Sutienul asemanator unei centuri de castitate

Daca vreo femeie si-a dorit vreodata sa poarte un sutien high-tech asemanator unei centuri de castitate, visul este pe cale sa i se implineasca gratie "Sutienului ce testeaza adevarata dragoste" ("True Love Tester Bra"), produs de curand de compania japoneza de lenjerie Ravijour.

Aceasta piesa de lenjerie intima inzestrata cu o inalta tehonologie este laudata intr-o agresiva reclama drept un mijloc de "a salva femeile" de avansurile nedorite ale unor barbati. Se lasa de inteles ca "sutienul minune" are capacitatea de "a simti" atunci cand o femeie iubeste fara doar si poate un partener sau este cu adevarat atrasa de un barbat, si - atentie! - numai in acest caz sutienul de deschide in mod automat! Asadar, daca o nefericita femeie nu isi gaseste nici un suflet pereche sau nu se inamoreaza de vreun barbat, ea este condamnata sa poarte acest sutien in vecii vecilor?

Potrivit clipului video ce promoveaza acest "revolutionar" articol de lenjerie de dama, sutienul contine un ascuns senzor, ce intra in legatura, via Bluetooth, cu o aplicatie de pe telefonul fericitei sale posesoare. Aplicatia analizeaza pulsul femeii care poarta un "True Love Tester Bra", iar atunci cand acesta ajunge la o anumita valoare, sutienul se deschide de unul singur.

Dincolo de faptul ca este destul de indoielnic ca un astfel de sutien sa aiba abilitatea de "a sti ceea ce simt femeile cu adevarat", asa cum se afirma in publicitatea ce i se face, ideea de la care a pornit acest sutien (creat, de altfel, de doi barbati), ignora o gramada de lucruri despre femei si felul cum concep ele dragostea. Pe langa faptul ca nu reprezinta deloc o platosa inexpugnabila fata de hartuirile unor prea impulsivi ori libidinosi barbati, "Sutienul ce testeaza adevarata dragoste" poate fi o importanta piedica pentru unele femei obisnuite a se folosi de farmecele lor pentru a obtine numeroase avantaje neavand de a face cu dragostea.

Prevad ca, pana la urma, aceasta piesa de lenjerie intima va deveni cadoul preferat al barbatilor gelosi si posesivi pentru partenerele lor de viata sau de dragoste.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Prietenia dintre barbati si femei , un lucru imposibil?

Barbatii gelosi si posesivi.Cine sunt si ce vor ei de la femei

De ce ramai langa barbatul care te bate?
Sutienul asemanator unei centuri de castitate Sutienul asemanator unei centuri de castitate Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 28, 2014 Rating: 5

6 comentarii:

  1. sunt fem.imi place lejeria intima cat mai frumoasa,sexy,o privesc si admir,dar nu port sutien!ador orice piesa de lenjerie,dar nu suport,sutienul!parca ma sufoca!imi plac bustierele!dar privit ca o centura de castitate?mi se pare interesant!

    RăspundețiȘtergere
  2. De când a aflat un băiat ca îmi place de el, nu mai vorbește cu mine, cum o facea înainte. Acum parcă nici nu mai exist....
    De ce????????

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei Diana ,am o intrbare sper sa imi raspunzi repede.
    Am venit la o noua scoala si in clasa este un baiat pe care il plac foarte mult,insa nu stiu daca si el ma place. Am auzit ca o colega la intrebat daca vrea sa fie iubitul ei si el a raspuns cu: NU.Ea se apropie pe zi ce trece de el. El ma tachineaza ma priveste profund . Ma mai si imbratiseaza dar eu cred ca doar in gluma. Vreau sa stau in banca cu el macar o zi dar se intampla ca stau cu cea mai buna prietena amea si nu vreau sa o supar. Cum sai arat ca il plac? Sunt disperata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar nu rspund anonimilor. Ca sa-ti respund inregistreaza pe siteul meu (in partea de jos a blogului).

      Ștergere

Un produs Blogger.