Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscopul dragostei 2014 prefigureaza pentru Scorpion o lupta dramatica intre efluviile emotivitatii si simtamintelor pe de o parte, si imboldurile realismului ori ratiunii pe de alta parte.

Neptun continua sa strabata si in 2014 sectorul Pestilor si al celei de-a cincea case a Scorpionului (casa dragostei). Daca acest aspect astrologic te face foarte sensibil fata de starea de spirit a prietenilor, rudelor si persoanei iubite, el iti poate inspira si o perspectiva iluzorie, idealistica asupra dragostei, mai cu seama intre 13 iunie si 16 noiembrie 2014, atunci cand este in tranzit retrograd.

Incertitudinile si prea rozele simtaminte inspirate de Neptun sunt contracarate totusi de prezenta lui Saturn in Scorpion si intaia ta casa. Saturn te obliga sa fii cat cat mai practic si realist in viata sentimentala, avand capacitatea de a provoca un major conflict intre indemnurile inimii si cele ale mintii. Daca esti singur, pari a-ti gasi mult asteptatul suflet pereche intr-un domeniu al existentei avand de a face cu arta si cultura, conexiunea romantica cu acesta infiripandu-se mai ales pe baza unor interese si placeri comune.

Conform horoscopului dragostei Scorpionului din 2014, parcursul lui Jupiter prin zona Gemenilor si a opta ta casa marcheaza pana pe 9 decembrie o perioada caracterizata de o efervescenta nazuinta de largire a orizonturilor fizice si spirituale. In acest context, este posibila inchegarea unei pormitatoare povesti de dragoste intr-o calatorie sau impreuna cu o persoana de pe alte meleaguri geografice ori culturale.

Indiferent daca esti singur sau implicat deja intr-o relatie de cuplu, cele mai favorabile intervale de timp favorabile dragostei apar intre 5 aprilie si 3 mai 2014 (atunci cand Venus tranziteaza Pestii si a cincea ta casa), intre 29 mai si 23 iunie 2014 (cand planeta dragostei evolueaza in Taur si a saptea casa a Scorpionului) si intre 23 octombrie si 16 noiembrie 2014 (perioada in care Venus strabate prima ta casa).

Mercur devine retrograd in Pesti de pe 5 februarie pana pe 13 februarie 2014, avand potentialul de a te face sa-ti pierzi mai usor rabdarea cu fiinta indragita, sau chiar sa ajungi la numeroase certuri si dispute cu ea. Unii Scorpioni pot ajunge sa puna punct unei relatii de dragoste ce se mentinea numai in virtutea inertiei ori obisnuintei, in vreme ce altii sunt pe punctul sa isi reimprospateze legatura cu persoana iubita.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre viata ta sentimentala din 2014 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop dragoste 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Scorpion - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Scorpion - Dragoste si cucerire

Horoscop Scorpion 2014
Horoscop dragoste 2014 - Scorpion Horoscop dragoste 2014 - Scorpion Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 13, 2013 Rating: 5

28 de comentarii:

  1. "Unii Pesti pot ajunge sa puna punct unei relatii de dragoste ce se mentinea numai in virtutea inertiei ori obisnuintei, in vreme ce altii sunt pe punctul sa isi reimprospateze legatura cu persoana iubita."
    Cred ca unii Scorpioni ai vrut sa scrii.

    RăspundețiȘtergere
  2. da.anul asta in drag.a fost o nebunie la scorpioni.pe mine m a parasit iubitul dupa cativa ani de rel.si pe cand el a vrut sa ne casatorim a dat bir cu fugitii de frica.ia uitati va sexul ,,tare,,!!!!!!s aintors dupa 2 luni de,,preumblari,,ca si a dat seama de greseala.dupa ce ,,in campul de confruntare informativa,,la orizontala a fost mare si tare,,cu altele,, uite,cat sunt de asumati,de responsabili,dragii de ei.!!!am 29ani,dar va spun,foarte rar gasesti un barbat adevarat in zillele actuale.vor aventuri fara obligatii!!!relatia e ok.daca nu pomenesti de casatorie.am vz.si la cateva prietene si cunostinte femei,se confrunta cu asta.ce spuneti si voi?????

    RăspundețiȘtergere
  3. da sunt cu totul de accord ,si adaug ca traim vremuri grele de dezmat ,neasumare,lipsa de respect,lipsa de caractere, si cind te gindesti ca viata este asa de scurta.

