Barbatul Scorpion - Dragoste si cucerire

Mister, pasiune, magnetism sunt numai cateva din trasaturile intrezarite in personalitatea profunda a barbatului Scorpion. Guvernat de Marte, el este un semn de apa de o complexitate rar intalnita la celelalte zodii. Inainte de a te atasa complet de un astfel de exemplar masculin, asigura-te ca a trecut de varsta majoratului. Indiferent cat de fermecator, incitant sau excitant ar fi, in spatele aparentei sale de barbat matur se poate ascunde un baietel de 11 ani! Nu de putine ori, Scorpionii reusesc cu greu sa ajunga la stadiul de adult din punct de vedere emotional...



Se spune ca barbatul Scorpion este fie un sfant, fie un demon. Oricum, trebuie tinut cont de simbolul Scorpionului, singura creatura capabila sa isi provoace moartea prin intepatura veninoasa a propriei cozi. Aceasta trasatura poate da adevarata masura a extremelor periculoase spre care se poate indrepta un barbat Scorpion. Tocmai de aceea, uneori este mai intelept sa nu intarzii prea mult in preajma lui.

Pe de alta parte, pasionalul iubit din aceasta zodie este asemuit cu maiestuosul vultur si cu pasarea Phoenix, legendara inaripata avand puterea de a reinvia din propria-i cenusa si a-si regenera intru totul fiinta. Asadar, oricat de autodistructiv ar fi, Scorpionul este in stare sa renasca si sa se ridice deasupra unui aparent dezastru. Fie ca este pe cea mai inalta sau mai joasa treapta a lumii, el nu se multumeste niciodata cu jumatati de masura.

Barbatul Scorpion are nevoie de trei vieti pentru a-si potoli foamea de noi si noi experiente, iar o femeie trebuie sa depuna mari eforturi pentru a-i satisface marele-i apetit erotic. Nu trebuie neglijat ca Scorpionul stapaneste cea de-a opta casa a zodiacului, casa sexualitatii!

Scorpionul nu trebuie sa faca nimic altceva decat sa se uite in ochii tai, cu ochii lui hipnotici si patrunzatori, si, in acest fel, poti realiza imediat daca el iti este alesul, iubitul care nu numai ca te va captura in mrejele farmecului sau, ci iti va stapani sufletul pana la moarte! Poate ca o astfel de privire a convins-o pe Elizabeth Taylor sa se casatoreasca nu o data, ci de doua ori cu faimosul ei Scorpion, Richard Burton.

Ce ii place barbatului Scorpion?

O femeie careia nu ii este frica sa traiasca deplin, dornica sa guste din fiecare aroma a placerilor si simturilor. Exact asta isi doreste un Scorpion de la iubita sa. In plus, el nu este deloc usor de impresionat. Trebuie sa ii mentii mereu atentia treaza, sa il ispitesti necontenit prin gesturi si cuvinte.

In acelasi timp, barbatul Scorpion apreciaza foarte mult discretia. Ii place sa aiba alaturi o fata care stie sa tina un secret si nu va destainui altora detaliile intime ale relatiei lor de cuplu. Cu cat simte mai mult ca se poate baza pe discretia ta, cu atat mai mult este inclinat sa ti se destainuie.

De asemeni, o femeie care ii marturiseste cat este de profund si "cat de dificil ii este sa-l inteleaga" nu face decat sa  picure miere in urechile acestui barbat ce adora sa se inconjoare de enigme si mister.

Ce nu ii place barbatului Scoprion?

Poti incerca tot felul de experimente cu iubitul tau din aceasta zodie, dar nu te incumeta vreodata sa il schimbi! Vrei sa se lase de fumat sau sa o lase mai moale cu bautura? Manierele sale la masa ori in societate lasa uneori de dorit? Fii atenta! Barbatul Scoprion poate interpreta grija ta plina de tandrete drept un atac personal, iar atunci cand crede ca este tinta unui asalt are tendinta sa riposteze cu violenta. Mai curand il lasi sa navigheze in apele sale teritoriale, asa cum este obisnuit si crede de cuvinta. Ii poti sugera un lucru o data, maximum de doua ori. In clipa cand vorbele tale incep sa se asemene cu predica unui misionar, relatia voastra de dragoste ajunge sa stea pe un butoi cu pulbere.

