreaza efuziunile senzuale doar pentru dormitor. Asta inseamna ca are mereu nevoie de o imbratisare si si este oricand gata sa te mangaie si sa iti fure, pe neasteptate, cate un pupic.

Ce nu ii place barbatului Taur ?

Nu suporta niciodata sa i se dea lectii, indiferent cat de bine intentionata ai fi. Daca doresti sa iti arati punctul de vedere, coboara de la catedra si vorbeste-i iubitor, dulce si cu tact. De asemeni, aminteste-ti ca barbatul Taur adora sa se simta in siguranta. Daca observa ca-ti joaca ochii in prea multe directii, sentimentele lui sunt pe cale sa se raceasca. Taurul trebuie sa simta ca depinzi numai de el, ca esti si vei fi oriunde , oricand, a lui si numai a lui.

Barbatii Taur se straduiesc din greu sa obtina cat mai multi bani, in unele cazuri ajungand sa isi aseze contul din banca mai presus de dorinta de a face dragoste cu tine. Da, ei vor ca femeia de langa ei sa respecte valoarea banului castigat de ei ! Asadar, daca ai o pasiune pentru shopping si bancnotele ti se strecoara precum apa printre degete, este de asteptat ca si afectiunea iubitului tau sa ajunga a se dilua.

Un alt lucru care il enerveaza pe barbatul Taur este ca o femeie sa ii rearanjeze mobila sau obiectele personale. Lucrurile ce ii apartin sunt sacre pentru el, intrucat ii ofera o nepretuita senzatie de siguranta si stabilitate. Ele reprezinta chiar o parte din propria-i fiinta ! La fel, Taurul este subjugat de tabieturile culinare. Daca ii torni un pahar cu vin alb in loc de preaiubitul sau vin rosu (sau viceversa), el poate reactiona ca si cum l-ai fi indopat cu forta cu marihuana !



Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Cum se cucereste un barbat

Barbatul Berbec - Dragoste si seductie

Berbec -Taur : Compatibilitate in dragoste
Barbatul Taur - Dragoste si cucerire Barbatul Taur - Dragoste si cucerire Reviewed by Diana Popescu on februarie 04, 2012 Rating: 5

18 comentarii:

  1. Se mentioneaza pe alocuri "Berbec" inloc de "Taur"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ce-am citit aici :)

    RăspundețiȘtergere
  3. din punctul meu de vedere barb.taur e cel mai slab,din zodiac!si nu slab fizic,deloc, slabi ca si caracter,crez in viata,obiective,etc!fidel,nici vorba!interesat,da!banii,banii,banii si....cam atat!am cunoscut vreo 50 de tauri,si cu multi altii am avut de a face prin prisma meseriei,plus tata,taur,iubitul taur,etc!sunt groaznici!ii evit acum pe cat pot!

    RăspundețiȘtergere
  4. au in cap,f.mult BANII!bani,bani,bani,daca pot profita de un partener cu bani si in dragoste si in afaceri!sunt ingrozitor de materialisti!iubesc copii,dar pot trai fara femei sau de,,ocazie,,mai bine!isi ,,ASUMA,,doar parteneriate de afaceri nu si de,,cuplu,,!trebuie avuta grija mare cand ai de a face cu aceasta zodie!si daca este o persoana CU BANI,mai mult ca sigur,vaneaza asta!bineinteles daca,este barbat ,,TE MINTE FRUMOS,,pana te tin BANII,apoi,,LA REVEDERE!,,stiu ce spun prea bine,mult prea bine,din pacate...pt.mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma speriati !.....tocmai sunt pe cale de a ma inhama la drum cu un taur

      Ștergere
  5. sunt harnici,muncesc,dar daca pot profita de banii altora ca s fem.sau barb.o fac!sunt ,,nebuni,,dupa bani si nu l au pe D ZEU!

    RăspundețiȘtergere
  6. am si eu nevoie de ajutor. o fata pe fb trecuta mona larisa cu o bluza albastra se saruta cu iubitul meu si vreau ca fb ei sa ajunga peste tot si as vrea ca sa il dati si voi mai departe. va multumesk

    RăspundețiȘtergere
  7. eu sunt taur ... si sincer chiar imi place zodia mea

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai pana la urma banii conteaza ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Numai zodiile de pământ pot înțelege partea cu banii

    RăspundețiȘtergere
  10. Da de unde? Sa le vezi pe cele de apa cum aleargă dupa bani...

    RăspundețiȘtergere
  11. Toata viata alergatii voi taurii dupa banii,dar cam degeaba,cu cat vreti mai multi si ii puneti pe primul loc cu atat va trece viata cautand bani... Fetelor fugiti de tauri,la inceput va da impresia ca voi conduceti,iar dupa un timp nu le pasa decat de bani si familia lor...jumatatea trebuie sa raca,este pe ultimul loc,sotu este taur si garantez

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca nu ai iubire ce faci cu bani?

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai normal va iti place zodia ta pt k tu esti sefu in relatia de cuplu...cativa prieteni langa tn si gata

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca nu ai bani nu iesti fericita

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.