Horoscop Balanta 2013

Horoscopul Balantei din anul 2013 anticipeaza punerea la incercare a afectiunii din viata de cuplu si relatiile cu familia. Atata sfera personala, cat si cea profesionala si sociala, necesita o abordare precauta si lucida, inlesnind obtinerea unor succese deloc neglijabile.

Din 29 ianuarie 2013, Jupiter se reintoarce in aspect direct in Gemeni si a noua casa a Balantei, scapandu-te de grijile fata de lucrurile marunte ale vietii si daruindu-ti sansa de a-ti extinde orizonturile, a calatori, a studia si a intalni oameni ce par a avea ceva de spus in privinta telurilor tale ambitioase. Mintea iti este deschisa, gata sa absoarba lucruri noi si neobisnuite, creativitatea iti este un aliat de nadejde, iar prioritatile existentei sunt mai clare ca niciodata. Succesul in afaceri este favorizat de contactul cu persoane de pe alte meleaguri. Norocul este, cu precadere, de partea celor implicati in invatatura, publicitate, chestiuni legale, turism, si activitati creative. Credinta in tine insuti iti deschide porti inchise cu o mie de lacate si iti netezeste calea spre visurile tale.

Nevoia de redefinire a valorilor tale afective, emotionale, materiale si morale se face simtita odata cu 18 februarie 2013, sub impactul trecerii in turnura retrograda a planetei Saturn in Scorpion si a doua casa a Balantei. Pot apare neglijente sau greseli in manuirea banilor si mentinerea unui proiect de economisire. Daca iti doresti sa iti maresti veniturile este mai bine sa nu te lansezi in initiative riscante, ci sa te focalizezi asupra unor planuri ori idei mai vechi, si sa iti verifici de doua ori orice viitoare negociere, achizitie sau intelegere financiara. Pentru a evita cheltuielile nemasurate si dezamagirile legate de obiectivele tale materiale, este necesar sa iti planifici cu minutiozitate fiecare actiune.

Cu Pluton retrograd in Capricorn si a patra casa a Balantei, incepand cu 12 aprilie 2013, se pot ivi tensiuni in familie sau in legaturile cu oameni apropiati. Straduieste-te sa iti pastrezi calmul si sa intelegi opiniile si punctele de vedere ale celorlalti. Chiar daca persoanele la care tii gresesc, sta in puterea ta sa treci peste erorile lor. Logica iubirii arareori coincide cu cea a mintii…

Odata cu 7 iunie 2013, Neptun paseste si el in aspect retrograd in Pesti si a sasea casa a Balantei. Asta inseamna ca este necesar sa privesti cu cat mai mare limpezime aspectele legate de munca si sanatatea ta. Obiceiurile nesanatoase te pot atrage in continuare ca un magnet, dar trebuie sa iti pastrezi increderea in tine insuti si sa constientizezi prioritatea de a-ti schimba stilul de viata.
Tine-ti in chinga rabdarea, in special in relatiile si comunicarea cu colegii de la serviciu. Pastreaza in sinea ta replicile taioase si criticile inca vreo patru luni, si nu vei avea ce regreta. Mentine-ti atentia catre obiectivele tale si bucura-te de miracolele schimbarilor din viata ta.

O sporita recunoastere a meritelor tale si succese in afaceri si viata profesionala sunt darurile aduse, din 26 iunie 2013, de intrarea lui Jupiter in Rac si a zecea casa a Balantei. Se intrevad oportunitati financiare, calatorii asociate cu serviciul, promovari in cariera ori propuneri legate de un job mai avantajos. Nu este exclusa o reusita stralucitoare in studii si nici chiar o casatorie. Persoane influente sunt gate sa te sprijine, cu atat mai mult cu cat onestitatea si competenta ta sunt foarte vizibile. Cu cat iti doresti mai mult sa fii remarcat, cu atat mai mult ai ocazia de a te afirma si a profita de conjuncturile norocoase din jurul tau.