    RăspundețiȘtergere
  4. da si eu sunt scorpion si vreau sa zic ca si eu m am despartit de iubit cu o luna ianinte de nunta...eram pe locul 2 pt el iar familia lui pe primul loc...sunt f dezamgita...momentan am un asa zis iubit pe care l am placut mult inca din timpul relatiei cu fostul,dar acuma dupa ce m am desparit de fostul,nu mai simt nimic pt actualul...nu stiu ce va fi,stiu ca sunt fff suparata si nu stiu daca imi voi gasi jumatatea

    RăspundețiȘtergere
  5. buna.sunt un sagetator indragostit de o femeie in scorpion.promlema este destul de serioasa,la un moment dat am crezut ca este doar o iluzie a mea dar nu a fost asa.am simtit ca ca ceva se intampla si ea ea m-a atentionat la inceput ca ar fii mai bine sa nu ne intalnim pentru ca s-ar putea sa fie ceva(nu am inteles eu foarte bine,dar acum imi dau seama la ce se referea)m-am ndragostit..faza nasoala este ca-i cu ceva ani mai mare decat mine si asta m-a impiedecat sa ma afisez cu ea,probabil o durea,nu sti,oricum diferenta de fizic nu era deloc sesizabila este superba..ma chinuie gandul ca parintii mei nu stiu si oricum m-ar dezmosteni ..o iubesc si din cate imi spune si ea ma iubeste.sarea si piperul pt mine reprezinta aceasta femeie chit ca am nevoie de libertatea mea specifica eu fiind sagetator...va rog sa ma ajutati in a-mi spune ce sa fac..oare merge relatia..sagetator scorpionva multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut.sunt scorpion si as dori sa te ajut atat cat pot cu niste sfaturi...vreau sa stii ca daca ea a intrat intro astfel de relatie chiar este cu adevarat puternica si sunt convinsa ca este scorpion.eu stiu ce inseamna acest lucru (adicasa fi scorpion,nu as dori sa o luati prea drastic ,dar este greu...mai ales in dragoste).sunt convinsa ca esti totul pentru ea dar te rog nu o ranii,din cate observ ai o problema cu diferenta de varsta sau mai bine spus prolema este a parintilor tai...imi pare rau ca iti spun dar femeia scorpion este indepedenta si daca vrea ceva ea obtine nu prea tine cont de familie sau..anturaj,ma rog,iar daca tu esti in lupta cu tine insasi ea va renunta pt ca stie exact care este problema ici nu ar trebuii sa ii spui si ea stie...sunt convinsa ca ea va renunta la tine pt binele tau dar suferinta ei te va ucide treptat(la figurat)va suferii fara ca tu sa stii acest lucru si sa mai stii un lucru ca femeia scorpion este de o gelozie iesita din tiparele normalitatii dar compenseaza cu iubirea sipasiunea ei pt barbatul de langa ea..multa bafta,ai grija!

      Ștergere
  6. merge,dar mai rar,trebuie facute multe compromisuri si un sagetat.nu prea face pt.ca este liber si ,,libertin,,!parerea mea,este sa asteptati putin sa vedeti daca nu este doar un foc de paie,indragosteala aia usoara,specifica sagetatorului,care apoi trece si....asta e!si inca ceva,nu va jucati cu fem.scorpion daca va iubeste,pt.ca in caz de despartire,se va razbuna crunt si cu zambetul pe fata!!!!!scorpionul e familist in general si nu prea suporta,,libertatea,, prea mare a partenerului!la inceput orice rel.pare sa functioneze,dar sa nu va treziti ,coplesit ,sufocat,controlat,de EA pt.ca va spun e VAI,de razbunarea ei!!!!!fiti precaut,asteptati un pic,fara declaratii incendiare,cu rezerva si sa vedeti cum evolueaza lucrurile!!!!1zodiile de foc cum sunteti dv.si de aer cum sunt eu,nu suporta constrangeri prea mari,,la drum lung,,asa ca,aveti mare grija!!!!!un revelion reusit va doresc si fara ,,PROMISIUNI,,de moment.lasati putin lucrurile sa decurga normal si s ar putea sa va convingeti repede de ce doriti sa faceti!!!!!sagetator-scorpion este ceva de genul aventura-ascuns,perfid!!!!!un an nou,cat mai bun si sa auzim de bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc mult..sunt putin cu capul in nori dar asta simt ca nu pot trai fara ea,,,ne cunoastem de doi ani,bineinteles ca am fost cu multe alte fete si nu imi pasa,,,pana intro zi cand mi-a scris si mi-a spus ca nu ma poate uita..ceva s-a intamplat atunci cu mine..relatia este asa de ascunsa pt ca mai mult decat am vrut eu din cauza parintilor ,a vrut si ea...oricum nu as vrea sa se inteleaga ca am fost impreuna tot timpul a fost asa ....eu am nevoie delibertate iar eatot timpul ma facea sa cred ca eu sunt cel vinovat de multe,,,,inca o iubesc de ieri pana azi..am sa reflectez asupra parerii dragule om cu suflet si dragule cititor din 31.12.2013 ora 16/26...viata frumoasa si multa sinceritate pe anulce vine..pace si liniste sufleteasca