Reaminteste-ti totodata de preferinta lui pentru secrete! Va trebui sa iti musti buzele vreme indelungata inainte ca el sa se increada in tine. Daca incerci sa fortezi poarta catre trecutul sau risti sa il indepartezi de tine si sa pierzi tot ce ai castigat pana atunci.


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Psihologia barbatului in dragoste si viata de cuplu

Barbatul din vis | Vise de femeie

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Barbatul Scorpion - Dragoste si cucerire Barbatul Scorpion - Dragoste si cucerire Reviewed by Diana Popescu on iunie 05, 2012 Rating: 5

44 de comentarii:

  1. am avut un scorpion si a fost foarte,foarte bun:D...si se cam potriveste tot ce ai scris:D

    RăspundețiȘtergere
  2. nu s o impatimita a zodiilor dar la majoritatea persoanelor se potrivesc lucrurile spuse..

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am un scorpion...este adevarat...e complicat...trebuie sa ai diplomatie...si multe altele...eu sunt capricorn...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) si eu sunt tot capricorn..nu stiu tu dar am si eu nevoie de iubire si rasfat dar scorpionul meu e lenes se tolaneste peste mine si asteapta precum o pisica mangaieri alintari si saruturi :)))) degeaba ii spun si imi doresc ca vreau sa fiu in locul lui nu intelege deloc e un nebun.

      Ștergere
  4. despre barbatul pesti pe cand putem citi cate ceva interesant ?! Cu bine, Alexa

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu sunt capricorn si m-am indragostit de un scorpion....e adevarat ca e complicat si trebuie sa stii cum sa il cuceresti si sa ii starnesti interesul...ceea ce e dificil. e adevarat si bine de stiut ceea ce ai scris despre zodia asta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda ...Eu sunt scorpion si cam asa e:))

    RăspundețiȘtergere
  7. si mie imi place sa ma joc cu oamenii.....sai termin pe aia care imi stau in cale si sa le fiu recunoscator celor care imi sunt aproape...e tare sa fii scorpion...:D

    RăspundețiȘtergere
  8. E frumos sa fii scorpion,dar nu e frumos sa se joace altii cu pasiunea ta si cu sentimentele tale. Cand alegeti un scorpion trebuie sa va asteptati la orice dragutelor.

    RăspundețiȘtergere
  9. ... spusera veninosii teribili... Lasa, nu mai laudati atata zodia asta ca nu-s ei chiar cei mai tari! Asta o spune o sagetatoare nemiloasa care a avut de-a face cu un scorpion si nu i-a prea mers mereu acestuia cu toate vrajile si tesatoriile lui de vampir hipnotic. Merge treaba asta pana la un punct. Dupa ce prinzi ideea si ajungi sa te astepti la orice, nimic nu te mai surprinde. By the way, scorpionul inteapa dar si sagetatorul are arma si mai are si picioare sa fuga, daca este cazul. Pana se dezmeticeste scorpionul din solomonelile sale puse la punct cu indeletnicire, tacere si suspans, pas de-l mai prinde pe sagetator! :p Nu va mai laudati ca intr-un fel sau altul, fiecare are ac de cojocul celuilalt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de ce sa fugi draga, incet nu poti sa mergi ... ?
      Scorpionul nu te regreta ... regreta doar timpul pierdut/investit in tine !

      Ștergere
    2. nu cred ca ati dori sa fiti in pielea unui scorpion.nu ati intelege.eusunt fericita pt ca stiu ce inseamna diplomatie si bun simt in rest traiesc la cote maxime si ma autodistrug..sunt de o gelozie rara dar stiu sa ascund f bine,par un om de fier dar sa nu va inselati suntem atat de sensibili incat trebuie sa avem si noi un scut
      iubim prea mult si de aceea suferim prea mult,niciodata in viata noastra nu avem alaturi pe cineva asa de amorul artei ci sa fiti siguri ca suntem inebuniti dupa respectiva persoana si mai avem darul de a filtra fiecare gest si de aceea suferim f mult.va rog daca aveti scorpion langa voi iubitii .bafta

      Ștergere
    3. nu ii mai face veninosi..zi mersi ca nu esti scorion nici macar pt o zi,nu cred ca ai face fata dragule anonim.sunt convinsa ca tu esti mai veninos decat noi numai prin exprimrea ta ...

