Zodia Scorpionului si Dragostea



"Scorpionului" ii plac relatiile de cuplu bazate pe incredere , clar definite si structurate.Nativii din zodia Scorpionului sunt foarte prudenti atunci cand este vorba despre casatorie , dar , dupa ce isi pun pirostriile , devin extrem de credinciosi , dar si foarte agresivi daca au cea mai mica banuiala despre infidelitatea partenerului.Gelozia "Scorpionilor" este legendara.Ei sunt patrunsi atat de intens acest sentiment , incat pot detecta pana si gandul sau intentia de a insela a partenerului lor de cuplu , acest lucru provocand tot atat tevatura ca si actul concret , real al infidelitatii.

"Scorpionii" au tendinta de a se stabili asupra unor parteneri mai bogati decat ei.Sunt animati , de obicei , de o pasiune atat de intensa incat ajunge pentru doi , astfel incat isi doresc un partener placut, sarguincios, amiabil , stabil si usor adaptabil.Ei vor sa aiba pe cineva pe care sa sprijine, care sa le asigure spatele in timp ce sunt angajati in batalia vietii.Pentru un "Scorpion" , un partener (prieten(a) sau iubit(a) ), inseamna un coechipier , un aliat , si nu cineva care sa il concureze in viata de zi cu zi.

Daca esti intr-o relatie de dragoste cu un "Scorpion" , ai nevoie de multa rabdare."Scorpionii" nu isi arata adevarata fata dintr-o data , asa ca este necesar un timp relativ lung pentru a-i cunoaste.Daca , insa , insisti , iar apropierea ta de un "Scorpion" este sincera , vei patrunde in strafundurile tainice ale inimii si mintii lui.

Articole din acelasi domeniu :

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Zodia Scorpionului si Dragostea Zodia Scorpionului si Dragostea Reviewed by Diana Popescu on mai 12, 2009 Rating: 5

22 de comentarii:

  1. scorpionii stiu cu adevarat ce vor de la viata

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mai sunt oameni dintr-o bucata. Pentru ei nu exista jumatati de masura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oof... draga Diana...scorpionii astia sunt atat de complicati.. Si te subjuga cu farmecul lor. Sunt Balanta , casatorita de peste 20 de ani cu un Scorpion; in ultimii 5 ani , viata noastra a fost o nebunie agonizanta , o lupta permanenta in care amandoi am gresit , am suferit. Avand probleme serioase , am tot incercat sa vorbesc cu el, dar m-a refuzat sistematic, a evitat confruntarile si cand , nu am mai putut sa indur indiferenta lui l-am rugat sa divortam ,pentru ca am simtit ca nu mai are nimic pt. mine si casnicia noastra. Mi-a raspuns cinic "divort ??..si ce vrei sa impartim, datoriile ? "si m-a ignorat. Dupa cca un an , am inceput o relatie extraconjugala , iar dupa un an , el a aflat. A fost ingrozitor..mi-a reprosat ca si cum ar fi fost un sot bun, cu care comunicam sau cu care aveam relatii , nu ca acel barbat rece , mut , indiferent fata de orice venea de la mine. Parea ca sufera, asa spunea, si a inceput o batalie de recucerire , cu declaratii inflacarate si valuri de tandrete. Mai mult, mi-a spus "ma las pe mana ta". Mi-a cerut sa renunt la acea relatie , si sa fim impreuna, sa ne refacem casnicia. Eram uluita, chiar putin speriata , simteam ca ceva nu e ok..dar mi-am dorit atat de mult sa ma iubeasca in toti anii astia , incat..am cedat. Eeii..din pacate , la cateva luni, a inceput el, o relatie extraconjugala , dar..fierbinte, care a durat aproape doi ani jumatate, timp in care eu am fost daramata, distrusa, si practic am stat pe margine. privind ce face el . Vreun an nu a recunoscut. Acum cateva luni, mi-a spus ca a terminat cu acea persoana pe care aproape a idealizat-o . Mi-a spus ca a fost indragostit de ea, "in mintea lui" , ca era ranit si ca s-a agatat de ea . Nu m-am lasat chiar asa pacalita, si l-am facut sa accepte ca nu se gandea la mine, cu durere , cand si-a planificat cu trei luni inainte o saptamana de concediul cu cealalta , ca atunci cand a plecat de acasa, si il ducea fiul nostru la aeroport , m-a luat in brate, m-a sarutat, i-am spus ca o sa-mi fie dor de el , si m-a privit in ochi, fara remuscare. ca nu stia cum sa fuga de acasa ca sa mearga la cealalta. A recunoscut , ca asa e, si apoi mi-a cerut iertare pt. tot ce a facut si mi-a spus ca pe mine ma iubeste si ma vrea , ca daca voia sa fie cu ea , pleca demult. Si ca daca nu m-ar fi iubit , nu ar fi acceptat ca l-am inselat, chiar si asa,fiind egoist si indepartandu-ma . Si ..ca "suntem chit" si sa nu-i mai pomenesc de acea persoana.( cealalta femeie este de varsta noastra , cu o situatie buna, singura si f. f. indragostita )
    Ce sa cred...?? Sa mai cred ?? Poate un Scorpion sa ierte..?? Va continua sa ma insele, dorind sa ma chinuie, sa fie o pedeapsa permanenta ? Vom reusi sa facem cum spune el, sa ne vedem de viata noastra ?? Voi ce parere aveti..? Te rog , DIana..daca ai putin timp sa-mi raspunzi , fa-o..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna...sunt scorpion si am citit tot ceea ce ai scris.as vrea sa afli ca niciodata nu o sa poti sa iti dai seama ce este in inima si in mintea unui scorpion.eu ma lupt cu mine de foarte multe ori si chiar am momente cand urasc zodia scorpion ca m-am nascut sub acest semn de apa care vrand nevrand este cel mai deneinteles semn.imi pare rau sa iti spun dar sa sti ca daca sotul tau,fiind scorpion,a avut orelatie extraconjugala este din faptulca sigur tu ai avut o alta relatie.sunt convinsa ca relatia pe care a avuto nu afost cu oricinr,sa fii convinsa ca a iubit acea persoana,pt ca scorpionii nu insala numai asa de dragul razbunarii,trebuie sa se si indragosteasca dar trebuie sa ii si motiveze ceva.faptul ca s-a intors la tine inseamna ca te iubeste..dar nu o sa sti lucrul acesta niciodata pentru canu iti va spune sau nu iti va da niciodata de inteles in totalitate.daca este alaturi de tine inseamna ca esti o norocoasa.nici nu sti cat iubesc scorpionii,la ce nivel,cu ce intensitate si as vrea sa mai sti ca niciodata nu vor sta cu cineva din alte motive decat din cele de iuire.bafta
      scuza-mi greselile de ortografie dar ti-am scris repedept ca nici eu umai inteleg reactiile mele ..