      Ștergere
  7. iti multumesc atat de mult,sunt convins ca tebuie sa reflectez asupra acestei perioade din viata mea...relatia intima a fost speciala de la inceput si tot timpul m-a fascinat ,numai ca ea a fost mai tot timpul suspicioasa ,ba chiar ma indemna mereu sa imi fac o relatie..ceea ce eu bineinteles ca am avut cu <n< fete de varsta mea,ba chiar erau momente cand nu imi pasa..pt ca nici ei,era tot timpul asa rece si imi dadea impresia ca nu o intereseaza,pana in momentulcad mi-a scris ca nu ma poate uita...si multe altele...ce ma fac cu parintii,cum sa le spun,maingrijoreaza lucrul acesta pt ca nu vreau sa o fac sa mai sufere atunci cand ar fi cazul saiesim,vreau sa vada ca pt mine nu conteaza varsta ..dar totusi este o pr nu pt mine ci pt rudele mele...un an mult visat si viata frumoasa dragule cititorule din 31.12.2013 ora 16.26 si la toti cei ce traiesc ca oameni simpli..

    RăspundețiȘtergere
  8. buna dimineata,d le sagetator de mai sus!tot eu sunt cea,,cu sfaturile,,ei...glumesc!dar vedeti dvoastra,ati spus corect,ea este suspicioasa etc.astea sunt tactici de cucerire si respingere,va place,nu va place,e mai in varsta si sa stiti,dv,chiar daca nu credeti,ca asta conteaza,in contextul ideei de,,relatie,,EA,stie exact,ce face!!!!si cand vede ca e posibil sa va piarda arunca mici,,fitile,,si asteapta.....daca vine sa le aprinda,e ok!eu.personal,o admir pt.ca este inteligenta,chiar daca manipuleaza,dar sa stiti ca sufera si n o spune!din cate am citit,o arata,daca stiti sa vedeti semnele!o perioada,reflectati f.bine,ce vreti de fapt cu ea!rudele nu sunt de acord si sa stiti ca asta va,,incita,,e palpitant sa fie asa ca o relatie secreta,....si daca nu puteti trai fara ea,ar trebui sa luptati cu toti,sa ramaneti cu ea!!!!dar...va este teama,....daca rel.nu va functiona si va puneti rau cu toti,merita?pt.ca scorpionul e f.greu de inteles si niciodata nu stiti la ce sa va asteptati,multe lucruri la ea,nu le deslusiti,de ce face asa sau asa!incertitudinea asta conteaza,pt.ca nu puteti trai fara EA....dar parca.....nici cu....EA!!!!!nu uitati,de razbunarea scorpionului,veti vedea asta si parerea mea,ganditi va f.bine,meditati pt.ca e bine si pt.ea sa stie cum stau lucrurile.sincer,eu banuiesc ce veti face,dar inca o data admir fem.inteligente,mai ales ca zodia dv.este f.f.f.greu de tinut in frau!aveti doi ani impreuna,e ceva si va mai spun un lucru;ea nu vrea sa va piarda,dar nu vrea sa vedeti asta si va induce psihologia inversa prin ce spune,ca de fapt sa credeti ca dv.aveti nev,de ea,ca nu puteti trai altfel!!!!!sunt fem.si sincer?am trecut exact prin aceasta probl.si dupa 4ani s a term.siiiiiiiii........m am intors la .....familie!!!!!!!!am luptat pt,el si am crezut ca moooor fara el si uitati ma,vie si nevatamata!!!!!!!ba chiar ma simt eliberata de o rel.ca aceea!!!!trebuie sa treaca timp,e adev,si fara alte implicatii sentimentale.solo si lingandu mi ranile!!!!!si se trece peste!!!!!eu,va doresc,intelepciune si aveti de doi ani langa dv.UN SCORPION.si mai in varsta!nu va invidiez,jur!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut.imi place comentariul dumneavoastra cu si despre o relatie dintre un scorpion si un sagetator..eu am amic sagetator si nu dau prea mare importanta ,dar dau importanta pt ceea ce spuneti de femeia scorpion.doamne cat de bine puteti sa stiti cum procedeaza un scorpion ,dar sincer nu va pot spune ce inseamna sa fi in pielea unui scorpion..sufletul lui plange de foarte multe ori,ei traiesc fiecare secunda buna rea cum o fi acea clipa nu conteaza,este greu sa traiesti asa,eu cred ca daca un alt om din alta zodie ar traii pt un minut in pielea unui scorpon ar fi epuizat.,ar zice ca a visat si nu doreste sa mai aiba o astfel de senzatie..este greu si va rog sa ma credeti ca sunt momente in care nu ma inteleg(deci sunt scorpion) nu pot sa traiesc din cauza sentimentelor puternicepe care pot sa le am,ma depasesc si pe mine,nu stiu sa va explicba chiar as dori ca cineva sa imi spuna ce sa mai fac sa nu d au importanta la nimic.intradevar domnul de mai sus este implicat intro relatie cu o fem scorpion va trebui sa stie ca ea va incerca sa il manipuleze pt ca varsta ar fi in primul rand o problema si gandeste ca poate o lasa pt tineretea altor fete de aceea ea recurge la multe mijloace sau va recurge pe parcurs la alte mijloace de rana lasata in suflet,macar asa sa o tina minte...va doresc multa bafta.

