Nascut pe 28 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zile pe data de 29 septembrie, inseamna ca faci parte din zodia Balantei si esti sub guvernarea planetei Venus si a Soarelui.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere iti favorizeaza dezvoltarea unei personalitati traversate de multe contradictii.Ai fost inzestrat cu multa forta fizica si psihica , cu o carisma remarcabila .Desi este de asteptat sa te bucuri de belsug material si succese , adeseori pari a simti ca nu esti recompensat corespunzator eforturilor tale.De asemeni , exista perioade din viata ta cand devii coplesit de lipsa de incredere in cei din jur si preferi traiesti de unul singur decat sa ai de a face cu tradarea.
Esti extrem de credincios in dragoste, dar evita sa sa te dedai unui comportament autoritar.Lasa relatiile amoroase sa isi urmeze cursul firesc.
Orienteaza-te catre talentele tale , respect de sine si devotament fata de responsabilitati.
Nu te lasa atras de narcisism si o viata amoroasa superficiala.

Culorile tale norocoase sunt auriul si aramiul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt :
1, 10, 19, 28, 37, 46, 55, 64, 73, 82 .

Personalitati nascute pe 28 septembrrie : Al Capp, Alessandro Tassoni , Brigette Bardot, Confucius , Ed Sullivan, Gwyneth Paltrow , Hilary Duff, Jennifer Rush , Marcello Mastroianni, Naomi Watts, Peter Finch , Prosper Merimee , Valeriu Rapeanu , Vasile Parvan , Yvonne Lim .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Ziua de nastere in aforisme, citate, maxime

Nascut pe 26 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 27 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 28 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 28 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on septembrie 28, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.