      Ștergere
    2. Hei! Nu stiu daca ti-ai rezolvat problema intre timp, dar daca inca mai ai nevoie de cineva care sa fie capabil sa-ti analizeze la rece problema (deci de la distanta), lasa-mi o adresa de mail si datele de nastere ale tale si ale sotului tau (cu ora cat mai exacta si locul nasterii). Nu-mi trebuie nimic in schimb, vreau doar sa te ajut.
      Sa stii ca si eu sunt pana in maduva oaselor un Scorpion.Si in viata intotdeauna exista o echitate: unde un Scorpion ti-a dat un sut, altul vine si-ti intinde o mana.
      Configuratiile astrale ne definesc pe fiecare in parte intr-un anume fel, unic, chiar daca, de exemplu, si eu si el suntem nativi cu Soare in Scorpion. O sa ramai uimita cat de diferiti sunt unii de altii, cum unii mai au putin si-ti bat cuie la sicriu cu satisfactie (si nu neaparat din cauza ca au Soare in Scorpion, de obicei alte aspecte agresive in care e implicat Marte, Saturn, Pluto ii aduc in stadii din astea), iar altii te ajuta sa te regenerezi si sa revii la viata din propria lor forta de regenerare.
      Nu ezita sa-mi lasi ce ti-am cerut daca, din intamplare, mai treci pe aici si mai citesti din cand in cand. :)

      Ștergere
    3. Buna. Si eu sint scorpioanca. Dar, femeile scorpion sint diferite de barbatul scorpion. Pe cind femeia scorpion e f fidela, barbatul scorpion, nu. Dar sint si exceptii. Trebuie sa iubeasca mult si sa se simta iubit.....dar daca e inselat, da....inseala. si se indragosteste repede.... Sper din suflet sa se rezolve problemele.....in timp toate trec. E greu.....si eu am trecut peste multe probleme...si sufletesti si de alta natura..., succes si capul sus. Viata merge inainte cu rele....si cu bune. Multe salutari.