      Ștergere
  9. daca va place riscul,daca va incita aceasta rel.luptati pt.ea!!!!consecintele daca vor fi,sa fiti tare si sa treceti ,peste toate!!!!aveti langa dv.o fem.f.inteligenta!!!!asta nu numai ca am citit aici,stiu ce inseamna sa ai de a face cu aceasta zodie!!!!si va admir si pe dv,ca sunteti barbat si aveti curaj sa va expuneti o probl.!!!!bafta..........ca aveti nevoie,credeti ma!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. buna dimineata..as spune ca d-na de mai sus este scorpion dar probabil ca nu...sa stiti ca d-na anonom din 02.01.2014 are multa dreptate,ma frapeaza cu tot ceea ce va spune dragule sagtator..sa stiti ca intradevar femeia scorpion va manipuleaza asa ori ca va vreaori ca nu..ea este constienta de faptul ca probabil nu o sa fir=ti impreuna si vrea sa va lase o urma pe viata...astea sunt tertipuri de scorpion,doreste ca gandul dumneavoastra cel mai profund sa reprezinte ea..o face din prea multa iubire ,sunt convinsa ca o sa spuneti @care iubire@/?1!!!!!DAR SA SITI CA VA IUBESTE...iar cu varsta eu nu vad ca este o problema ..ma mira faptul ca dumneavoastra ca sagetator aveti oproblema ,eu din cate stiu sunteti ca si scopionii ,de foarte multe ori independentii,dar de fapt stati putin nu sunteti atat de puternici..ok..rani o sa aveti si nu veti intelege niciodata ceea ce a fost cudumneavoastra in toata aceasta perioada in care ati fost cu ea...totul trece,dar poate si ramane..bafta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc,pt.aprecieri sunt cea care incercam sa descriu rel.scorpion-sagetator!!!!functioneaza,foarte rar!eu ,cam stiu ce urmeaza intre ei,nu neaparat acum!pe ea,o doare stiu,sunt femeie,am trecut prin asta si inca nu s a terminat cu suferinta,dupa despartirea,doar de 3luni,dar asa sunt barbatii,in general si fem.incearca sa scoata toataARTILERIA,,cand simt pericolul......dar,dar,din pacate nu tine,asta nu tine mult!cand un barbat spune ca vrea clar sa plece,sau simti tu asta,niciodata nu l poti tine langa tine,cu lacrimi,copii,vaicareli,jocuri de culise,ritualuri pe la vrajitoare,tertipuri de orice fel!si inca ceva....cu toata suferinta si durerea nu trebuie sa cersim atentia,iubirea,sa ramana langa noi,daca el vrea neaparat,sa plece!ne injosim,ne umilim,parem disperate si la ei intervine MILA,fata de noi in momentele astea!atat,credeti ma,doar mila!ar pleca si faptul ca nu l lasi ii gadile orgoliul si ii e MILA!si........poate mai RAMANE......un pic...dar gandul e tot...la plecare!nu stiu daca acea fem.scorpion,va citi,aici...dar e vorba de sufletul ei,sa nu mai prelungeasca agonia pt.ea,zic!EL,daca decide sa plece,va pleca oricum!dar ...sufletelul,EI!al nostru,in general cum ramane???????multe fem.se vor regasi in situatii de acest gen si absolut toate,stiu ce inseamna aceasta SUFERINTA!

