Bangerz, noul abum al lui Miley Cyrus s-a lansat online

Miley Cyrus si-a lansat online chiar astazi, 1 octombrie 2013, noul album "Bangerz". Il poti gasi pe iTunes, in varianta "streaming", adica il poti asculta, dar n-ai cum sa-l inregistrezi.

Starul din  'Wrecking Ball' isi va lansa oficial noul LP pe 7 octombrie 2013 in Marea Britanie si pe 8 octombrie in SUA.

Fanii pot asculta cantecele de album dand click pe linkul iTunes (cu conditia de a avea sau a-si face cont pe acest site). Printre piesele de "Bangerz" apar bucatile single 'We Can't Stop' si 'Wrecking Ball', precum si un cantec in care colaboreaza cu Britney Spears, ce a fost piratat ceva mai devreme pe internet tot pe data de 1 octombrie.

Cyrus a declarat recent ca isi doreste ca "Bangerz" sa devina un album clasic, explicand, "Va iesi curand. Asadar, chiar acum il ascult pentru a douazecisimia oara pentru a ma asigura ca este perfect. Trebuie sa fiu sigura fiecare detaliu este perfect."

Iata si videoclipul video 'Wrecking Ball' de pe TouTube:



Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Miley Cyrus , Who Owns My Heart ? | Video si traducerea versurilor in romana

Muzica in citate, aforisme, maxime

Miley Cyrus , Big Big Bang | Video si traducerea versurilor in romana
Bangerz, noul abum al lui Miley Cyrus s-a lansat online Bangerz, noul abum al lui Miley Cyrus s-a lansat online Reviewed by Diana Popescu on octombrie 01, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.