      Ștergere
  4. se spune ca atunci cand ranesti un scorpion el o face de 10 ori
    eu personal cred ca odata ce se rupe ceva intr-o relatie nu va mai fi niciodata bine
    umbra si nodul cu care ai legat ceea ce s-a rupt odata
    se va face simtit si va crea doar durere

    RăspundețiȘtergere
  5. iar timpul ramas se iroseste cu o viteza inimaginabila, iar maine, vom regreta ca au trecut ultimi ani in defavoarea noastra

    RăspundețiȘtergere
  6. Pt.anonimul din 12.aug.sa stii f.clar!daca un scorpion considera ca i ai gresit,exista impacare,dar intotdeauna,numai pt.a se razbuna!chiar daca a gresit el,te considera vinovata,de a l fi lasat sa fie cu alta!e ciudat,dar asa este!dar daca i ai gresit tu,VINE<>niciodata un scorpion nu iarta!!!!!si sa nu uiti,asta!!!!!intotdeauna se razbuna!face orice sa te recucereasca,sa se razbune!se spune ca cel mai scurt drum pt.moartea spiritului,a iubirii,a identitatii personale,este sa te,,REIMPACI,,cu un scorpion!!!!!sunt fiinte f.narcisiste,egocentrice!ei si capricornii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce spui asta? Nu e chiar asa! Si Scorpionii sunt capabili de iertare (multa) mai ales daca te iubesc, insa ce pot sa iti spun este ca , mai ales daca se pricopsesc si cu Venus in Scorpion, acesti nativi nu o sa-ti ierte si nu o sa poata sa treaca peste infidelitate. Chiar daca raman in continuare langa tine, nu uita asa ceva si in timp, treaba pe care ai facut-o cu infidelitatea, o sa va erodeze lent si sigur relatia pentru ca va deveni peste masura de banuitor, suspicios, va pune la indoiala orice iesire la care nu te insoteste, sau daca intarzii de la cumparaturi mai mult decat estima ea/el ca ar trebui sa dureze. O sa fie de-a dreptul epuizant, oricata rabdare ai avea, sa tolerezi un astfel de stil de viata si in cele din urma vei ceda. Este atat de important sa castigi si mai ales sa mentii increderea unui Scorpion. Asta cantareste extrem de greu in relatia cu ei si as putea spune ca asta e ceea ce poate tine sau nu in picioare o relatie pe termen lung cu ei. Nu sexul (cum se vehiculeaza), nu comunicarea (cum se accentueaza f mult de psihologi, desi nu e de neglijat nici asta, ba dimpotriva), nu alte lucruri. Ci increderea pe care reuseste sa o aiba in tine. Restul: sexul nemaipomenit, dorinta de a-ti fi in preajma mereu, pasiunea si devotamentul, iti vor veni de la sine daca ii asiguri aceasta nevoie primara de stabilitate si securitate prin intermediul increderii pe care o poate avea in tine.

      Treaba cu razbunarea e cu dus si intors. E clar ca daca se simte ranit, rana lui doare de 100ori mai tare decat rana oricui altcuiva. Asa e el, intens. Daca se dovedeste a fi o fiinta inferioara, o sa se razbune, o sa urasca, o sa doreasca chiar si moartea acelor persoane pe care le considera vinovate de drama in care l-ai bagat (de ex, amanta/amantul),o sa sufere enorm pana in punctul in care, daca nu poate sa se razbune pe altii, isi doreste sa se sparga el intr-o mie de bucati, sa dispara, sa nu mai simta nimic din ce i-ai pricinuit. Voi nu-i intelegeti pe oamenii astia. Au niste paroxisme emotionale si le e greu sa iasa spontan din ele. Se duc cu valul, ii chinuie, ii baga in vortexuri din care nu mai gasesc iesire.
      Fiintele superioare insa, isi vor accepta suferinta (dar chiar si acelea vor gandi acolo, undeva intr-un colt, ca regreta ca te-a iubit, ca nu meritai) si nu vor face rau, ba dimptoriva, vor deveni incapabili sa faca rau la randul lor pentru ca ei, stiind ce e suferinta si cat de greu e de carat in spate (desi pt oricine altcineva poate fi mai usor de dus decat pt ei din pricina intensitatii), nu vor sa o produca si altora. Sunt totusi semne de apa, capabile de multa empatie si dragoste pentru altii.
      Depinde foarte mult de restul aspectelor. Daca maleficii nu sunt implicati in aspecte grele (mai ales careuri) si exista planete in semne de foc, eventual si mai bine aspectate, Scorpionii nu vor fi razbunatori. Se vor arata mai spirituali, mai idealisti si mai blanzi.

      Nu le mai puneti etichete asa. Totul se vede in harta fiecaruia, nu e suficient semnul solar (zodia).