    RăspundețiȘtergere
  12. Credeti ma,sufar si eu f.f.f.mult dupa despartire,sunt varsator si au trecut luni de cand a plecat,dar niciodata,n am sa cersesc iubirea unui barbat!!!!!!am 40ani si tot nu ma APLEC,in fata lor doar pt.ca ma tem sa nu raman,singura!NU!e mai bine,singura n doi?pt.ca daca in mintea lor,incolteste gandul de a te parasi,o vor face sigur,doar ca DE MILA TA poate mai ramane...un pic si ne place asa?????NU,NU,iubirea s a sfarsit pt.ei si trebuie,sa plece!noi,cum ramanem..........ii intereseaza?????nu!,,A IUBI,INSEAMNA A SUFERI SI CUM MULTI FUG DE SUFERINTA,PUTINI STIU,SA IUBEASCA!vedeti,diferenta intre cum iubeste un barbat si cum iubeste,o femeie!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cata,dreptate are doamna care a comentat mai sus!exact in situatia asta sunt si eu.sufar enorm ca el vrea sa plece si eu ma tot cramponez,plang,cersesc atentia lui si ma tem ca va pleca oricum!si intr adevar,trebuie sa mi schimb modul de gandire pt.ca chiar.am observat la el.....ca ii e mila de ,de mine ca tot plang si trag de el,sa ramana!acum ca vad scris exact,ce simt ei in mom.astea,parca mi e rusine de mine,ca n am curaj sa raman....singura!de fapt asta este....frica de singuratate!!!!!!!!dar doamnelor,trebuie facut acest lucru,pt.ca nu suntem dependente,ce naiba!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. buna ziua.nu stiu daca frica te singuratate te face sa faci acest lucru,sa te injosesti ,dupa cum vad ca zici tu,problema este ca nu-i nicio rusine ca iubesti,chiar este un lucru minunat numai ca noi oamenii nu stim ce sa facem si ce sa raspundem cand cineva ne arata prea mult iubirea.eu nucred ca iubirea nu a exzistat si din partea lui numai ca tu ai aratato prea mult si deja barbatii sunt sensibili si trec prea repede la altceva ,pt ca asa simt ei,vor ceva mai misterios ,mai secret..deja cand este dazvaluit prea mult din ceea ce simti omul pleaca ,,,indiferent de sex(femeie sau barbat).imi pare rau sa vad lucruri din astea ,eu una as muri sa stiu ca sta din mila cu mine,si eu sufar si eu sufar pt o naluca,ceva cae nu este palpabil,exzista undeva in gandurile mele,dar el vine si apoi pleaca si iar ...si tot asa...este departe...este diferenta...este copilaros...este superb...dar toate raman o pata in inima tuturor..as vrea sa ai curajul sa te schimbi fata de el.incearca sa nu fii in fata lui suparata si sa vada..du te undeva in camera sin acolo refularile tale sa le stii doar tu...o sa ai succes..elo sa se schimbe daca vede o raceala..fie ea si teatrala...bafta draga animimle din 02.12.2014 ora 21.13min.

    RăspundețiȘtergere
  15. olla!multumesc pt.sfaturi,dar eu am incheiat relatia,pt.ca intamplarea a facut sa l aud intr un cerc de prieteni,spunand (ma iubeste mult,stiu asta,dar eu vreau altceva si ma simt vinovat pt ca ea,sufera.mi a MILA de ea.........etc.)am auzit exact,cum a spus d na de mai sus,cu mila si cred ca in multe cazuri e asa,numai ca nu auzim,nu stim!!!!!ce vorbesc ei cu prietenii lor.............eu am av.noroc sa aud,pt.ca am intrat in casa,cand el vorbea cu doi prieteni,se agitau,vorbeau tare,strident,gesticulau si .....n au stiut ca a intrat cineva n casa!si uite asa....am auzit,clar si i am cerut eu....sa plece!!!!!!!si a plecat!!!!!oare cate fem.trec prin asta si habar n au ce se vb.despre ele in ,,CERCUL,LOR DE PRIETENI!!!!!sa fie sanatos,eu m am eliberat si merg inainte!!!1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dumnezeule cat de josnic a putut sa fie..braio a ai terminat relatia..rei ca prieteni li l-au aplaudat..in spate sigur s-au mirat..