Din 8 iulie, Saturn revine in tranzit direct in Scorpion si a doua ta casa, ajutandu-te sa depasesti niste probleme financiare si sa abordezi cu optimism tot ce are de a face cu dimensiunea materiala a existentei tale. Chiar daca munca nu te scapa din frau si ai multe de facut la serviciu, pari a fi mobilizat de perspectivele promitatoare ale carierei. Avantajele legate de bani  obtinute in acestea perioada nu sunt foarte mari, dar anunta o stabilitate financiara pe termen lung. Esti strabatut de nazuinta ca lumea sa te pretuiasca pentru acele lucruri ce iti par a fi atuurile tale majore in viata.

O schimbare brusca, dramatica, tinde a interveni in viata amoroasa odata cu 17 iulie 2013, ca efect al parcursului retrograd al planetei Uranus in Berbec si a saptea ta casa. Unele Balante pot constata, cu stupoare ca, chiar atunci cand lucrurile mergeau mai bine in relatia de cuplu, aceasta se destrama pe nepusa masa, fara nici un fel de avertizare sau atentionare. Alti nativi din aceasta zodie se pot confrunta cu nevoia lor sau a partenerilor lor de a avea mai multa libertate si a nu se lasa inrobiti de lanturile iubirii. Pentru a depasi aceasta problema, nu ar fi rau sa te deschizi intr-o sporita masura fata de persoana iubita si sa incerci sa petreci mai mult timp impreuna cu ea.

Armonia se reinstaleaza in relatia cu familia si persoanele dragi incepand cu 20 septembrie 2013. Pluton isi reasuma turnura directa in Capricorn si a patra casa a Balantei, dandu-ti prilejul de a aplana o neintelegere cu parintii sau partenerul de cuplu. Ai predispozitia de a te adanci in universul tau interior, dornic de a te intelege mai bine, in special din punct de vedere emotional, fiind ispitit sa iti revezi formarea ca personalitate pornind din zona indepartata a copilariei. Este probabil sa te apleci mai mult asupra unor chestiuni legate de casa si familie. Unele Balante pot lua in serios eventualitatea unei schimbari a domiciliului.

Atmosfera din sfera profesionala este pe cale sa se destinda din 13 noiembrie 2013, ca urmare a reivirii lui Neptun in Capricorn si a patra ta casa. Ai ocazia de a te integra mai bine in lucrul in echipa si a coopera din plin cu colegii ori colaboratorii. Nu lasa insa garda cu totul jos, intrucat resentimentele mocnite ale unora sunt gata oricand sa iti explodeze in fata.

Odata cu 17 decembrie 2013, tranzitul direct al lui Uranus in Berbec si a saptea casa a Balantei prilejuieste o relaxare si in viata personala. Relatiile apropiate nu inceteaza sa iti ofere surprize, dar sunt in mai mica masura capabile sa te instraineze de fiinta indragita. Nativii singuri din Balanta sunt pe punctul de a fi atrasi intr-o poveste de dragoste cu o persoana deloc comoda, avand mereu impulsul de a le calca in picioare conformismul si a le da peste cap obisnuintele.


Nota. Previziunile din acest horoscop s-au realizat pe baza evenimentelor astrale majore din urmatorul an. Pentru aspecte detaliate puteti consulta, pe acest blog, horoscoapele lunare ale Balantei pentru anul 2013.

In curand, pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Balantei in 2013

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile
Copyright © godessdiana88 . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop Fecioara 2013

Barbatul Balanta - Dragoste si cucerire

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013
Horoscop Balanta 2013 Horoscop Balanta 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 11, 2012 Rating: 5

13 comentarii:

  1. Mda,dupa atata furtuna in ultimii ani speram sa vad si o minune. Se pare ca urmeaza doar refaceri si recuperari. C'Est la Vie!

    RăspundețiȘtergere
  2. da superrrr ,misto k ma saturasem la un momendat de atata durere si furtune in sufletul meu,sper k asa sa fie in acest an cu mult succes:)

    RăspundețiȘtergere
  3. aveti rabdare,2013 aduce soarele in viata noastra

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa fie asa M am c am saturat de viata de pana acum

    RăspundețiȘtergere
  5. 20.10. Balanta , ascendent Leu( 00.30, Iasi,'79). din 2007-2008, incurcaturi in plan sentimental. Scap?

