Horoscop Rac octombrie 2011

In luna octombrie 2011 , horoscopul Racului este strabatut de tendinte prioritare in izvodirea si sarbatorirea creativitatii si individualitatii , dar si de norocoase fagaduinti in dragoste.

Revenirea la placerile simple ale vietii , redesteptarea creativitatii , intensificarea increderii in sine , reaprinderea scanteii orbitoare a dragostei ... Toate aceste aspecte pozitive sunt pe cale de a se revarsa in viata ta din 9 octombrie , gratie calatoriei lui Venus in Scorpion.

Exprimarea si marturisirea autenticului tau eu este in masura sa imbrace nenumarate forme sub impactul inceperii tranzitului lui Mercur , de pe 12 octombrie 2011 , in regatul Scorpionului.Acest aspect astral te poate provoca sa iti explorezi resursele creatoare si sa le integrezi felului cum iti percepi sinele.Este vorba despre un proces de transformare a propriei fiinte , de-a lungul caruia este nevoie sa receptionezi cu claritate ecourile intuitiei tale.

Luna plina , aparuta pe 12 octombrie , in cerurile Berbecului te aduce , pe neasteptate , sub luminile reflectoarelor.Toata lumea pare a sta cu ochii pe tine , asa ca ar fi indicat sa dai tot ce ai mai bun in tine .Incearca sa sa te afirmi fara a-i calca pe bataturi pe cei din imediata ta apropiere.

Din 23 octombrie 2011 , parcursul Soarelui in Scorpion si a cincea casa a Racului iti invigoreaza vitalitatea si iti starneste in continuare dorinta de a fi privit intr-un mod pozitiv de catre cei din preajma.Este o vreme excelenta pentru intierea de noi, creative proiecte si activitati , pentru exprimarea plenara a unicitatii fiintei tale.

Pe 26 octombrie, Luna noua din Scorpion iti prilejuieste o si mai efervescenta izvorare a creativitatii si iti accentueaza nevoia de aprobare si atentie din partea celorlalti oameni.Daca ai profitat de oportunitatea oferita de Luna noua din patra ta casa de a-ti recladi increderea in fortele tale , ai sansa de a radia originalitate si inspiratie in orice imprejurare a existentei.


Horoscopul dragostei Racului in octombrie 2011


Incepand cu 9 octombrie , planeta dragostei viziteaza cea de-a cincea casa a Racului , casa a dragostei si romantismului.Iubirea pluteste in aer , gata de a da nastere unor framantatoare delicii si delicate framantari.Nevoia de a-ti reevalua fiinta interioara este atat de puternica incat viata capata adeseori tente dramatice in relatia cu persoana iubita.

Luna noua din a cincea ta casa nu are cum sa nu iti suscite inclinatiile romantice si nazuinta de a te imbata cu elixirul dragostei.Mult mai indraznet decat de obicei , nu vrei sa ratezi nici o oportunitate din viata amoroasa.


Horoscopul carierei si banilor Racului in octombrie 2011


Ambitiile legate de cariera sunt stimulate de Luna plina ivita pe 12 octombrie in cea de-a zecea ta casa (casa sexualitatii si transformarii).Esti solicitat sa dai masura competentelor tale , poate fara a fi anuntat in prealabil, astfel incat este de dorit sa iti pastrezi sangele rece si sa dai dovada de siguranta in tot ce intreprinzi.Este posibil sa apara o surprinzatoare sansa asociata cu o slujba ori un binevenit sprijin legat de cariera , casa sau o proprietate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Rac 2012

Horoscop Rac august 2011
Horoscop Rac octombrie 2011 Horoscop Rac octombrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 28, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.