      Ștergere
    4. Nu va mai laudati, ca n-are ea loc sa-si exprime frustrarile de "sagetatoare nemiloasa". :))) Din cate inteleg, esti tare frustrata si dezamagita ca nu te-ai nascut in zodia scorpionului.

      Ștergere
  10. tin intr-adevar la intimitatea din cuplu si mereu tind sa iti aminjteasca asta dar tot odata atunci cand iubesc pai iubesc ...si da trebuie sa sti sa le accepti toanele!toate dar absolut toate toanele:)in rest sunt perfecti:D va spune asta un berbec!!!!:D

    RăspundețiȘtergere
  11. Sint intr-o relatie cu un scorpion de 1.5 ani..... sincer...sint cei mai dificili de inteles... niste egoisti fara pereche...si mereu iubesc sa loveasca din spate..cind ti-i lumea mai draga .sfatul meu fugiti de ei cit aveti posibilitate...altfel e de rau...odata prinsi in plasa lor...e cam greau sa scapi... fara consecinte considerabile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atunci incearca racii....sunt cei mai egoisti cei mai ciudati si singuratici....cred ca nu stiu si nu vor sti niciodata sa iubeasca ....

      Ștergere
    2. Whatt??eu sunt rac, racii sunt cei mai iubareti si cei mai sensibili dintre toate zodiile,suntem incapatanati dar nu egoisti,vezi k vorbesti in necunostinta de cauza.

      Ștergere
    3. este adevarat ce scrie despre scorpioni.eu sunnt capricorn si sunt de 3 ani sunt cu un scorpion,ma iubeste nu sa dus cu alta in toti acesti ani ...nu stiu daca imi zice adevarul ... dar am incredere in el si el in mine.poate ca e diferenta de ani este mai mare ca mine cu 9 ani eu am 26 el 34 este un barbat matur si ne respectam, minciunele nu le suporata .....este un barbat bun poti sa iti faci o familie cu el

      Ștergere
  12. Eu sunt scorpion si prietenul meu e tot scorpion. Avem aprox. 6 ani de relatie si nu ne-am plictist impreuna. Ne respectam unul altuia preocuparile profesionale si spatiul personal, avem incredere unul in celalalt. Amandoi am trecut de perioada "cailor verzi pe pereti". Eu am 38 de ani, el 45 ani. Va spun ca, scorpionii pot fi prieteni si iubiti de "cursa lunga".

    RăspundețiȘtergere
  13. Sincer sa fiu ? sunt scorpion,nascut pe data 4 noiembrie cu ascendent in rac,pot spune ca ce este scris in mare parte este adevarat,mai ales faptu cu renasterea,eu unul sufar ca nebunul,dar si cand am spus stop,cat de greu mi-ar fi nu o las sa se vada,cat despre faptul ca o femeie sa o las usor sa ma cunoasca,o fac probabil dar daca rade de mine,sau vad cea mai mica mimica a fetei ei ca rade de ceva ce am spsu,sa lins pe bot,nimic numai primeste.
    SI tine-ti minte fetelor/femeilor. Nu toti barbati's la fel.
    Nu toti mergem pe premiza trofeurilor.
    Barbat nu e ala care Fu*e 1000 de femei,ci ala care refuza 1000 de femei pentru femeia de acasa.
    Asta va spune un barbat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BINE, spus domnule,dar va intreb sincer,cati barbati refuza o fem.sau alta fem.pt.cea de acasa,fie ea prietena,iubita ,sotie?unul la un milion?la procentul asta,vedem cu cati BARBATI,avem de a face!poate dv.sunteti ala,,unul,,la milion si cautam cu ,,lupa,,altii?va apreciez pt.cele spune,fiind femeie,cristina ma numesc,dar realitatea este cu totul,alta!lucrez cu barbati de toate varstele,mediile sociale,zilnic si vad si aud atatea si .....atatea,incat permiteti mi sa va spun ca pot numara pe degetele de la o mana,acei BARBATI....,,BARBATI!sunteti scorpion,in general fideli,selectivi,pretentiosi!

