Horoscop Scorpion februarie 2014

Horoscopul Scorpionului februarie 2014 prefigureaza o pendulare intre viata sociala si cea de familie, intre o atitudine ambitioasa si perseverenta in urmarirea scopurilor esentiale si predispozitia de a te elibera de responsabilitati pentru a te dedica distractiei si placerilor vietii.

Spiritul creativ daruit de Mercur tinde a imbraca forme neasteptate sau a se risipi in activitati de suprafata din 5 februarie, atunci cand aceasta planeta devine retrograda in sectorul Pestilor. Este posibil asadar ca inspiratia si intuitia sa te calauzeasca nu catre obiectivele pe cae le ai in vedere, ci spre oportunitati ivite din zone neglijate sau neindeajuns explorate  ale existentei. Pe de alta parte, bogata imaginatie care te stapaneste iti inlesneste o exprimare sugestiva si convingatoare a gandurilor, ce se face remarcata in special in convorbirile cu prietenii si oamenii apropiati.

Cuadratul dintre Soare si Saturn din 11 februarie 2014 pare a-ti pune in cale niste imprevizibile obstacole si tergiversari, ce iti pot crea frustrari, punandu-ti la incercare increderea in tine insuti. Adeseori, astfel de lucruri se intampla din pricina grabei si trecerii cu vederea a unor detalii importante. Incearca sa nu pui la inima aceste dificultati, ci sa le vezi dintr-o larga perspectiva, si ele vor dispare curand, de la sine. Totodata, te poti confrunta cu persoane autoritare ori cu oameni inchistati in idei conformiste.

Incepand cu 13 februarie, Mercur in miscare inversa traverseaza zona astrologica a Varsatorului si a patra casa a Scorpionului. Poti avea inclinatia de a te lasa indrumat mai curand de emotii si simtaminte decat de ratiune. Gandirea pare a-ti fi mai alerta si mai obiectiva doar in chestiuni tinand de familie si camin, cand esti inconjurat de rude si oameni la care tii. Daca te afli intr-un nou mediu, iti poate veni greu sa te concentrezi, asa ca este indicat sa iti programezi intalnirile si discutiile importante in locuri familiare, cu care esti obisnuit. Comunicarea cu familia si cu persoanele apropiate castiga in profunzime si sinceritate.

Luna plina aparuta pe 15 februarie in Leu te aduce brusc sub luminile reflectoarelor. Toata lumea pare a te observa si a-ti remarca chiar si cele mai mici gesturi. Inarmat cu o intensa energie, ai prilejul de a-ti impune personalitatea si telurile. Ai totusi grija sa nu  ranesti sentimentele ori vanitatea celor din preajma ta, pentru a nu-i transforma din aliati in inamici. Poate avea loc un eveniment ce te determina sa-ti asumi o postura de lider si sa iti scoti la iveala simtul resposabilitatii.

Ambitiile sociale si profesionale par a fi lasate cumva deoparte din 18 februarie, sub impactul calatoriei Soarelui in Pesti. In aceasta conjunctura astrala, este de asteptat sa fii patruns de o nevoie imperioasa de a te deconecta si a te distra. Empatia si lipsa de egoism determina ca multi oameni, prieteni in special, sa iti caute compania, un lucru pe placul tau, avand in vedere ca esti gata sa faci aproape orice pentru a ajunge in centrul atentiei, a fi remarcat si apreciat.

Minore impedimente asociate cu studiile sau un proiect ce te solicita intelectual par a te marca ca efect al cuadratului lui Mercur cu Saturn din 19 februarie 2014. Ai predispozitia de a te focaliza pe detalii si a fi cat mai minutios in tot ce faci. Poti da mai mult randament decat crezi  si tendinta de a lua in seama orice lucru te poate provoca sa vezi probleme acolo unde nu au cum exista. Nu trebuie sa iei de-a gata comentariile unor oameni rautaciosi asupra realizarilor tale si sa fi mai increzator in fortele tale.

Pe 25 februarie, Venus in sextil cu Saturn anunta o serioasa interactiune cu oamenii din imediata ta apropiere, solutionarea unor aspiratii importante si o accentuata aplecare asupra lucrurilor de amanunt. Poti dovedi o sporita eficienta si un mare simt de responsabilitate, dar nu mai esti atras deloc de viata sociala si frivolitatea unor relatii cu oamenii, in particular.                                        

Horoscop Scorpion februarie 2014 - Dragoste

Din 5 februarie 2014, Mercur retrograd in a cincea casa a Scorpionului tinde a da nastere unor neintelegeri sau probleme de comunicare in legatura de cuplu. Straduieste-te sa nu te agati cu orice pret de puncte de vedere egoiste si sa intelegi opiniile tovarasului tau de viata. Uneori, orgoliile marunte ne pot face mai mult rau decat bine, mai cu seama atunci cand le punem mai presus de sentimentele impartasite intr-o relatie in doi.

Dragostea isi deschide larg portile pentru tine odata cu 18 februarie, gratie tranzitului Soarelui in a cincea ta casa. Daca ai deja un partener, conexiunea dintre voi tinde sa se invigoreze si sa se armonizeze datorita sinceritatii si dedicarii reciproce. Inzestrati cu un farmec aparte, nativii singuri din Scorpion pot fi pe punctul de a se angaja intr-o idila plina de mari fagaduinte.

Horoscop Scorpion februarie 2014 - Bani si cariera

Viata profesionala capata intaietate pe 15 februarie sub efluviile Lunii pline, din a zecea casa a Scorpionului. Poti fi solicitat sa-ti demonstrezi abilitatile fara a fi prevenit din timp, asa ca trebuie sa fii mereu pe faza, sa-ti pastrezi sangele rece si sa fii pregatit oricand pentru o majora provocare. Oricum, spontaneietatea, creativitatea si curajul sunt atuurile tale de baza in aceast perioada. Este posibil sa primesti o oferta neasteptata pentru o noua si avantajoasa slujba, sa primesti un ajutor neprevazut legat de casa, bani, cariera sau o proprietate.

Sextilul dintre Mercur si Saturn din 25 februarie 2014 vesteste o zi prielnica abordarii chestiunilor finaciare si afirmarii la locul de munca. Tinzi a gasi solutii originale ale unor proiecte profesionale, a fi mai organizat si mai atent la detalii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro.2014


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:


Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion ianuarie 2014
Horoscop Scorpion februarie 2014 Horoscop Scorpion februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 24, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.