Horoscop Balanta noiembrie 2013

Horoscopul Balantei noiembrie 2013 prefigureaza un ciclu al existentei marcat de nazuinta de a-ti regasi autenticele valori si a-ti valorifica resursele interioare atat pe plan personal, cat si social ori profesional.

Nevoia de a te focaliza numai catre ceea ce este cu adevarat autentic in lume isi gaseste o cale prin ascutirea perceptiei tuturor celor cinci simturi gratie Lunii noi ivite pe 3 noiembrie in cerul Scorpionului. Pari a te bucura de viata ca un copil, gustand nemijlocit din elementele ei primare. Regasirea simplitatii existentei te determina sa iti regandesti sensul si valoarea aspiratiilor tale, dincolo de superficialitatea trairii cotidiene.

O influenta relaxanta, calma, isi face loc in viata ta incepand cu 5 noiembrie 2013, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Capricorn. Planeta dragostei te indeamna sa te regasesti in preajma caminului si a familiei, sa treci peste false timiditati, si sa marturisesti prin vorbe si fapte celor dragi cat de mult tii la ei. Acest lucru te poate motiva sa iti privesti casa ca un templu al fericirii, o sursa permanenta de stabilitate si seninatate.

Din 10 noiembrie, intoarcerea lui Mercur in tranzit direct in Scorpion accentueaza sugestiile Lunii noi si te ajuta sa iti clarifici scara personala de valori. Daca te-ai lasat purtat de altii catre eronate  obiective si ipocrite cai de implinire a sinelui, a venit vremea sa iti regasesti fagasul autentic al destinului, veritabilele tale idealuri si aspiratii. Este cazul sa iti reiei vechi si promitatoare proiecte amanate sau abandonate, dar care te reprezinta si iti pot fructifica din plin resursele interioare.

Luna plina rasarita pe 17 noiembrie 2013 in Taur te instiga sa treci printr-o profunda transformare a sinelui, vizand cu precadere valorificarea, punerea la treaba a unor abilitati insuficient exploatate. Vechi rani ale orgoliului sunt pe punctul de a se vindeca, sprijinindu-te sa te increzi mai mult in potentialul tau. Desprinderea de persoane si situatii problematice constitue un atu in plus pentru a face acest lucru.

Viata personala isi pierde din importanta in fata coplesitoarei nevoi de a te afirma si a fi confirmat in mijlocul altora. Soarele in tranzit prin Sagetator si a treia casa a Balantei te indeamna, din 21 noiembrie, sa te implici constant in sfera sociala. Ai nazuinta de a-ti largi orizonturile, asa ca nu te dai in laturi de la nimic pentru a-ti extinde  contactele, a-ti face noi cunostiinte si a explora noi dimensiuni ale existentei cotidiene. Atentia pe care le-o acorzi altora se poate intoarce intreit catre tine. Intensa energie pe care o ai la indemana te ajuta sa te ocupi de nenumarate responsabilitati, obligatii, intalniri care abia daca isi mai pot face loc pe agenda ta zilnica. Rudele, prietenii, vecinii, colegii joaca un rol din ce in ce mai mare in viata ta. Oricum, dincolo si prin aceasta incandescenta activitate zilnica, comunicarea reprezinta punctul tau forte, gratie caruia poti profita de rare si notabile oportunitati.

Horoscop Balanta noiembrie 2013 – Dragoste

Seriozitatea si stabilitatea din viata sentimentala te satisface si te implineste gratie calatoriei planetei dragostei in a patra casa a Balantei. Daca esti implicat deja intr-o legatura de cuplu, tinzi sa fii mai tandru si mai sentimental decat de obicei cu persoana iubita. Loialitatea si sinceritatea impartasita conteaza mai mult decat orice in aceasta conjunctura astrala. Daca esti singur, este de asteptat sa fii stapanit de nostalgie, de amintirile fericite dintr-o trecuta idila, ce speri a reveni in viata ta.

Fierbintile simtaminte iscate de Luna plina din a opta ta casa pot conduce, deopotriva, spre regasiri patimase ale iubirii sau, din contra, catre despartiri tumultoase, condimentate de inversunate resentimente. Orice ti s-ar intampla, straduieste-te sa-ti pastrezi calmul si echilibrul!

Horoscop Balanta noiembrie 2013 – Bani si cariera

Pe 3 noiembrie 2013, Luna noua din a doua casa a Balantei iti aseaza in fata, cu insistenta, latura financiara a existentei tale. Ai oportunitatea de a-ti trasa realiste planuri financiare si a descoperi noi cai de a-ti mari veniturile, in special prin intermediul unor asocieri.

Intrarea lui Jupiter in aspect retrograd in Rac si a zecea casa a Balantei nu anunta neaparat din 6 noiembrie obstacole majore in sfera profesionala ci, mai curand, tendinta aparitiei unor excese pagubitoare. Esti sub lumina reflectoarelor si, tocmai de aceea, orice gafa sau eroare este cu mult mai vizibila decat de obicei. Din acest motiv, este necesar sa fii extrem de prudent in tot ceea ce intreprinzi. Ai predispozitia de a-ti asuma o sporita libertate la seviciu, depasind astfel niste limite scrise ori nescrise si a schimba in acest fel parerea a superiorilor tai despre tine. In acelasi timp, te poti culca pe laurii succeselor tale interioare, riscand astfel sa pierzi tot ceea ce ai castigat prin mari eforturi si o necontenita perseverenta.

Incurcaturi, intarzieri si dificultati legate de balanta ta de venituri si cheltuilei sunt in masura sa dispara ca urmare a iesirii lui Mercur din turnura sa retrograda in a doua ta casa incepand cu 10 noiembrie. Desi toate aceste aspecte negative te-au iritat si te-au stresat, este posibil ca ele sa-ti fi marit mobilizarea de a-ti impune obiectivele.

Din 13 noiembrie 2013, Neptun isi reia traiectoria directa in Capricorn si a patra casa a Balantei, contribuind la relaxarea si armonizarea atmosferei din viata profesionala. Ai prilejul de a-ti reinnoda legaturile mai mult sau mai putin amicale cu colegii, si a profita de munca in echipa. Nu te baza insa intru totul pe sinceritate, pentru ca unii dintre ei s-ar putea sa-ti poarte inca niste ascunse resentimente.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile

Horoscop Balanta 2014

Horoscop Balanta octombrie 2013
Horoscop Balanta noiembrie 2013 Horoscop Balanta noiembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 22, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Nu inteleg de ce nu vad decat prima parte! Cand dau sa citesc Mai departe imi apare acelasi text!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.