      Ștergere
    2. interesant Liviu, numai ca pledoaria ta parca nu vine din partea unui scorpion, ci mai degraba din partea unui rac. Subsemnatul scorpion ascendent in scorpion. Adica scorpion pur. Adica mai scorpion de atat nu se poate!!!

      Ștergere
    3. Interesante discutiile, eu sunt berbec cu ascendent in scorpion. Este adevarat ca scorpionul este o zodie care adora misterul, totodata nu ii plac lucrurile duse la extrem. Este genul care filtreaza tot cu puterea mintii care apropo e ascutita. Este prieten loial, dar si razbunator cand e cazul. Analizeaza totul inainte de a spune sau a trece la fapte. Adora muzica, respectiv sa danseze, plimbarile lungi, discutiile prelungite pe diverse teme: existentiale etc. Este genul care cauta iubirea pura...


      Ștergere
  14. Intradevar sunt dificili ,complicati,greu de cucerit iti trebuie multttt timp si rabdare sa ii intelegi ,eu am cunoscut 1 singur scorpion a fost o relatie scurta cateva luni...mi-a lasat niste rani adanci dar nu-mi pare rau si nici nu cred ca am sa mai pot iubi atat de mult pe cineva :)

    RăspundețiȘtergere
  15. am si eu nevoie de ajutor. o fata pe fb trecuta mona larisa cu o bluza albastra se saruta cu iubitul meu si vreau ca fb ei sa ajunga peste tot si as vrea ca sa il dati si voi mai departe. va multumesk

    RăspundețiȘtergere
  16. si eu sunt sagetatoare cu asccendent in scorpion si sotul meu este scorpion...kiar nu avem pb deloc insa el confirma k sunt mult mai rea k el :)) cik am combinatie diabolik :)) am luat ce'i mai bun de la sagetator insa furia si rautatea is toata scorpioank :)) ce mandra sunt s'aud asa ceva de la un scorpion :)) sunt barbati si soti nemaipomeniti bv lor felicitari

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi se pare ca cel mai mult ma regasesc in 9 /1/2 saptamani cu Mikey Rourke, acelasi gen si la sex si comportament , bineinteles repectand niste proportii

    RăspundețiȘtergere
  18. Am o relatie cu un scorpion de 3 ani si pot spune ca e un vulpoi cu adevarat.. Ii place sa te mai intepe din cand in cand , dar nu prea ii merge cu racul din mine :) . Pur si simplu il ador in momentele de tandrete si de sensibilitate , cand se alinta ca un motanel si imi vine sa il omor cand mai scapa cate o criza de gelozie, dar il inteleg pentru ca e departe de mine si eram obisnuiti sa stam unul langa celalalt. Ne completam si ne sustinem reciproc in momentele dificile. E greu de convins ca esti de partea lui cu adevarat si se teme sa nu fie parasite, de aceea la inceput nu o sa spuna povesti de dragoste nemuritoare. Totul depinde de femeia de langa el... pe scorpionul meu l-am facut sa marturiseasca cam multe si m-a socat cu declaratiile lui de dragoste, chiar si dupa 3 ani de relatie stabila, cu toate ca ne stiam de 8 ani. Cam greu si-a aratat intentiile, dar niciodata nu e prea tarziu. Tin sa precizez ca l-am iubit de prima data cand m-a privit in ochi, de acum 8 ani ... si el la fel doar ca nu vrea sa recunoasca... E mandru ! :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Am o relatie de aproape doi ani cu un scorpion, desi sunt Berbec si as fi crezut ca nu merge (foc-apa)....e genul de barbat care daca vine si pleaca ...va ramane mereu. Imi place ca este misterios, nu imi da totul pe tava..si ador asta...! Asta mi-am dorit....cate putin sa nu apara monotonia...ce unui berbec ii displace enorm...! Dupa un barbat scorpion...cam greu sa ii ia altul locul...din mai multe puncte de vedere! Cine stie, cunoaste!

    RăspundețiȘtergere
  20. Sunt de o secretomanie incorigibila.Nu sunt deschisi si niciodata nu stii la ce sa te astepti de la ei!

