Nascut pe 12 august – Horoscop general | Profil astrologic


Daca ti-ai facut intrarea in lume in ziua de 12 august , zodia ta este Leul si esti sub guvernarea Soarelui si a planetei Jupiter.

Oamenii nu ar trebui sa confunde atitudinea ta prietenoasa si franca drept un semn de slabiciune.Esti generos si afectuos dar , totodata , stii cum sa ii folosesti pe cei din jurul tau in propriul interes.Tintesti catre mari idealuri in viata si iti doresti sa ii ai alaturi pe ceilalti atunci cand te bucuri de succese si impliniri.Ai o sete nepotolita pentru cunoastere si consideri fiecare eveniment din existenta ta ca o oportunitate de a invata ceva nou.
Aspiri sa ai tot ce este mai bun in dragoste si , de aceea, vrei ca partenerul tau sa aiba o infatisare fizica cat mai atragatoare.Fereste-te sa iti consideri partenerul de cuplu drept o simpla si frumoasa jucarie.
Orienteaza-te catre noi orizonturi , perseverenta si grija pentru detalii.
Nu te lasa cuprins de incapatanare , lipsa de modestie si o atitudine defensiva.

Culoarea ta norocoasa este galbenul.

Pietrele tale norocoase sunt citrinul , safirul galben si topazul auriu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt marti , duminica si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57, 66, 75 .

Personalitati nascute in ziua de 12 august : Aubrey Vincent Beardsley , Casey Affleck , Cecil B. DeMille, Clody Bertola , Dominique Swain , Erwin Schrodinger , Ferdinand Victor Adalbert Meinrad De Hohenzolern , George Hamilton, Helena Blavatsky, Ion Ghica , Jacinto Bonavente Martinez , John Lee Hooker , Mark Knopfler , Pete Sampras, Robert Ficheux .


Copyright © godessdiana88. 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Nascut pe 10 august – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 11 august – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 12 august – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 12 august – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on august 12, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.