Portalul Google de nota 10

Daca  nu stiai, Google a lansat de curand un portal prin care constitutiile tuturor tarilor vor putea fi studiate, cercetate si recenzate de fiecare dintre internauti.

Portalul domnului Jared Cohen
Jared Cohen, directorul de la Google Ideas, a subliniat, de curand,  in fata O.N.U.,  necesitatea acestui portal  care poate ajuta redactarea constitutiilor tarilor care ies dintr-o criza politica|economica precum si dintr-un conflict armat.


Portalul contine peste 300 de intrari tematice, in vederea compararii  problemelor pe care o tara le poate avea, precum drepturile omului indiferent de nationalitate si etnie si mergand pana la problema finantarii campaniilor electorale.

Acest portal este un proiect de nota 10, pentru ca te va ajuta sa intelegi principiile, legile prin care orice tara este condusa de guvernantii ei si de asemeni vei stii din timp, care sunt legile date de acestia.


Constitutia Romaniei este un subiect important pentru noi toti si poate fi accesata aici free online in limba romana.

Copyright © diane.ro

In ce tara ar fi fost mai bine sa te nasti
Zodiile tarilor si oraselor
Cei mai fericiti|nefericiti oameni din lumePortalul Google de nota 10 Portalul Google de nota 10 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 24, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.