Horoscop Leu octombrie 2011

In luna octombrie 2011 , horoscopul Leului aduce in prim plan viata de familie si relatia de cuplu dintr-o legatura de cursa lunga , ce se pot dovedi, uneori , a fi mai putin fericite decat par.

Cuadratul dintre Marte si Jupiter din 3 octombrie te incarca cu un considerabil potential energetic , ce il poti canaliza, adeseori , spre cai neproductive.Nu este deloc exclus sa iti supraestimezi capacitatile si sa ai tendinta de a te purta arogant cu cei din jur.Planurile tale sunt marete , spiritul competitiv ajunge la cote inalte , dar esti mereu predispus sa treci cu vederea peste detalii semnificative.

Chestiuni implicand relatia cu familia , viata personala si reamenajarea locuintei isi fac drum spre mintea ta odata cu 9 octombrie 2011 , ca efect al tranzitului lui Venus in Scorpion si a patra casa a Leului.Incearca sa compensezi neglijentele din trecut cu o mai mare grija si atentie pentru cei dragi.

Din 12 octombrie , calatoria lui Mercur pe taramurile Scorpionului este de natura a te izola de ceilalti , astfel incat sa te poti apleca intr-o sporita masura asupra propriei persoane si a universului tau emotional.In acest fel , poti constientiza niste probleme care te deranjau vag, de ceva timp , in viata de familie.Nu este exclus ca unul dintre parinti , in special mama , sa reprezinte o noua sursa de ingrijorare.

Luna plina aparuta pe aceeasi data de 12 octombrie 2011 in cerurile Berbecului te indeparteaza de drumul drept si poate prea monoton al vietii tale zilnice.Impulsurile interioare si pofta de a te simti bine intra in contradictie cu telurile si credintele tale statornice.Ai nevoie sa iti iei o mica vacanta si sa uiti o scurta vreme de incrancenarea existentei cotidiene.

O refocalizare asupra casei si familiei se intrevede odata cu 23 octombrie, ziua cand Soarele patrunde in Scorpion si a patra casa a Leului.In acest context , dorinta de a socializa se umbreste si ai tendinta de a te retrage in propria cochilie , fie pentru a te odihni si relaxa , fie pentru a te angaja in activitati tinand de intretinerea sau remodelarea locuintei.Schimbarile care te-au afectat pana acum sunt pe cale sa te provoace a-ti analiza indeaproape viata , relevand aspecte neplacute din existenta domestica.

Pe 26 octombrie 2011 , Luna noua din Scorpion si a patra casa a Leului iti stimuleaza nevoia de siguranta personala si familiala.Actuala conjunctura economica nu are cum sa nu te ingrijoreze si nu precupetesti nimic pentru a-i pune la adapost pe cei dragi.Este un moment oportun pentru a face planuri de viitor pe termen lung.


Horoscopul dragostei Leului in octombrie 2011


Pe 26 octombrie , cuadratul dintre Venus si Marte iti netezeste calea spre noi senzatii erotice , dar are si potentialul de a crea tensiuni in relatiile de cuplu.Tentativa de a-ti satisface nazuintele unei iubiri romantice si setea de senzualitate par a da nastere unor conflicte interioare si exterioare.

Un scurt interval prielnic intrarii in contact cu sentimentele si aspiratiile tale profunde este prilejuit de Luna noua ivita pe 26 octombrie in a patra ta casa .Unii dintre Lei pot profita de acest eveniment astrologic pentru a contracara efectele negative ale cuadratului lui Venus cu Marte , si a readuce , astfel , armonia in legatura cu persoana iubita.


Horoscopul carierei si banilor Leului in octombrie 2011


Cuadratul lui Venus cu Mercur din 26 octombrie 2011 iti pune pe jar ambitiile sociale si profesionale , intensificandu-ti spiritul de competitivitate.Ai oportunitatea de a-ti lua un nou avant in cariera , dar trebuie sa fii atent la unele gafe ce tind sa iti marcheze cu precadere initiativele.Nu te lasa in voia patimii coplesitoare de a face cumparaturi fara rost.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Leu 2012

Horoscop Leu septembrie 2011
Horoscop Leu octombrie 2011 Horoscop Leu octombrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 28, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Iubitul meu si nepotelul sunt in zodia leului. Sper sa aibe o luna buna din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.