Cum mint barbatii cand intarzie la o intalnire - Filmul "Cod si cianura"

Uneori, imaginatia barbatilor depaseste aproape orice inchipuire... feminina. Excesul lor de fantezie, datorat consumului exagerat de filme hollywoodiene, combinat cu credinta ca femeile sunt nemaipomenit de credule atunci cand le magulesc, ii face sa isi dea in petic in stil mare. Uneori, astfel de showuri tipic masculine apar atunci cand stranepotii lui Adam intarzie la o intalnire. Ce-ar fi, totusi, daca povestile science fiction al barbatilor ar fi, uneori, adevarate? Ei bine, despre asa ceva este vorba in filmul de mai jos.

Este vorba despre un film scurt, intitulat  "Cod si cianura", realizat de David Gesslbauer. Desi atunci cand este povestit, subiectul acestui video pare cumva banal, regizorul reuseste sa-l condimenteze cu suspans si o rara expresivitate. Este vorba despre o ea, care nu-si crede ochilor atunci cand partenerul ei apare intr-un hal fara de hal, intr-un tarziu, la restaurantul unde il astepta. Urmeaza explicatiile sale sarite parca de pe fix, si o mare, mare surpriza finala. Doua persoane, o singura incapere si un conflict de zile mari! Desigur, asa cum v-am obisnuit sper deja am subtitrat filmul "Cod si cianura" in limba romana.




Articole din aceleasi domenii in blogul Dianei:

10 barbati fatali pentru o femeie

Bailamos? Dansezi cu tatal tau? - Un video viral, plin de sensibilitate

Ma intalnesc cu doi barbati. Pe care sa-l aleg?
Cum mint barbatii cand intarzie la o intalnire - Filmul "Cod si cianura" Cum mint barbatii cand intarzie la o intalnire - Filmul "Cod si cianura" Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 14, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. nu mi sa parut asa de interesant !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ba,,mie mi s a parut,interesant.probl.nu e sa nu intarzie la intalnire,ci sa reuseasca cat de cat,,intalnirea,,din prima.asta e parerea mea,desi daca barb.intarzie la prima intalnire,asta spune unele lucruri,despre el!nu e sf.lumii nicidecum,dar prima impresie conteaza,desi nu,inttdeauna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aaaa deci sa inteleg ca, chiar daca e sfarsituu lumii, chiar daca te bate cineva pe drum tu sa vi la intalnire schiop !!! aham acum am inteles.

      Ștergere
  3. Stai linistit,CINEMARX,nu mai traim vremurile alea in care si batut vii la intalnire,numai sa nu lipsesti,chiar daca ,,intarzii,,!traim o viata,o realitate mult prea,,pragmatica,,si poate prea,,logica,obiectiva,ca sa apara ,,erou,,la locul intalnirii,asa ...ca n filme!eu,zic DA si schiop dar sa nu lipseasca,el.zice;;DOAMNE,e nebuna, trebuie sa fug....la spital sa vad ce i cu mine....bla,bla,bla,..ei,glumeam si eu,ne mai destindem ca de critici,pe aici,e plin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant cuvant ti ai ales CINEMARX!chiar karismatic.noapte buna!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.