      Ștergere
  16. Buna ziua.de aceasi situatie am avut si eu parte...ca si Anonim31 decembrie 2013, 12:08....femeie scorpion barbat sagetator...eu sunt femeie mai mare cu 1 an decat barbatul sagetator..aveam 3 ani impreuna stateam impreuna stabilisem nunta,iar cu o luna inainte de casatorie ne am despartit...pe tot timpul relatiei cearta din cauza fam lui care pt el era pe primul loc,mai precis fratii lui o sora si un frate de varsta noastra...NE CERTAM MAI TOT TIMPUL pt ca eu nu i placeam,prea mult erau in preajma noastra,cam tot ce faceam ii implica si pe ei...veneam din lumi diferite si clase socilae diferite dar asta pe mine nu ma impiedicat sa l iubesc din tot sufletul..mi-au dat parintii un apartament mobilat in care noi locuiam....el se simtea complexat,frustrat...influentat de familie foarte mult...inainte cu o luna ne am despartit,dupa o discutie cu familiile nostre,mai bine zis dupa o cearta cu familiile.ne am adunat la mine acasa toti 6,in discutie el si familia lui aducand vorba de banii care se strangeau la nunta ca sa fie pusi pe numele lui...eu am terminat o facultate,un serviciu bun, el lucra in strainatate iar aici in romania la carmangerie...zice a ca am facut scoala pe bani,ca nu sunt capabila si ca asa si el poate sa faca scoala pe bani...dupa cearta am zis gata,nu se poate sa mi fac viata cu un om care nu ma respecta,ma jigneste,familia lui era pe primul loc...si foarte usor a renuntat,ba mai mult el a zis ca daca banii de la nunta nu sunt pe numele nui,el nu se insoara...deci experienta mea cu un barbar sagetator,eu,femeie scorpion nu a functionat...despartirea a fost in 1.10.2013 ,in noiembrie a fost ziua mea si nici un sms sau telefon din partea lui nici in ziua de azi...am suferit mult astea 3 luni dar multumesc lui dzeu ca am avut sarbatori linistite...sper sa trec cat mai repede peste momentul asta nasol care nu l doresc nimanui....va pup..sa aveti sanatate,noroc si fericire in noul an

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt f.grele,despartirile,mai ales daca nu exista clar o discutie de final,nu el sa plece fara nici o explicatie,dupa ani de rel.te simti f.f.f.rau!DAR,incet invatam sa acceptam si apoi chiar sa ne eliberam de astfel de legaturi!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. da t i tu foc, la creer!nu ti place,nu citi treci mai departe!asa e lumea acum,nu mai are rabdare pt.problemele altora indiferent de ce natura ar fi ele.citesti si judeci imediat!mai ales problemele de suflet,O alea da le ncolo dar nu i chiar asa.sunt oameni pt.care problemele astea,conteaza enorm si de ce nu?sa conteze doar banii,TU ALA CU FRATE.......?poate pt.unii ,da!lili.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna,si eu sunt scorpion si am o relatie cu un sagetator, si citind toate comentarile de sus ma intreb cat o sa reziste relatia noastra.El este mai mare ca mine cu 8 ani, ceea ma deranjeaza ca este rece distant, nu vorbeste decat rar,nu pot deslusii Ce isi doreste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca simti ca nu te implineste sufleteste, nu comunica cum ai dori, ca este rece, retrage-te!Noi scorpionii, avem talentul sa ne facem singuri rau!Fa cum iti dicteaza sufletul, inima, asculta-ti intuitia si ai sa fi fericita!

      Ștergere
  20. Scorpionii nu sunt persoane reci si distante din contra sunt f sensibile si iubitoare.ei isi arata dragostea prin fapte si isi deschid sufletul treptat.trebuie sa stii sa ii citesti..parerea unei fecioare

    RăspundețiȘtergere
  21. sunt anonimul din 7 ianuarie(scorpion)vreau sa zic k m am linistit ff tare am o rel frumoasa cu un rac la anul in 2015 facem nunta sunt ff fericita si bucuroasa ca am trecut peste problemlem cu acel sagetator..sfatul meu este ca nu este potrivire scorpion-sagetator....si ca dzeu e sus si ajuta pe toata lumea

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.