Cu cat sa vand Blogul Dianei / diane.ro?

In ultima vreme, mai multi baietei interesati de blogging  si numeroase fetite bloggerite m-au abordat, cerandu-mi un pret de vanzare al blogului meu...  Chiar merita sa-l vand? Desigur, ma adresez cititorilor fideli ai blogului meu.... Cat sa cer? Si voi, mai mult sau mai putini anonimi cititori ai Blogului Dianei, ce va veti face dupa aceea, atunci cand, sub numele meu, se vor intampla aiurite si si neinspirate lucruri? Ce-i drept , chiar am nevoie de bani! Pe de alta parte, m-am atasat de siteul  pe care scriu de multi, multi ani... Cum sa ma impart intre locul meu placut si sarguincios de a scrie, si niste bani sositi cumva, fara scrupule,  din cer? Da, economia de piata si magareata aferenta ma obliga cumva sa renunt la vocea mea proprie despre viata celor din jurul meu... Chiar trebuie sa fac lucrul asta? Sunt la o mare raspantie de drumuri... Va rog, ajutati-ma!
Cu cat sa vand Blogul Dianei / diane.ro? Cu cat sa vand Blogul Dianei / diane.ro?  Reviewed by Diana Popescu on decembrie 09, 2013 Rating: 5

23 de comentarii:

  1. Na"...acum depinde si de oferta , ...daca iti da cam cat castigi tu in 5 ani parerea mea , ( asta nu inseamna ca am dreptate ) e sa-l dai , ai timp sa iti ridici altul .
    ..Ne spui cat cat ti sa oferit ? :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde si cat ti se ofera .Dar nu inteleg ceva... de ce ti-ar da cineva bani pentru un blog? Aici e personalitatea ta nu a lor , deci tu esti pionul principal ,nu ei .Tu iti poti face alt blog oricand , si vei avea la fel de multi cititori pentru ca vei anunta dar ei?

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce i-ar da bani pe blog? Are foarte multe articole bine indexate in Google, de ex acum de Craciun " rupe vizualizarile" :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai inteles ! Nu am zis ceva de rau , pur si simplu daca ea nu mai scrie aici adio cititori ,intelegi ?

      Ștergere
  4. eu zic sa nu il vinzi; daca altii vor blog sa isi faca, si daca vor renume sa munceasca pt a-l capata

    RăspundețiȘtergere
  5. eu iti sic sa nu-l vinzi pentru ca esti unica sursa adevarata de horoscop pe care mereu astept sa o publici. Deja m-am saturat sa citesc toata harababura si macaroanele e urechi scrise de nush cine pe alte site-uri, asa ca te rog sa ti-l pastrezi si sa nu-l dai nimanui.

    RăspundețiȘtergere
  6. Valoarea unui blog depinde de o serie de factori, uite aici un articol pe care l-am găsit dând un search pe google: http://7seo.ro/de-ce-blogurile-se-vand-le-preturi-diferite/

    Acum, dacă vrei să te distrezi puţin, analizează valoarea dată de "calculatoarele" de preţ următoare (sumele nu se prea "pupă", prin urmare cred că important este mai degrabă cât este dispus cumpărătorul să ofere şi aproape insignifiant cât anume cere vânzătorul):

    http://www.seomastering.com/
    www.websiteoutlook.com
    http://www.webarbiter.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Stati putin ...Diana nu a spus suma oferita , logic calculand ea are Adsene pe blog dasca ii da suma de pe o luna ori 60 ( adica 5 ani) eu cred ca da, se merita , timp de 5 ani are timp sa isi indexeze un alt blog pentru ca ea posteaza zilnic .
    Diana spune-ne cat faci pe luna cu diane.ro ? :p

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca un bun punct de pornire ar fi sa plantezi domeniu intr-un site care-ti calculeaza pretul functie de multe variabile. Ceva de genul: http://www.siteprice.org/

    Nu inteleg totusi de ce l-ai vinde...

    RăspundețiȘtergere
  9. La fel ca mine , toti vorbim in necunostinta pentru nu stim cat i-a oferit . Daca Diana vine si ne spune ca i-a oferit ..un ex banal 10 mii euro :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, asa este, blogul este valoros pentru ca a apucat sa primeasca "liber" la adsense, lucru care nu prea se ma intampla in ziua de azi. Eu deja am facut cerere de 3 ori si de fiecare data am primit acelasi raspuns idiotic: " continut insuficient", la modul la care am deja peste 100 de articole. M-am cam enervat si cand i-am intrebat clar ce inseamna pt. ei continut suficient..... n-am primit niciun raspuns. Adica da-mi domnule un raspuns concret: vreau atatea sute de articole si atatea mii de vizualizari. Cine incepe acum un blog....are sanse f. mici sa mai scoata bani din el.

    RăspundețiȘtergere
  11. cum sa si vanda diana,blogul?ne paraseste?

    RăspundețiȘtergere
  12. NU il vindeeeee!!!!!! ACEST BLOG NU ARE PRET!!!! incearca sa faci rost de bani din alta parte, ci nu din acest blog...aici ai investit timp, munca si suflet!! Succes !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. daca am putea ajuta cumva si noi cei care citim zilnic acest blog.putem oare face ceva?

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna seara,mi-ar parea rau sa il vanda.....oricum decizia ii apartine.Ii vom putea citi articolele pe alt site,in cazul in care ni-l va spune.

    RăspundețiȘtergere
  15. nu il vinde blogul poti face o gramada de bani cu el si te invat eu cum sa faci bani :$ gratis bineinteles ca mi.ai publicat un articol :$

    RăspundețiȘtergere
  16. "Ce-i drept , chiar am nevoie de bani!" de ce suma ai nevoie?

    RăspundețiȘtergere
  17. nu merita sa l vinzi!mie mi place f.mult si cred ca sunt mii de persoane care plac acest blog!daca e vorba de bani,nu ma amestec pt.ca tu stii cel mai bine cum sa faci,dar eu ca multi altii zic nu l vinde!

    RăspundețiȘtergere
  18. adevaratul,,motor,,al blogului este diana,ea scrie aici,ea are cititorii daca l vinde ce sa faca altii cu el?

    RăspundețiȘtergere
  19. si te rugam i ccooooooooooooooooooooor,NU L VINDE!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.