Ce nu stii despre smartphone-ul tau? via Nexus si Android

Daca ai un  telefon  destept, gen- smartphone-ul Galaxy Nexus sau Nexus 4, respectiv Nexus5,  aprope sigur, nu stii cat de vulnerabil esti, cat de mult esti expus hackerilor din cauza sistemului de operare Android 4.0.!
Asadar, daca ti s-a intamplat ca telefonul tau sa se inchida si sa se deschida singur, de mai multe ori, cu siguranta ai patit-o!

Se pare ca persoana rauvoitoare, adica hackerul, poate ataca telefonul tau printr-un  simplu SMS de clasa 0 si iti poate fura informatiile.

Lucrul acesta a fost descoperit de cateva zile de Bogdan Alecu, administratorul de sistem al unei firme olandeze, iar descoperirea sa ar trebui sa fie si va ajunge -cu siguranta- cunoscuta de toata lumea.

Baietii de la Google nu au stat degeaba si nu au trecut cu vederea acest lucru, asa ca ii sfatuiesc pe cei care vor sa scape de teama de a le fi incalcata intimitatea sa-si descarce o aplicatie din Google Play numita Class0Firewall. Pana una alta.

Bravo lui Bogdan Alecu, care a descoperit ce nu stii despre smartphoneul tau via Nexus si Android! Inca un roman cu care ne mandrim de 1 decembrie, ziua Romaniei!

Aveti grija de voi !

Update in 5 minute cu Ninite
Copilasi atacati prin monitoarele de supraveghere!
Ceasul Smart Google
Ce nu stii despre smartphone-ul tau? via Nexus si Android Ce nu stii despre smartphone-ul tau? via Nexus si Android Reviewed by Diana Popescu on decembrie 01, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Ochisori frumosi, cuvantul "datorita" se foloseste numai in cazul unor evenimente pozitive. Ce ai vrut tu sa scrii acolo, este "din cauza". Nu-i asta vreo mare problema, invatam cat traim. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! se mai intampla si la case imparatesti..!

      Ștergere
    2. Mie-mi spui... Sunt un grabit, un aiurit si mereu ma uit de 100 de ori daca nu am scris invers niste cuvinte, daca nu le-am repetat, daca nu am uitat niste diacritice ... si tot o fac. :))

      Apropo: Diana, cand am intrat prima data pe blogul tau, cum sunt eu aiurit ... am crezut ca este al lu' nenea ala care era intr-o poza, in partea stanga-sus (ceva despre o carte). Daca nu-mi raspundeai la un comentariu, nici pana in ziua de azi nu stiam ca este un blog posesor de ochi frumosi. :))

      Ștergere

Un produs Blogger.