Halloween intr-o casa bantuita - Video horror

Intr-o emisiune prezentata de Ellen DeGeneres, o vestita moderatoare si actrita americana, suntem introdusi intr-o real show despre o casa bantuita de Halloween. Ellen DeGeneres marturiseste ca este "unul din cele mai gustate lucruri vazute in toata viata mea", dar, putem spune, urmarind acest video, ca avem de a face si cu doi dintre cei mari fricosi oameni ai timpurilor noastre. Sau poate ca nu! Tu cum ai reactiona daca ti s-ar petrece tot ce vezi in acest film video?



In ultimii ani de cand este prezentatoarea acestei emisiuni, Ellen DeGeneres a trimis-o singura pe scenarista ei, Amy, in cate o casa bantuita. Desi Amy este foarte fricoasa, a fost gasit un om si mai sperios, Andy, producatorul executiv al emisiunii. Asadar, cei doi au primit, ca un dar de Halloween, o  excursie la Studiourile Universal pentru a avea parte de o noapte horror cu niste "mortii vii."

E un video amuzant, dar si cu adevarat horror, mai ales ca nu este deloc regizat.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Legenda lui Bloody Mary | Poveste de Halloween

Cantece de Halloween in engleza

Glume si bancuri de Halloween
Halloween intr-o casa bantuita - Video horror Halloween intr-o casa bantuita - Video horror Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.