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte secretosi. Eu leu,el scorpion. 3 luni absolut minunate. Acum la 5 luni nu exista saptamana sa nu ne certam. Chiar imi doresc sa mearga relatia dar suntem doua firi prea puternice si el ma inteapa cum are ocazia. Merita sa mai las de la mine? Se potrivesc cele doua zodii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a-ti raspunde, trebuie sa te inscrii pe site-ul meu.

      Ștergere
    2. Credeam ca sint unica care crede ca leul cu scorpionul nu se cam inteleg,am aceiasi situatie,adica tot ne certam,insa ne iubim si trecem peste certuri. Vei vedea ca poate ceda,insa foarte rar,si doar cind este convins ca intradevar e vinovat,e greu.

      Ștergere
    3. Sunt scorpion si am avut o relatie foarte frumoasă cu o leoaica. Ne-am despărțit după 5 ani pentru ca mi-a fost infidelă si nu mai comunicam corect. Imi pare ca femeilor leu le place sa conduca. Cu "cearta" si "invinovatire" nimeni nu s-ar impune in fata mea. Vorba dulce mult aduce. Femeia este pentru mine bunătate, sensibilitate, frumusețe, blândețe, tandrețe şi vreau să o protejez, să o iubesc, să o alin, să fiu un real sprijin. Cred că dacă vă comportați că "şefe" cu scorpionul vostru, posibil sa-i dati de înțeles că vă descurcați şi fără el. Eu probabil aş pleca, nu pentru ca n-as iubi cu pentru ca nu m-as simți util, nu m-aş simți bărbat, sincer, lângă o femeie mai puternică ca mine. O femeie "bărbată" vorba aia...

      Ștergere
    4. Mai ales cu o Leoaica, trebuie sa ai mare grija. Ca si Scorpion, te-ai lasat in voia partilor tale bune, prea bune poate, iar Leoaica ar fi vrut probabil sa ii descoperi partea intunecata si sa i-o accepti, chiar sa te bucuri de ea! Cand ne focalizam prea mult pe lumina, neglijam intunericul din sufletul celor din preajma noastra!

      Ștergere
  22. El scorpion, eu varsator.
    Relatia mea cu el are 9 luni vechime. Implica inclusiv copilul lui din vechea casnicie. Mutat impreuna, etc. Discutat despre familie, copii, o viata foarte frumoasa, echilibrata, liniste. Eu vin din spate cu sentimente grele de abandon ale tatalui si ale fostului sot; am observat adesea ca reactionez la stimuli diversi, ca de exemplu situatii similare sau vorbe care odata au ranit si ma tem sa nu se repete. Nu am avut niciun motiv sa ma indoiesc de el, dar reactiile mele au existat.
    Probabil asta i-a creat un sentiment de neincredere din partea mea. Pentru ca acum 2 saptamani a cerut o pauza. Insista ca e o pauza si ca nu e o despartire. M-am mutat la mine, incerc sa iau fiecare zi cum vine, sa fac fata lipsei de somn, incapacitatii de a ma hrani, incerc sa raman intreaga la minte si sa gestionez. Nu pot mereu, ma pierd, ma coplesesc sentimentele si amintirile si tot ce ne doream. Fac prostii si ii scriu,ma ia valul cand ii scriu, ii scriu ce simt si cat imi doresc si abia raspunde, ceea ce ma frustreaza si plang pana imi da sangele pe nas. El insista ca are nevoie de timp. Eu nu inteleg cum poate trai asa. Cum nu ii este dor, cum nu simte sa ma vada. Nu este vorba de altcvneva. Il cunosc si simt.
    Nu stiu sa gestionez. Nu pot. Am un miliard de ganduri si sentimente, amestecate, ma simt ridicol ca in general sunt echilibrata; abia fac fata la munca si am responsabilitati, nu imi pot permite sa imi iau zile libere, ma lupt cu mine sa stau in picioare dar simt ca clachez. Simt, organic si psihic, ca nu mai pot…

    RăspundețiȘtergere
  23. si eu multumesc. Daca mi-ai putea da niste sugestii despre ce sa scriu in continuare, ar fi excelent!

    RăspundețiȘtergere
  24. Am avut o relatie cu un barbat din zodia scorpion am invatat ca nu trebuie sa dau multa atentie am oferit mult si am primit prea putin

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.