      Ștergere
    2. Am o prietena scorpion,care trebuia sa se marite in 2013 si ,,el,,a inselat o.S au despartit,apoi dupa 6luni s au impacat si acum s au casatorit.DAR...DAR ea,a facut o sa se razbune pe el.acum i a intors,,greseala,,si...vrea sa divorteze,urgent!TOATE ASTEA PT>RAZBUNARE????Ce caracter poate sa aiba?S a folosit de o sfanta taina a cununiei(pt.razbunare)si il lasa fara nici cea mai mica remuscare.EU AM RAMAS SOCATA,MUTA,INCREMENITA,de dezamagire si uimire si normal am terminat o cu prietenia cu ea,dar CE FEL DE OM POATE FACE ASA CEVA?UN SCORPION SAU CAPRICORN,in mod cert!

      Ștergere
    3. Adu-ne harta ei, daca ai posibilitatea (macar data nasterii) sa vedem si noi care-i treaba.

      Etichetele se pun usor, prea usor... Sunt convinsa ca nu soarele in Scorpion e neaparat vinovat. Doar soarele intr-un anume semn nu ne definesc ca oameni lipsiti de coloana vertebrala sau inteligenti sau (in)fideli sau cu simtul umorului sau nu mai stiu cum. Trebuie sa mai fie ceva... Nu e corect sa pui etichete doar dupa semnul solar. (zodie) Ca nu e corect asa pana nu vezi toata harta.

      Plus, sa stii ca cineva Scorpion caruia i-ai gresit nu iarta...nu se razbuna neaparat, dar nu iarta si nu uita ce i-ai facut. Ca sa se razbune (deci sa fie rau in mod activ), trebuie sa mai fie ceva. Si ca sa mai stii, Scorpionii au un fix, o obsesie (si chiar nu degeaba li se spune obsedatii zodiacului, chiar fac obsesii) cu infidelitatea. Gradul de obsesie si reactia la infidelitate are diverse grade in functie de unde isi tine Scorpionul planeta Venus (si/sau Marte). Iar daca Venus e in Scorpion, ti-ai turnat cenusa in cap... pt ca persoanele astea nu stiu sa iubeasca altfel decat total. Nu exista caldut, nu exista asa si asa, nu exista moderatie. Ori nu te iubeste deloc, nici cea mai elementara implicare afectiva, ori te iubeste extrem si functioneaza pe sistemul "ce iubesc al meu sa fie!" si asta nu se discuta. Din cauza asta sunt extremisti si cand vine vorba de fidelitate: 1. pt ca se simt iubiti cu adevarat daca cineva la intoarce iubirea in acelasi mod (iar ei nu te-ar insela niciodata, deci infidelitatea e incompatibila cu iubirea) si 2. pt ca odata ce i-ai fost infidel considera asta o ofensa adusa sublimelor lui sentimente pe care le avea pentru tine. Adica el te iubeste in halul asta, la intensitatea aia, cum nu te-a mai iubit nimeni pana la el, si tu calci in picioare tot? N-ai putin respect pt sentimentele lui? In viziunea lui - tocmai ti-ai batut joc de ceva sfant pentru el.

      Si-atunci, in functie de restul aspectelor din harta - fie pleaca (scorpionul bun care prefera sa nu faca rau, dar nici nu va tolera bataia de joc, si crede-ma, pleaca ranit si are o rana mai adanca decat a oricarui alt semn zodiacal, pt ca traieste f intens tot ce traieste) , fie se razbuna (scorpionul malefic, in functie de alte plasari si aspecte din harta care arata inclinatia catre asa ceva).

      Ștergere
    4. Nu vreau sa fiu partinitoare acum. Nu e frumos si nobil ce-a facut prietena ta, dar vreau sa fiu corecta si-ti vorbesc din prisma unui Scorpion cu Venus in Scorpion care sunt (ca de-asta pot sa ii descriu in asa amanunt, practic ma disec pe mine insami). Nu e nobil ce a facut ea, dar el de ce a inselat-o daca urmau sa se casatoreasca? Ea a perceput-o ca pe o bataie de joc de netolerat si adevarul e ca el si-a batut joc. Nu poti sa faci treaba asta cand ai deja logodnica.

