Vaporul din vise | Interpretarea și semnificația viselor

Un vas, un vapor zărit în vise sugerează că ești dornic să explorezi aspecte umbrite, neconștientizate, ale emoțiilor și sentimentelor tale, că ești capabil să soluționezi probleme personale aparent nerezolvabile, dar poate fi și o premoniție că vei pleca într-o călătorie îndelungată, peste țări, mări și oceane.

Visele despre vapoare pot fi asociate cu navigarea, drumul spre alte meleaguri, inclusiv din universul tău interior. Pentru a le interpreta cât mai corect, este recomandat să le deslușești câteva amănunte semnificative. Încotro se îndreaptă vasul? Cum "navighezi" prin viață? Cum te descurci când ești pus în față unor circumstanțe vitrege, negative? Ești cu adevărat deschis, pregătit pentru ceva nou în existența ta?

Astfel de vise pot fi conectate simbolic și cu apa, care îți indică necesitatea de a acorda o atenție sporită intuiției tale.

Când visezi că ești pe o ambarcațiune, pe un vapor ce merge prin ape calme, liniștite, este un semn că vei avea noroc, că vei fi dăruit cu prosperitate, succese în întreprinderile tale principale. Este și mai auspicios când vezi în vis în astfel de împrejurări că soarele strălucește pe cer! Într-o altă interpretare, navigarea pe ape netulburate de vreo furtună semnifică un demers nou, viguros, dar care se va dezolta relativ lent.

Dacă te-ai visat pe un vas ce se confruntă cu o furtună, cu talazuri mari, violente, înseamnă că ești în pragul trăirii unor evenimente dramatice în viața lucidă, în starea de veghe, că poți avea dificultăți într-o afacere sau într-o altă activitate esențială pentru tine.

Un vis în decursul căruia ești pe un vapor în compania unei persoane străine denotă că vor avea loc schimbări neașteptate în viața ta. Poate că vei fi nevoit ori motivat să-ți schimbi domiciliul, să te muți!

Visele în care vaporul pe care te afli este avariat, este pe punctul să se scufunde, exprimă senzația ta că-ți scapi emoțiile, sentimentele de sub control. Îți este frică, poate, că vei pierde ceva / pe cineva ce-ți este drag, din pricina unei situații complexe.

În cazul în care visezi că abandonezi un vas ce riscă să se scufunde, să se ducă la fund, înseamnă că este necesar să-ți ții în frâu niște simțăminte fierbinți, clocotitoare.

Apa din vise | Interpretarea și semnificația viselor

În eventualitatea că te visezi pe un vas mare, imens, ți se poate semnala că-ți dai seama subconștient că nu ai cum să beneficiezi de ajutor din partea cuiva apropiat. Prietenii par să nu-ți fie alături într-un impas, și este nevoie să-ți pui la treabă toate resursele interioare pentru a te descurca de unul singur.

Visul pe parcursul căruia faci dragoste cu cineva pe un vapor indică uneori că ești atras fizic de o anumită persoană, însă nu ești conectat veritabil cu ea pe plan sentimental.

Când te vezi în vise îmbarcat pe un vas de război, ți se oglindește astfel simțământul că ești agresat, atacat, stresat constant de cineva din viața reală.
Vaporul din vise | Interpretarea și semnificația viselor

Dacă te visezi pe un vapor, un tanc petrolier, ți se atrage atenția că te inconjuri cu o carapace, că nu-ți dezvăluiești liber opiniile, sentimentele cele mai intime.

Un vis în care zărești o corabie cu pirați îți dă de înțeles că este nevoie să-ți pui în aplicare năzuința de a te bucura de o libertate sporită, a te implica în aventuri în stare să te smulgă din mijlocul unui trai cenușiu, de rutină.

Visele de-a lungul cărora călătorești pe un yaht prevestesc câteodată pericolele ce te pândesc într-o afacere ce ți-a fost propusă. Trebuie să analizezi cu grijă, precauție, riscurile aferente acesteia.

Înec în vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor
Vaporul din vise | Interpretarea și semnificația viselor Vaporul din vise | Interpretarea și semnificația viselor Reviewed by Diana Popescu on septembrie 14, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.