    RăspundețiȘtergere
  6. Balantele au sanse de casatorie anul acesta? De de 2 ani si ceva to tul se duce de rip

    RăspundețiȘtergere
  7. Ore de ce apare persoana care crezi ca iti v~a fi alaturi pe viitor si dintr~o data totul se naruie ...... Sint balanta ,oare imi voi gasi iunirea anul acesta ,ma voi casatori? Sper ca ceea ce ati scris sa fie de bun augur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare ca mai e de asteptat pt noi balantele cam pana 2018 in dragoste stam cam prost .....

      Ștergere
  8. sunt capricorn,oare anul acesta ma voi casatori?

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu pe 2iulie sa produs ruptura casniciei mele pe nepusa masa iar acum imi cere si divortul....... el sa indragostit aveti grija balantele in relatiii cu berbecii e anul lor de intalniri cu scantei sunt imprevizibili in orice ....

    RăspundețiȘtergere
  10. Postez si aici, poate reusesti , draga Diana sa-mi raspunzi ce parere ai...Sunt Balanta , casatorita de peste 20 de ani cu un Scorpion; in ultimii 5 ani , viata noastra a fost o nebunie agonizanta , o lupta permanenta in care amandoi am gresit , am suferit. Avand probleme serioase , am tot incercat sa vorbesc cu el, dar m-a refuzat sistematic, a evitat confruntarile si cand , nu am mai putut sa indur indiferenta lui l-am rugat sa divortam ,pentru ca am simtit ca nu mai are nimic pt. mine si casnicia noastra. Mi-a raspuns cinic "divort ??..si ce vrei sa impartim, datoriile ? "si m-a ignorat. Dupa cca un an , am inceput o relatie extraconjugala , iar dupa un an , el a aflat. A fost ingrozitor..mi-a reprosat ca si cum ar fi fost un sot bun, cu care comunicam sau cu care aveam relatii , nu ca acel barbat rece , mut , indiferent fata de orice venea de la mine. Parea ca sufera, asa spunea, si a inceput o batalie de recucerire , cu declaratii inflacarate si valuri de tandrete. Mai mult, mi-a spus "ma las pe mana ta". Mi-a cerut sa renunt la acea relatie , si sa fim impreuna, sa ne refacem casnicia. Eram uluita, chiar putin speriata , simteam ca ceva nu e ok..dar mi-am dorit atat de mult sa ma iubeasca in toti anii astia , incat..am cedat. Eeii..din pacate , la cateva luni, a inceput el, o relatie extraconjugala , dar..fierbinte, care a durat aproape doi ani jumatate, timp in care eu am fost daramata, distrusa, si practic am stat pe margine. privind ce face el . Vreun an nu a recunoscut. Acum cateva luni, mi-a spus ca a terminat cu acea persoana pe care aproape a idealizat-o . Mi-a spus ca a fost indragostit de ea, "in mintea lui" , ca era ranit si ca s-a agatat de ea . Nu m-am lasat chiar asa pacalita, si l-am facut sa accepte ca nu se gandea la mine, cu durere , cand si-a planificat cu trei luni inainte o saptamana de concediul cu cealalta , ca atunci cand a plecat de acasa, si il ducea fiul nostru la aeroport , m-a luat in brate, m-a sarutat, i-am spus ca o sa-mi fie dor de el , si m-a privit in ochi, fara remuscare. ca nu stia cum sa fuga de acasa ca sa mearga la cealalta. A recunoscut , ca asa e, si apoi mi-a cerut iertare pt. tot ce a facut si mi-a spus ca pe mine ma iubeste si ma vrea , ca daca voia sa fie cu ea , pleca demult. Si ca daca nu m-ar fi iubit , nu ar fi acceptat ca l-am inselat, chiar si asa,fiind egoist si indepartandu-ma . Si ..ca "suntem chit" si sa nu-i mai pomenesc de acea persoana.( cealalta femeie este de varsta noastra , cu o situatie buna, singura si f. f. indragostita )
    Ce sa cred...?? Sa mai cred ?? Poate un Scorpion sa ierte..?? Va continua sa ma insele, dorind sa ma chinuie, sa fie o pedeapsa permanenta ? Vom reusi sa facem cum spune el, sa ne vedem de viata noastra ?? Voi ce parere aveti..? Te rog , DIana..daca ai putin timp sa-mi raspunzi , fa-o..

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna! Cand postati pt balanta pe septembrie?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.