      Iubirea, sa stii, e investita cu acel "ceva" sfant de catre cel care a pus bazele crestinismului in care ulterior au luat nastere o tararaie de ritualuri si taine precum si cea a casatoriei despre care spui ca s-a folosit prietena ta. Deci, sa tii minte, ca mai sfant decat taina casatoriei e iubirea insasi. Liderul religios crestin (Iisus, si-ti vorbesc despre asta doar pt ca ai dus discutia in directia asta cand ai blamat-o pt incalcarea "sfintei taine") a fost primul lider religios care a spus lumii ca "Dumnezeu e iubire" si prin asta a sfintit iubirea, a facut sa intelegem ca ea e de sorginte divina.
      Fara sa vorbesc in dodii si in deplina cunostinta de cauza pentru ca am investigat special problema, "sfanta taina a cununiei" nu exista pe vremea lui Iisus. Ea a fost "inventata" ulterior, la cateva sute de ani d. Hr. de asa numitii "sfinti Parinti ai Bisericii" (Tertulian, Grigorie blabla).
      Sincer, paradoxal, nu apar pe prietena, dar ce-a facut el e mai rau decat ce-a facut ea. El a calcat pe ceva divin prin definitie - iubirea ei pt el, ea a calcat pe ceva inventat de oameni si stabilit ulterior ca fiind sfant (inca o data, inventata de oameni - ca sa nu uitam).
      Sufleteste, cred ca el e mai decazut decat ea: 1. pt ca nu a fost capabil sa o iubeasca (daca o iubea nu o insela, mai ales ca era nunta stabilita) si 2. pt ca nici nu apreciaza iubirea altora pt el (macar din respect pt asta putea sa stea locului)...si 3. pt ca e sclavul propriei senzualitati (chiar asa nu poti sa te stapanesti? chiar n-ai nicio putere asupra ta? chiar iti vinzi valorile si morala pentru sex? chiar e mai important asta decat faptul ca ai langa tine o femeie care te iubeste?si barbatii fac prostitutie - daca femeile isi vand trupul pe bani, barbatii de multe ori (dar nu numai, nu sunt nedreapta) isi vand principiile si morala pe sex. Tot prostitutie e! Iti ofer doar o alta perspectiva).

      Adu-ne harta ei sa o vedem si noi... pt ca sunt convinsa ca dracul nu e atat de negru pe cat pare. :)

      Ștergere
    5. Buna Irina ,iti Las datele unei persoane poti re rig Sa-mi oferi Mai multe detalii despte caracterul acestei prs ? 23 10 93

      Ștergere
  7. sunt oameni dintr o bucata,cum se scrie mai sus,dar asta nu este neaparat, de bine!pt.ca sunt extremisti si in viata asta este,dezastruos sa fii asa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu sunt oameni rai scorpionii,dar au o latura,negativa,sumbra care se dovedeste a fi f.periculoasa in relatiile interumane!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt 2 feluri de scorpioni, unii forte rai si unii foarte buni. Daca ai norocul sa dai peste unul foarte rau poti fii sigur ca te va distruge, dupa ce te-a folosit, esti norocos daca scapi cu viata si cu mintile intregi.

    RăspundețiȘtergere
  10. CORECT,spuneti dv-sunt 2feluri de scorpioni.Eu cunosc doua femei scorpion,foarte bune,cumsecade,sunt ok.dar.........cunosc si multe alte persoane-scorpion,rele,dure si razbunatoare,fara egal.Scorpionul nu este atat de rau sau prefacut cum este capricornul.ASTA te distruge fara urma de remuscare,ba chiar cu placerea de asi savura ,,victoria,,intotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  11. Scorpionii sunt oameni f.f.buni cei(pozitivi)si ingrozitori de rai cei(negativi)ca personalitate,educatie,crezuri,etica,religie.dar capricornii este f.adevarat ca sunt aproape in general oameni materialisti,razbunatori,perfizi,alunecosi,prefacuti cum numai ei stiu sa fie!

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu sunt scorpion si pot sa spun ca iubesc fff mult pun suflet dar de multe ori nu se merita ,am trecut printro despartire care ma marcat grav pt ca nu ma asteptam ,am iubit da sufletul dada mil cerea il dadeam sa schimbat ca a plecat departe cica pt bani si intro luna a reusit sa ma uite ,stiu ca nu ma uitat doar ca nu stie cei cu el ,nimeni nu poate uita un scorpion niciodata,dar stiu ca o sa se intoarca dar stiu ca nu pot sal iert ,da poate sa ma razbun asa spune o parte dun mine dar alra parte spune ca nu pot sak ranesc pt cal iubesc,noi scorpionii suntem prosti pt ca iubim cu intensitate daruim totul si cand suntem dezamagiti suntem derminati ,dar scorpionul se ridica meteu singur decat sal omoare altii prefera sa se omoare singur ,eu nu mai stiu ce sa fac sa mai iubesc eu zic ca nu are rost pt ca mereu sfarsim raniti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Corina. Poate ca ar trebuie sa iti controlezi mai mult egoul, sa iti ingadui sa te lasi putatat de sentimente fara a cauta cu orice pret nod in papura celor din preajma ta.

      Ștergere

Un produs Blogger.